Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Anem: mne sa brucho neurobilo ani z brutal gaineru od biotechu ktory patri medzi najlepsie

k teme, potrebujem co najkvalitnejsie v pomere cena/kvalita ..rozmyslal som bud whey mass gain alebo gainer 737 ..na obe som cital iba dobre recenzie, resp. na objemovku isiel dobre ..ide o to ze mam problem nabrat, po nemocnici musim zacat znova naberat a momentalne si dovolit jumba ci brutal gainer nie je mozne
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

Anem

z gainer je dobry akurat tak hned po cviceni na doplnenie glukozy. Ale je lepsie si kupit vrece glukozy a sam si miesat s proteinom. Gainer obsahuje sice tiez bielkoviny ale iba malo a este k tomu velmi pochybnej kvality- vyrobca sa tam zbavuje toho co samotne uz by nepredal./sojovy protein, druhy nekvalitnej srvatky,/

Hellboy248

zakladom je strava
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

gogo956: viem co je zaklad, presiel som tym uz raz no teraz vyberam gainer k tomu nakolko dat 60e za brutal je uz dost, aj ked spravil kedysi ucinok aky mal
Natro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natro »

CHcel by som poprosit ci by ste mi nemohli zostavit nejaky objemovy plan. Mam dost nabity hokej cez tyzden aj skolu tak som si spravil doma taku mensiu posilku mam lavicku, jednorucky, hrazdu tak nieco co by sa dalo odcvicit prosim.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

Daj do google objemovy tréning a nejaký si vyber. Kdeže hrávaš hokej bude ti treba veľa jesť. Specialne pre teba nebude nikto zostavovat tréning.

//Vždy ked si dam glukozu alebo maltu je mi tazko od žalúdka. Je to normalne? Alebo mam skúsiť iného výrobcu? Alebo stava sa také nieco aj vám? Dávka je cca 30g a je jedno ci si to dam s proteinom alebo samotne.
T0m
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa T0m »

martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

momentálne mam tento:
http://protein.sk/e-791-myofusion-hydro ... -nutrition
chuťovo dobrý, rozpustnosť OK...
alebo ešte
http://protein.sk/e-1514-whey-protein-2 ... -authority
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Ahojte, ktorý tréning je podľa vás lepší, účinnejší, efektívnejší ???

HST ? - http://www.bodybuilding.szm.com/trening/hst.htm

alebo

TBT ? - http://kulturistika.ronnie.cz/c-5059-to ... ining.html

Ďakujem :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

631 alebo MyoFusion, momentálne nad iným ani nerozmýšľaj
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

jarabi: Nedá sa to takto povedať, obidva sú dobré a overené.

Nemám absolútne žiadne ťažkosti s glukózou, maltodextrínom ani inými suplementami.
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

V tom prípade sa dám asi na ten TBT :) Od pondelka začínam, uvidím čo to prinesie :D
vďaka ...
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

čaute, viete mi poradiť nejaké výživové doplnky pre vytrvalostné športy, konkrétne na bicyklovanie. Počul som aj o creatíne pre cyklistov no jeden čas som creatín bral a vôbec nezaberal. Čo všeličo existuje čo by sa mi hodilo okrem rôzdnych žuvačiek, iontových nápojov?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Neviem o ničom špeciálnom. Max. niečo na energiu a nabudenie, typu NO-Explode, ale to asi naozaj nie je potrebné užívať pri cyklistike.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

co by ste odporucili jest v škole miesto rohlikov/chlebov ? jeden si dám ráno a ked mam dlhy den tak aj 3 ale take velke rohliky alebo tie celozrnne , cize nie klasické malé v skole a predsa je to vela sacharidov a tých by som sa chcel co najviac zbavit ... Len ja som vtej škole vzdy hrozne hladny :D
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

prosim vas , chcem sa spýtať , mám animal pak , pre lepsie fungovanie stvrebavanie atd. celeho tela , mám 20 rokov , ale jedna sa o to , či neni lepsie prijmať vsetky tie vitaminy zo stravy ikeď v menšich davkach , lebo telo si potom zvykne na chemické dodávanie ( tabletky ) a prestane si samo tvorit resp. brať zo stravy vsetky tie vitaminy co su v tom PAKu a dakedy v 30 sa to moze prejavit na zdravy ? je to mozne alebo sa mylim ďakujem K+
Maro
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Maro »

Talian: kedze aj ja som student tak najlepsia volba je cottage cheese s 2 kuskami fitness/celozrnneho chleba, popripade nejaky tiez celozrrny s horcicou syrom a platkami morcacej detskej sunky... a na obed si ja osobne robievam kuracie prsia s cestovinami/ryzou alebo zemiakmi a nejaka ta zeleninova priloha (napr v tescu predavaju tu mrazenu mix zeleninu alebo Wok)... popripade si daj protein a k tomu ryzovy chlieb

Pegasusss: dlhsie pozivanie vitaminov vo vyssich davkach ako doteraz znamena ze casom si telo zvykne, preto niekto dava po dojedeni balenia cca tyzden alebo dva pauzu.. ale ten kto robi kulturistiku alebo mu ide o 100% co sa tyka stravy a cvicenia tak bez prestavky. Uskodit alebo prejavit v neskorsom veku to nema moc ako. Telo si proste neskor zvykne zas na to male mnozstvo..
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ja uzivam gigadavky vitaminov uz cele roky a nevsimol som si ze by mi to skodilo, skor naopak. Davam ale pozor na vitamin A-nim sa da nebezpecne predavkovat.

damiamarl

kreatin je na cyklistiku urcite dobry, vyskusaj a uvidis
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja taktiež beriem pravidelne vitaminové komplexy, no stále si dám medzi baleniami týždennú pauzu
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

Ja som mal doteraz tekuty komplex. Teraz som objednal od inner armour tabletkovy komplex. Tak snad to bude fajn. Objednal som aj ressurect pm tak potom dam takú krátku recenziu ci uz som velky ako coleman alebo nie :d
Natro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natro »

chcem sa opytat... hram volejbal preto musis cvicit najlepsie na vybusnost ale tuzil by som aj po objeme som taky zaciatocnik s cinkami pred tym som cvicil dlhsi cas na hrazde. Chcel by som sa opytat ako to robia napriklad boxeri ze su taky rychly a zaroven objemny.
Napísať odpoveď