Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
Dik za odpovede 
-
Scorpion90
King
Viete niekto poradit aku posilovaciu vezu je najlepsie kupit? Pozeram ich na jednej stranke, ale nevidim nejaky velky rozdiel okrem ceny. Nemam cas chodit do fitka, takze potrebujem mat nieco na cvicenie doma
Tato sa mi na bezne cvicenie zda najvhodnejsia: http://www.najlacnejsisport.sk/posilova ... -5745.html
Tato sa mi na bezne cvicenie zda najvhodnejsia: http://www.najlacnejsisport.sk/posilova ... -5745.html
-
pegasusss
Light Professional
fu no zalezi od toho co chces dosiahnut resp. co chces cviciť ale ja osobne na doma by som volil jednorucky , velku tycku a lavicku , hrazdu a s timto equipom sa uz da skoro cele telo + mas to lacnejsie ale je to len moj osobny nazor 
Ziadnu vezu.Scorpion90 napísal:Viete niekto poradit aku posilovaciu vezu je najlepsie kupit? Pozeram ich na jednej stranke, ale nevidim nejaky velky rozdiel okrem ceny. Nemam cas chodit do fitka, takze potrebujem mat nieco na cvicenie doma
Doteraz neviem pochopit jak niekto moze co i len torchu uvazovat nad kupou takejto haraburdy, ked takmer kazdu stranu tu je stale dookola omielane zakladne viacklbove cviky.
Blbost, rovnako ako cely ten web.PhYs0c napísal:toto si precitaj http://www.sportujeme.sk/fitness/trenin ... -ako-dalej, nie je dobre cvicit nohy a ruky v jeden den..
Vežu ? To by som nechcel ani zadarmo. Pamätám si, ako som to kedysi chcel a skoro by mi to aj kúpili, ale našťastie ma vtedy tatko presvedčil, že lepšia bude lavička, vč a jednoručky.
Ak má niekto veľa prachov, tak nech si kúpi DREPOVACIU klietku + kotúče + vč + jednoručky + polohovateľnú lavičku. Odcvičí všetko a na úrovni.
Ak má niekto veľa prachov, tak nech si kúpi DREPOVACIU klietku + kotúče + vč + jednoručky + polohovateľnú lavičku. Odcvičí všetko a na úrovni.
Zdravím, pomohol by mi tu niekto z kúpou lavičky ? Nedávno som našiel túto lavičku
Je za fajn cenu... čo vy na to ?
Kód: Vybrať všetko
http://www.insportline.sk/700/posilnovacia-bench-lavica-insportline-adjust -
Scorpion90
King
Co je zleho na tych veziach? Vsetko na jednom mieste a este to aj dobre vyzera..ak ide iba o cenu, tak to neriesim
Scorpion90
na naozaj dobre precvicenie potrebujes klasicke cinky a lavicku a tym padom straca veza svoj vyznam. Pouziva sa ako doplnok, ale v podstate ked mas komplet cinky tak je to trochu zbytocne. Teda moj nazor..
na naozaj dobre precvicenie potrebujes klasicke cinky a lavicku a tym padom straca veza svoj vyznam. Pouziva sa ako doplnok, ale v podstate ked mas komplet cinky tak je to trochu zbytocne. Teda moj nazor..
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
kde je najlacnejsie kupovat cinky, tycky etc.?
stava sa aj vam take nieco ako mne? ked zacnem cvicit tak po case sa mi spravi taka hrcka na zapasti vola sa to ganglion, bol som u ortopeda ktory mi to vytiahol so striekackou. Neviete ako mam tomu predist?
-
evilbanana
Medium Star
Co si myslite o nizkofrekvencnom splite?
Ze je to blbost a najhorsia mozna variacia treningu.evilbanana napísal:Co si myslite o nizkofrekvencnom splite?
-
Point
Professional
Na oddych sa ten split celkom dá. Mne sa ale najviac osvedčil : chrbát,prsia,bic a nohy,ramena, tric
// brucho mam ako samozrejmost a idem ho kazdy trening alebo kazdy druhy trening ..podla toho ako sa citim
// brucho mam ako samozrejmost a idem ho kazdy trening alebo kazdy druhy trening ..podla toho ako sa citim
Brucho si nehal kde?Point napísal:Na oddych sa ten split celkom dá. Mne sa ale najviac osvedčil : chrbát,prsia,bic a nohy,ramena, tric
-
evilbanana
Medium Star
Kali a co si myslis o tomto cvicit az do vycerpania alebo priklad. Triceps kladka 60kg cvicim cvicim az dokial nevladzem,nato mi hned sparing odoberie dalsich 20 zasa davam a potom dalsich 20 poriadne precitis. sval sa precvici a rastie alebo je to blbost?
-
demovic_svk
Medium Star
chcem schudnut a nabrat svalstvo ...chcel by som sa spytat ci mozem pit bielka z vajec. ..posilnujem kazdy den + svihadlo a ak poznáte Insanity
-
evilbanana
Medium Star
nepi bielka z vajec je to najvacsia sracka,, mozes chytit aj salmonelu. Behaj svihadluj ako pise,ked chces bielka tak si ich tepelne uprav
-
Hellboy248
Guru wannabe
cvicit denne je pi*ov***, telo sa nestiha regenerovat ..staci 2-3 dni cvicit, den pauza a znova ..pri chudnuti by som sa vykaslal na vsetko a klasicky len civicil a nebral nic ..proste vyskusat dal dole tuk a nechat len svalstvo
-
demovic_svk
Medium Star
aha dakujem...hm a kebyze chcem nieco na podporu co si mam dat ?..na podporu chudnutia
-
evilbanana
Medium Star
L-carnitin