Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Permonik1998
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

vidíš to ma nenapadlo :D :D zoberem ovsenú kašu do obedára alebo viaczložkový proteín a dám si v autobuse, som si myslel že v autobuse sa nemože ani piť ani nič :D :D
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

problem solved :D :D
Permonik1998
Light Star
Light Star

:D

//autoeditácia príspevku (06 Jan 2013, 3:00)
alebo si spravím jeden zo svojich kokteilov :D

//autoeditácia príspevku (06 Jan 2013, 3:56)
viem že to nepatrí do tejto témy ale inú vhodnú tému som nenašiel :) takže o 4 dni mám narodky a naši mi chcú kúpiť posilňovaciu lavicu aj s činkami a chcem sa vás spýtať že či mám brať radšej tú lavicu alebo radšej další proteín plus permanentku do fitka? neviem čo si mám vybrať lebo sa mi zdá čudné keď budem chodiť do fitka a pritom budem mať doma aj lavicu pretože do fitka chodím 3 dni do týždňa a 2 dni nechám svaly regenerovať takže kedy by som na tej lavici vlastne cvičil? :D

//autoeditácia príspevku (06 Jan 2013, 6:07)
a ešte k tomu jedlu pred tréningom, minimalne hodinu pred treningom by som nemal jesť a neverím že ked si dám v autobuse raňajky tak kym dojdem autobusom do mesta tak tie raňajky strávim :D s plnym bruchom sa cvicit nedá :( tak čo teda?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mas tych problemov.... vstan o 15 minut skor a zjedz si tu kašu doma, alebo si vypytaj lavicu miesto permanentky a cvic doma miesto fitka...
/ no tak co ti na to mame povedat :lol:
Permonik1998
Light Star
Light Star

dobre -_- dakujem za radu...
near383
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa near383 »

zdravim vsetkych je tu toho strasne vela a mozno odpoved tu niekde je ale nechce sa mi to vsetko citat ... a chcem sa spytat ake mate skusenosti s gainerom ?? cvicim uz mesiac ale zatial bez nicoho a pozeral som po nete a nasiel som gainer serious mass od ON co vy nan ? ak ho niekto uz skusal budem rad ked mi poradi ..mam 177cm a vaha 67kg cize chcem hlavne nabrat .. kamarati mi vravia az si gainer nekupujem ze to je sama chemia a je to blbost no ale necham si poradit niekym kto uz ma stym skusenosti .. dakujem za kazdu radu
CheZteR
Redeemer
Redeemer

aku mas stravu? kolko krat denne do dna ješ, a čo ješ?
near383
Light Expert
Light Expert

snazim sa jest previdelne aj ked nie vzdy mi to vichadza mam 5-6 jedal do dna .. RANAJKY: ovsene vlocky s mliekom alebo jogurtom a nejake ovocie.... DESIATA: syr (parenica) alebo jogurt a nejake ovocie ...OBED .. podla toho ako stiham niekedy ryba,bravcove meso ryza ..ale ked nestiham spravim si prazenicu z 4-5 vajec ...pred treningom vlocky ovocie mlieko .. po treningu banan ...VECERA ..to je individualne a pred spanim tvaroh,mlieko .. snazim sa pit aspon 2l vody denne
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Serious mass je môj obľúbenec a jednoznačný favorit medzi gainermi. Ja som s ním priberal doslova zo dňa na deň.Jeho dávkovanie je trochu väčšie, čiže ho budeš častejšie dokupovať a aj cena je vyššia, ale, podľa mňa, spĺňa účel. Na reči kamarátov sa vykašli, častokrát ani netušia, aké je pre niekoho ťažké pribrať, takisto je chémie aj v proteine, akurát nemá toľko sacharidov, ako gainer. Pri tomto gaineri som nemal ani žiadne žalúdočné problémy, ako pri iných gaineroch a to som ho jedol naozaj vo veľkom. Fakt odporúčam, navyše skvelá chuť, či už s mliekom alebo s vodou.
near383
Light Expert
Light Expert

pinco: dakujem za radu a chcem sa este spytat na kolko cca by mi vydrzal pri mojej vahe a vyske .. ci davkovanie je u kazdeho rovnake ? a kolko by si mi odporucil davkovat a na kolko vody
CheZteR
Redeemer
Redeemer

mam delikatnu otazku, ak potrebujem nabrat iba na rukach? :D
nikde inde, len na rukach
pinco
Darca
Darca

Dávkovanie je rovnaké, je jedno koľko máš kíl. Samozrejme vieš dávkovanie zvýšiť, ale tu sa môžu objaviť tráviace problémy. Ja napríklad som ani pri vyšších dávkach nemal problémy, ale každý je iný a tebe nemusí tak zapasovať, ako mne. Dávkovanie je tuším okolo 330 g a sú to asi dve odmerky. Tie som miešal v 700 ml shakeri. Pil som ho 3x denne, ráno, po tréningu a večer. Niekedy som si dal ešte extra dávku, keď som nemal čas na normálne jedlo.

chezter, a akú odpoveď asi čakáš? Tak asi nebudeš cvičiť lýtka, keď chceš nabrať ruky. Pokiaľ myslíš nabrať tuk, tak si stiahni povrazom hrudník popod pazuchy, aby ti tuk, ktorý zješ, nešiel do zvyšku tela, ale len do rúk.
near383
Light Expert
Light Expert

a este jedna vec dajme tomu uzivam ho nabral by som s neho a potom by som z nejakeho dovodu prestal upadlo by mi to co som nabral ?? stat sa moze vselico (zlomena ruka pauza na mesiac) alebo tak
pinco
Darca
Darca

Samozrejme, že keď prestaneš jesť gainer, tak tvoj kalorický príjem sa zníži a začneš chudnúť. Neschudneš všetko, čo si nabral, ale niečo zrejme pôjde dole, kým sa metabolizmus nespomalí. Preto je v prvom rade dôležitá strava. Strava je základ a doplnky sú len pomôcka k rýchlejšiemu rastu a v žiadnom prípade by nemali nahrádzať stravu.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tiež by som do toho išiel, lenže finančne by som to bol ochotný potiahnuť len na nejaké 2 balenia, max. Čiže by som asi šiel systémom 1x vo všedný deň, a 2x v tréningový deň. Malo by to význam? Samozrejme základ by bol strava, ako doteraz. Cvičím okolo tej piatej, čiže keď jedna dávka po cvičení, kedy druhá? Pred spaním? Ráno?
pinco
Darca
Darca

Jasné, že to má význam. Aj jedno balenie má význam. Zase záleží, čo od toho čakáš. Aby si nebol potom z toho sklamaný, že si síce niečo nabral, ale nie je to podľa tvojich predstáv. Strava je základ, pravidelné cvičenie detto a až potom sú doplnky. Takisto, keď to mne šlapalo, tebe to tak nemusí.

Čo sa týka toho dávkovanie, môžeš to brať tak, ako si napísal. Príjem tým zvýšiš, čiže teoreticky by si priberať mal. Aj keď mne sa to zdá málo. Veď uvidíš. Nejakú dobu to dávaj tak, ako si písal, a keď nebudeš vidieť zmeny, tak tomu pridaj. A dával by som to ráno a potom po tréningu. Večer si dáš normálnu stravu.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tak ja som sa celý život držal na jednej váhe. Bol som (aj som) chudý, a keď rástli kilá, tak to bolo len kvôli tomu, že som rástol. Teraz som už vyše roka na 180cm, a vyššie už nepôjdem, mal som tých 67-68kg. (to sú váhy merané ráno vo všedný deň, nalačno). V polke októbra som začal cvičiť a žrať (aj keď si myslím, že by som mohol jesť ešte oveľa viac. Keď nejem, tak je to preto, že nemám čas) a za tie tri mesiace som vynechal iba jeden tréning, a nabral asi 5kg. Na to, že celý život nedokážem pribrať mi to vyčarilo úsmev na tvári. Dám ešte viacej stravy a skúsim si objednať jedno balenie, uvidím. Hádam pomôže. Dík za rady.
near383
Light Expert
Light Expert

5kg za 3 mesiace bez doplnkou je dost dobre ..
Permonik1998
Light Star
Light Star

lol, dneska som si chcel objednať 100% gold whey standard protein a povedali mi že vraj ja ešte nemožem brať také veci, ževraj mi to zaťažuje organizmus atd...... čudné lebo jeden nemenovaný chlapec tuto na fóre mi proteíny na moj ved doporučil ale že stačí jedná odmerka len, ináč mám 15 rokov, ale doteraz som nezaznamenal nič neobvyklé počas užívania, dokonca som za pol roka narástol o 3 centimetre :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Proteín ti nemá ako uškodiť ani v 12 rokoch.
Napísať odpoveď