Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa hughito »

etc.
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa etc. »

Mne osobne sa rátať kalorie nechce takže skúsim to najprv bez nich. Uvidím čo a ako po týždni.
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Myslim, ze naoptimalnejsie by mohlo byt zacat s urcitym programom a postupne navysovat mnozstvo pri stagnacii, kazdy ma iny metabolizmus, cize len s tymi vzorcami sa moc daleko nedostanes.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

čo hovoríte na značku biotech USA? chcem si kúpiť toto http://www.protein.sk/e-1558-a-akg-1000 ... ---biotech, ale recenzie na tú značku sa mi teda veľmi nepáčia..máte s ňou nejaké skúsenosti prípadne niečo podobné v inej značke viete odporučiť?
hughito
Redeemer
Redeemer

Arginín je chu****.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

3ti den 20/4 a musim povedat ze za cely den necitim hlad ci je WD a ci RD, uvidime ako to bude slapat, kazdopadne dost problem zozrat v 4 hodinach vo WD tolko zradla :/
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

a vysledky su ake? :D
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Zdravím, ako je to vlastne s brušnými svalami ? koľko "tehličiek" ľudia na bruchu majú ? Bežne je vidieť 6, ale počul som, že niektorí ľudia ich majú dokonca 8 :O Ja zase mám iba 4 :(... Posledné dve (5tý a 6tý) končí tesne nad pupkom, ale mne tam končí tretí a štvrtý... Pridávam podobný obrázok. Takže nechápem, mohli by ste mi to vysvetliť ? Mám proste len štyri ako na obrázku a štve ma to
Prílohy
1016602_10151667648448788_1822438214_n.jpg
ColdRain
Addict
Addict

total facepalm, to ze vsetky nie su vidiet neznamena ze nie su...http://www.human-body-facts.com/images/ ... iagram.jpg
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Áno viem, figurínu tela som videl X krát a viem kde je ktorý sval. Ide o to, že prvé 6 by mali byť nad pupkom. A na obrázku vyššie majú evidente iba 4ri a myslím, že tuku tam moc nemajú. Evidente ďalšie 2 mu tam ešte nenatrepeš, či áno ?

//A za ďalšie sa normálne pýtam, tak sa skľudni, okí ? Prepáč, ale nie každý spadol z neba múdry ako ty... :nono:
ColdRain
Addict
Addict

Kazdy clovek je iny, ma rozne silne vazivove casti, teda to co robi tehlicky a castokrat ten vrchny par splyva ked su viac rozvinute prsne svaly, napr taky arnold vyzera akoby mu chybali, ale su tam, len genetika+velke prsia a zanika to. Teda hej, su tam natrepane tie dalsie dve
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Vysledky? Vaha mam zatial 77 na lacno rano, sila nestagnuje, cvicenie vo fasted state je uplne v pohode, nevidim nejaky markantny rozdiel medzi feeded a fasted treningom, no, potiahnem to a uvidime jak to pojde, kazdopadne je tam vidiet pokrok, ci uz v sile (ramena sli hore, pozeram ze aj na bench budem pridavat coskoro, chyba mi sparing cize to mam trosku obtiaznejsie :/) taktiez mam pocit ze sa mi konecne redukuje tuk z koz, dalej boky su tie mensie, ale ten spodny chrbat bude oriesok, tam sa drzi hajzel jeden, taktiez zilnatost vystupila neskutocne
hughito
Redeemer
Redeemer

aviceN napísal:3ti den 20/4 a musim povedat ze za cely den necitim hlad ci je WD a ci RD, uvidime ako to bude slapat, kazdopadne dost problem zozrat v 4 hodinach vo WD tolko zradla :/
A prečo sa vôbec dal na to? To mi už príde chu****, aj v IF-ku 16/8 mi trvalo pár dní, kým sa naladil na to, že počas tých 8 hodín prijať to, čo inokedy za 16. Takže toto by už bolo úplne v riti. Štyri hodiny sú málo.

Ja som po týždni IF-ka schudol iba 1 kg, ale napr. viditeľne mi ubudlo z brucha, čo potvrdil aj meter a čo sa čudujem, lebo to mi išlo vždy posledné. Si tak fandím, že som sa dostal do tej ideálnej fázy, že priberám svaly a zároveň chudnem tuk. :lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

PhYs0c napísal:čo hovoríte na značku biotech USA? chcem si kúpiť toto http://www.protein.sk/e-1558-a-akg-1000 ... ---biotech, ale recenzie na tú značku sa mi teda veľmi nepáčia..máte s ňou nejaké skúsenosti prípadne niečo podobné v inej značke viete odporučiť?
-arginin je dobry na "pumpu" a na celkove zlepsenie regeneracie, ale na rast svalstva ako takeho velky vplyv nema.Ja si ho davam pravidelne cca 6-8g na den, dobre vysledky su aj do rysovacky. Pokial chces citi viacej energie tak na to funguje, ale inac od toho vela necakaj,este jedine si hodavat tesne pred sexom-to su potom velmi pekne vysledky :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Mne neúčinkoval vôbec, vôbec pumpa o sebe nemá žiadny vplyv na rast ničoho, aj keď si dáte nejaké pumpovacie cviky a potom sa obzeráte v zrkadle, aký máte prekrvený hrudník - vyzerá to pekne, účinok nijaký.
gogo956
Redeemer
Redeemer

napriklad ked idem s bajkom na turu tak hned citim ci som si dal predtym arginin alebo nie,lhasie sa mi sliape aj vydrz je vecsia.Netreba suplementy posudzovat len podla toho ci sa z toho zvecsuju svaly,niekedy postaci aj iba lepsi pocit pohody a energie :)
Ale mozno robi dost aj to, ci si to dava clovek v skorej mladosti a ine ked v starsom veku :) napr tribulus som v 25tke necitil a teraz ano :) bude to nieco podobne..
hughito
Redeemer
Redeemer

Možno skôr také čosi, lebo tribulus tiež nič u mňa. Ale tak to je tak, keď som ho žral ako 17 ročný fagan..
gogo956
Redeemer
Redeemer

napr pred nedavnom som mal obdobie ked som par tyzdnov si daval tribulus niekolkokrat denne,vysoke davkovanie-uz si nepamatam presne kolko gr, a citil som uplne jednoznacne viacej energie aj svaly boli na pohlad vyraznejsie. Niekto si povie ze placebo, ale ja to mam odskusane uz vela krat a funguje to, len clovek nemoze mat nerealne ocakavania. Ale uznavam,ze ak sa niekto spyta narovinu ci mu z toho narasta svaly tak po pravde poviem ze nie. Na to je spravna strava, protein a pripadne kreatin. Vecsina legalnych sportovych suplementov ma iba slaby ucinok,alebo dokonca vobec ziaden. A tiez treba brat ddo uvahy, ze kazdy sme trochu iny, a co jednemu zaberie druhemu nemusi.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

pocujte chalani, ma niekto skusenosti s kreatinom a dlhodobym vykonom? cca 3-4 hodky na biku, viem ze som kedysi cital ze negativne ovplyvnuje dlhodoby vykon kreatin, ale potrebujem si momentalne niecim pomoct k regeneracii a sile pretoze asi starnem alebo co ale ak si dam jeden celodenny vyjazd potrebujem 2-3 cele dni nato aby som zase bol 100%, co potrebujem skratit
este by som to upresnil, pouzival by som ho ako nastroj na lepsiu regeneraciu a zaujima ma ci by neuskodil pri dohodobom vykone
ColdRain
Addict
Addict

vendo: Ked som trenoval na triatlon skusil som toto https://www.bodyworld.sk/predtreningovy ... 0-kaps-521 tazko mi to hodnotit kedze som mal len jednu taku pripravu, ale cisto subjektivne (ako odjakziva skor vybusny atlet, v mladosti polozavodny sprinter) mi to islo celkom lahko a povedal by som, ze to teda zrejme pomohlo. Tazko povedat ci preto, ze ma to jednoducho bavilo, alebo som obdareny aj v tejto oblasti, alebo nakolko tam bolo vyrazne posobenie doplnku.
Kazdopadne sam som bol prekvapeny ako to islo, takze (opakujem) cisto subjektivne mozem odporucit, alebo minimalne poguglit o tom. Sam som o tom co-to precital a nakoniec som sa rozhodol, ze ho skusim, no urob si nazor sam :)
Napísať odpoveď