Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
K!K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa K!K0 »

dôvod môjho (možno čudného správania) je ten že keď som bol menší tak som bol tučný,dostal som sa z toho a mám dá sa povedať rešpekt pred jedlom a nechcem sa vrátiť nazad...
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

Kamarat si kupil gainer s tym, ze chce pribrat. Je dost chudy a aj ked zje toho pomerne dost tak nejak sa mu nedari priberat a tak si kupil gainer, aby nabral telesnu hmotnost. Takze kazdy den si dava gainer, ale necvici nejak velmi. Sem tam spravi par klikov, brusakov a drepov. Da sa takymto stylom nabrat telesna hmotnost ? Ze v podstate len branim gaineru ?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Rovno napíš, že sa jedná o teba :)

Jasné, že priberieš, však sú to kalórie naviac a gainer ich má celkom dosť. Mne to však príde ako vyhadzovanie peňazí, pretože je to určené na budovanie svalovej hmoty a nie na priberanie ako také.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Nejedna sa naozaj o mna :) Len mi to bolo kus divne, ze ked to beru taki co posiluju aby nabrali objem, ze ked to bude brat on aj ked necvici, tak ze by mu to nejak pomohlo. Ale hej, predtym som nevedel o gaineri nic, teraz som si nieco precital a kedze obsahuje sacharidy a bielkoviny, tak by mu to fat mohlo pomoct. A pytal som sa to aj preto, ze rozmyslam, ze aj ja to zacnem brat, vsak neni to skodlive ked tak o tom citam. Akurat kus drahe. Ale preco by to boli vyhodene peniaze ked nevie pribrat? Toto mu aspon kus pomoze. Ale ja by som aj cvicil, nie ako on. Uz davnejsie som chcel zacat.
pinco
Darca
Darca

Je to doplnok výživy. Žiadna zázračná formula na priberanie. To, čo príjme v gaineri môže kľudne prijať aj bežnou stravou. Zvlášť keď mu nejde o budovanie svalov. Častokrát je chyba v tom, že si to chalan kúpi za posledné peniaze a v obave, aby mu to vydržalo čo najdlhšie, si dá polovičnú dávku raz za deň a potom sa sťažuje, že je to blbosť, lebo nepribral. Aby to malo účinok tak to musíš jesť vo veľkom. Ja keď som sa snažil pribrať, tak som gainer dával 3x za deň a 5 kg balenie mi vydržalo ledva 2 týždne.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Ale to by toho trebalo asi pojest vela aby v riadnej strave prijal clovek tolko latok, kolko obsahuje gainer v jednej odporucanej davke na den, nie ? Jednoduchsie to je prijat z gainera ako z beznej stravy, lebo v beznej strave sa az tolko napriklad tych cukrov a bielkovin nenachadza ako v gaineri, nie ?
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

V podstate mas pravdu. Treba si len prehodnotiť co sa Ti viac oplati. Gainer je dobrý aj vtedy, ak človeku nechuti velmi jest, alebo nema na jedlo cas (praca, skola atd). gainer je preto vhodny aj na rychly a pohodlny príjem živín.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

A jedna taka vec este. Oplati sa cvicit (kliky, brusaky, drepy a nejake tie cviky s jednoruckami) ked napriklad chodim do skoly, spim denne maximalne tak 6 hodin, potom som dlho v skole a samozrejme som potom unaveny ... ma nejaky vyznam v takomto kolobehu cvicit ? Ked je clovek unaveny z celeho dna lebo je dlho v skole a je nevyspaty a este cvicit ? Nebolo by to kus kontraproduktivne, ze by ma to este viac znicilo ?
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Bez kvalitneho odpocinku a spánku by som neodporucal fyzicku záťaž. Ak sa este ktomu citis unaveny. Moze to spravit viac skody ako uzitku. Dopraj si viac spánku ak chces cvičiť.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

ráta sa za spánok aj spánok počas dňa? alebo nie je taký efektívny ako v noci?
pinco
Darca
Darca

nanana, keď to tak čítam, tak ty si viac unavený zo sedenie v škole, možno znudený, viac psychicky unavený. Nerobíš v škole veľa fyzickej aktivity, či?

Možno práve cvičenie by ťa dostalo do správneho tempa. Teda by si sa rýchlejšie unavil, rýchlejšie zaspal, tým pádom dlhší spánok, naviac cvičenie pomáha proti stresu tým, že na chvíľu vypneš a odreaguješ sa. Ja bežne makám v práci aj fyzicky. Ráno vstanem o 6, domov prídem o 6 a idem cvičiť. Ale keď už naozaj cítim, že mám dosť, tak si dám pauzu. Určite v rámci regenerácie je oddych najdôležitejší. Musíš sám vedieť na čo sa cítiš.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

vsak presne .. rano vstanem a aj ked spim len tych 6 hodin, tak citim sa celkom sviezo, hlavne ked chodim peso do skoly, tak po tej prechadzke sa citim fajn. Ale potom kedze sedim v skole riadne dlho, od 7:30 do poobedia do neakej piatej 3 dni po sebe, tak ma to dost unavi. Ziadnu fyzicku aktivitu nevykonavam v skole, len sedim a pocuvam a to ma unavuje.

Mozno to teda vyskusam s tym cvicenim, ci ma to neosviezi. Len este musim pohladat niekde a vymysliet ake cviky by som robil, kedze zatial cinky nemam.
Tomas0100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Tomas0100 »

Čaute, už dva dni hľadám, premýšľam, nad správnou kombináciou doplnkov ktorú si kúpim. Takže základ by som chcel dobrý protein, za prijateľnú cenu, s dobrým zložením. ( Uvažoval som nad Whey Gold Standard, ale je trošku drahší, ale zobral by som ho kebyže nič nenájdem s prijateľnou cenou.)Dalej by som chcel nejaké Amino pred treningom, a nejake BCAA počas treningu, cenovo by som dohromady nechcel prejst cez 80 € za tieto tri veci. Momentálne ešte berem Creatine druhy mesiac. Este jeden mam pred sebou. Do teraz som mal toto http://www.infinityobchod.sk/amino-grow ... l-php-edge + protein
http://www.infinityobchod.sk/protfusion-2-27kg-php-edge a cretine uzivam tento http://www.infinityobchod.sk/creatine-powder-500g
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

Ahojte,
potrebujem poradit cviky na brucho,ktore mi nedodrbu krize
a aby sa dali vykonat v domacich podmienkach.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Skús toto: http://www.vladozlatos.com/blog/clanky- ... ekund.html

Ďalej napr. rolovanie s činkou.
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

ak by niekomu chybala motivacia tak tu je chalan ktoreho v roku 2004 dobilo v presile vraj okolo 10-15 spoluobcanov temnej pleti ...
nohy pracuju uz na 30% a mozog 70% ale chalan maka a pomaly robi pokroky

gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ahojte, po dobrych skusenostiach by som chcel dat do pozornosti tento shop http://www.nu3tion.sk
maju asi najlepsi pomer cena/mnozstvo, takze pokial niekto pravidelne nakupuje viacej tak sa to celkom oplati. Napr. glukosamin na klby maju za bezkonkurencnu cenu, podobne aj niektore aminace, hmb a pod.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Tiez mám dobré skúsenosti s touto značkou.
needhelp
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa needhelp »

nemate nahodou niekto niekde ulozeny nejaky cvicebny plan pre zaciatocnika ? Chcem zacat chodit do posilky, ale neviem co by som mal cvicit, ake cviky, kolko serii a opakovani, tak ci nahodou nemate niekto udlozeny taky plan, ked ste zacinali vy. Thx
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

takýchto návodov "ako začať" je plný internet, stačí vynaložiť trošku úsilia a pogoogliť. Navyše každý sme iný, na každého zaberá niečo iné, takže treba skúšať. No odporúčal by som Ti základné cviky, cvičiť 3x do týždňa max. (príklad: pondelok-hrudník+biceps, streda: chrbát+triceps, piatok: nohy+rámená), veľa spať a dobre jesť (strava bohatá na bielkoviny)
Napísať odpoveď