Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa pinco »

Veď tak keď cvičí s jednoručkou jeden cvik a opakuje ho skoro stokrát, tak by som pri tom aj zaspal, nielen vyhladol.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Čo znamená "dlho cvičím"? Aký je ciel takého cvičenia?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je dobre si ujasnit co clovek vlastne chce. Niekto chce velke objemne svaly, iny iba zvysit silu a treti ani jedno len mat dobry pocit z cvicenia. cim dalej tym viac si myslim ze najlepsie je cvicit sice pravidelne,ale iba tak pre radost,proste kaslat na nejake velke naberanie.. Super je napr hrazda,"ucka" na kluky, gymnasticka trampolina a pod.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Niekto s výškou 190 cm a vahou 75 kg bude mať úplne iné požiadavky na cvičenie a výsledky z neho vyplývajúce, ako nejaký obézny chalan, ktorý nevládze vybehnúť na druhe poschodie.. .. Tam sa podstatne mení celá politika cvičenia, ako aj strava ,ČAS CVICENIA atď. Preto, ak niekto, kto je chudý a chce naberať hmotu, by nemal cvičiť dlhšie ako 45 min. Je dobré preto pri písaní príspevku (žiadaní o radu) napísať aky je ciel cvičenia a tak sa potom baviť o ostatnom.
Erickk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Erickk »

Mňa by hlavne zaujímalo ak by som si chcel vytvoriť sám nejaký "plán cvičenia" podľa čoho vyberať cviky v posilke alebo aj doma? Keď chcem čiste nabrať silu najskôr. Treba málo sérii s veľkým váhami? Googlil som čo sa len dalo ale proste mám v tom hrozný guláš, nikde žiadna jasná odpoveď. Pravdu povediac neviem si predstaviť že prídem do posilky a budem tam zmätkovať a cvičiť bez efektu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Na začiatok cvič celé telo v jednom tréningu. Pohľadaj si total body training (TBT) a tam máš všetko vysvetlené aj s jednotlivými cvikmi.

Keď prídeš prvýkrát do posilky, či budeš mať plán, alebo nie, tak či tak, tam budeš pobehovať a zmätkovať. Nebudeš vedieť, aké váhy si nastaviť, možno ti nebudú vyhovovať počty sérii a opakovaní, nebudeš vedieť poriadne techniku jednotlivých cvikov atď. To všetko potrebuješ nastaviť priamo na seba a postupne sa do toho dostaneš.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ahojte, vedel by mi niekto poradit? je to ohladom jedneho druhu cukroveho alkoholu- xylitolu.
Chcel by som vyuzit jeho vlastnost a to ze ma velmi nizky glykemicky index. Nebolo by dobre ho pouzivat pred dlhsim,vytrvalostnym cvicenim? To ze nema prakticky ziadny vplyv na vyplavovanie inzulinu a teda naberanie svalovej hmoty neriesim, ide mi o to ci ma vyznam ako palivo pre svaly pri dlhodobej zatazi./inac chutovo je velmi prijemny,zatial ho miesam s neochutenym proteinom/
dakujem za nazory
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Sachre nefungujú tak, že si ich dáš pred tréningom a bude energia. Oveľa dôležitejší je deň predtým.

Aj keď teda neviem čo je to cukrový alkohol. :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Akože nie som si istý, ale keďže ide o cukor/sacharid, tak by malo platiť to, čo som napísal vyššie.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

hughito napísal:Sachre nefungujú tak, že si ich dáš pred tréningom a bude energia. Oveľa dôležitejší je deň predtým.

Aj keď teda neviem čo je to cukrový alkohol. :D
jednoduché sachre tak podľa mňa fungujú, skôr by som povedal, že tak dlho ostávajú v systéme tuky
Tomi123
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tomi123 »

Ked ide o energiu a posilnenie vykonnosti pred treningom, mozem vrelo odporucit napoj Blue. Nejeden body builder sa uz presvedcil, aky fantasticky a pritom zdravy stimulant to je. Mozete si o nom precitat na facebooku / bhip slovensko
A nezabudnite tu niektori zas vypisovat, ze tu robim reklamu a bla bla bla. Je jednoducho skvely a bodka
alik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alik »

Najlepšie pred treningom je maltodextrin (rychle cukry) + kvalitné jedlo ryža a maso.
Tomi123
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tomi123 »

Kto vyskusal, pochopil... By si cumel, ako sa na tom cvici
Ked sa to trochu rozsiri, uvidite, ake ohlasy na to budu sami

:lol: :lol: Ze poznas ludi, ked na Slovensko to prislo asi pred mesiacom, jasne :lol: :lol:
Je 100% prirodny, zdravy, ziadne chemikalie...
Mimochodom, obsahuje aj tvoj milovany maltodextrin
Precitaj si na neho recenziu na portali Energy drinks ratings, ak vies po anglicky

Pijem ho, vzdy pred sportom alebo pred dlhymi cestami autom. A mozem ti povedat, ze red bully a podobne chemikalie su oproti tomu 2 liga co sa tyka energie
hughito
Redeemer
Redeemer

Sachre pred tréningom môžu spôsobiť práve únavu (jedná sa o hladinu inzulínu v tele). Pred tréningom (ak jete), tak len bielkoviny+tuky. Sachre nemajú žiadny význam v tomto štádiu a sú dôležité po tréningu, na doplnenie svalového glykogénu.

Aj tie rôzne predtréningové stimulanty: tam ide najmä o zložky ako kofeín a taurín, nie sachre.
alik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alik »

kde sa da blue kupit??? znie to fajne :)
edit: uz sa to nedozviem :mrgreen:
AsSasSin565
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa AsSasSin565 »

Čaute takže mam par otazočiek:
1. Keď robim statický strečing musim mať zadržaný dych?( Obyčajne pisu ze natahovat sval mam od 25 do 30 sek. ale moj dyxh vydrzi tak max 15sek)
2. Je uz neskoro ked si dam gainer tak po 30 minutach po treningu?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

otazka na stravu. tabulkovo maju orechy brutalne dobre hodnoty, ale jedalnicek kde by sa jedli vo velkom mnozstve som este nevidel. preco je tomu tak? ze treba dostatocne zrat som casom pochopil, ale stale mam problemy prijat tolko jedla a toto mi pride ako uplne super alternativa. supnut si 100g orechov denne a tym slusne pokryt kalorie a tuky namiesto toho aby som vkuse vymyslal co spravit aby som tie potrebne hodnoty ako tak naplnil.
hughito
Redeemer
Redeemer

AsSasSin565 napísal:Čaute takže mam par otazočiek:
1. Keď robim statický strečing musim mať zadržaný dych?( Obyčajne pisu ze natahovat sval mam od 25 do 30 sek. ale moj dyxh vydrzi tak max 15sek)
2. Je uz neskoro ked si dam gainer tak po 30 minutach po treningu?
1.Práveže treba dýchať.
2.Neskoro to nie je.

M142: A kde je tá otázka? :) Orechy sú fajn a ja osobne tiež neviem, ako ich nejak špeciálne zaradiť do stravy okrem toho, že ich proste samostatne budeš vyjedať.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hehe, na otazku som nejako pozabudol :D proste som chcel vediet, ci existuje nejake proti, preco by nemali byt zaradovane do stravy aj vo vacsom mnozstve(zmienovanych 100g denne)
Napísať odpoveď