Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Veď tak keď cvičí s jednoručkou jeden cvik a opakuje ho skoro stokrát, tak by som pri tom aj zaspal, nielen vyhladol.
Čo znamená "dlho cvičím"? Aký je ciel takého cvičenia?
je dobre si ujasnit co clovek vlastne chce. Niekto chce velke objemne svaly, iny iba zvysit silu a treti ani jedno len mat dobry pocit z cvicenia. cim dalej tym viac si myslim ze najlepsie je cvicit sice pravidelne,ale iba tak pre radost,proste kaslat na nejake velke naberanie.. Super je napr hrazda,"ucka" na kluky, gymnasticka trampolina a pod.
Niekto s výškou 190 cm a vahou 75 kg bude mať úplne iné požiadavky na cvičenie a výsledky z neho vyplývajúce, ako nejaký obézny chalan, ktorý nevládze vybehnúť na druhe poschodie.. .. Tam sa podstatne mení celá politika cvičenia, ako aj strava ,ČAS CVICENIA atď. Preto, ak niekto, kto je chudý a chce naberať hmotu, by nemal cvičiť dlhšie ako 45 min. Je dobré preto pri písaní príspevku (žiadaní o radu) napísať aky je ciel cvičenia a tak sa potom baviť o ostatnom.
Mňa by hlavne zaujímalo ak by som si chcel vytvoriť sám nejaký "plán cvičenia" podľa čoho vyberať cviky v posilke alebo aj doma? Keď chcem čiste nabrať silu najskôr. Treba málo sérii s veľkým váhami? Googlil som čo sa len dalo ale proste mám v tom hrozný guláš, nikde žiadna jasná odpoveď. Pravdu povediac neviem si predstaviť že prídem do posilky a budem tam zmätkovať a cvičiť bez efektu.
Na začiatok cvič celé telo v jednom tréningu. Pohľadaj si total body training (TBT) a tam máš všetko vysvetlené aj s jednotlivými cvikmi.
Keď prídeš prvýkrát do posilky, či budeš mať plán, alebo nie, tak či tak, tam budeš pobehovať a zmätkovať. Nebudeš vedieť, aké váhy si nastaviť, možno ti nebudú vyhovovať počty sérii a opakovaní, nebudeš vedieť poriadne techniku jednotlivých cvikov atď. To všetko potrebuješ nastaviť priamo na seba a postupne sa do toho dostaneš.
Keď prídeš prvýkrát do posilky, či budeš mať plán, alebo nie, tak či tak, tam budeš pobehovať a zmätkovať. Nebudeš vedieť, aké váhy si nastaviť, možno ti nebudú vyhovovať počty sérii a opakovaní, nebudeš vedieť poriadne techniku jednotlivých cvikov atď. To všetko potrebuješ nastaviť priamo na seba a postupne sa do toho dostaneš.
ahojte, vedel by mi niekto poradit? je to ohladom jedneho druhu cukroveho alkoholu- xylitolu.
Chcel by som vyuzit jeho vlastnost a to ze ma velmi nizky glykemicky index. Nebolo by dobre ho pouzivat pred dlhsim,vytrvalostnym cvicenim? To ze nema prakticky ziadny vplyv na vyplavovanie inzulinu a teda naberanie svalovej hmoty neriesim, ide mi o to ci ma vyznam ako palivo pre svaly pri dlhodobej zatazi./inac chutovo je velmi prijemny,zatial ho miesam s neochutenym proteinom/
dakujem za nazory
Chcel by som vyuzit jeho vlastnost a to ze ma velmi nizky glykemicky index. Nebolo by dobre ho pouzivat pred dlhsim,vytrvalostnym cvicenim? To ze nema prakticky ziadny vplyv na vyplavovanie inzulinu a teda naberanie svalovej hmoty neriesim, ide mi o to ci ma vyznam ako palivo pre svaly pri dlhodobej zatazi./inac chutovo je velmi prijemny,zatial ho miesam s neochutenym proteinom/
dakujem za nazory
Sachre nefungujú tak, že si ich dáš pred tréningom a bude energia. Oveľa dôležitejší je deň predtým.
Aj keď teda neviem čo je to cukrový alkohol.
Akože nie som si istý, ale keďže ide o cukor/sacharid, tak by malo platiť to, čo som napísal vyššie.
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jednoduché sachre tak podľa mňa fungujú, skôr by som povedal, že tak dlho ostávajú v systéme tukyhughito napísal:Sachre nefungujú tak, že si ich dáš pred tréningom a bude energia. Oveľa dôležitejší je deň predtým.
Ked ide o energiu a posilnenie vykonnosti pred treningom, mozem vrelo odporucit napoj Blue. Nejeden body builder sa uz presvedcil, aky fantasticky a pritom zdravy stimulant to je. Mozete si o nom precitat na facebooku / bhip slovensko
A nezabudnite tu niektori zas vypisovat, ze tu robim reklamu a bla bla bla. Je jednoducho skvely a bodka
A nezabudnite tu niektori zas vypisovat, ze tu robim reklamu a bla bla bla. Je jednoducho skvely a bodka
Najlepšie pred treningom je maltodextrin (rychle cukry) + kvalitné jedlo ryža a maso.
Kto vyskusal, pochopil... By si cumel, ako sa na tom cvici
Ked sa to trochu rozsiri, uvidite, ake ohlasy na to budu sami
Ze poznas ludi, ked na Slovensko to prislo asi pred mesiacom, jasne
Je 100% prirodny, zdravy, ziadne chemikalie...
Mimochodom, obsahuje aj tvoj milovany maltodextrin
Precitaj si na neho recenziu na portali Energy drinks ratings, ak vies po anglicky
Pijem ho, vzdy pred sportom alebo pred dlhymi cestami autom. A mozem ti povedat, ze red bully a podobne chemikalie su oproti tomu 2 liga co sa tyka energie
Ked sa to trochu rozsiri, uvidite, ake ohlasy na to budu sami
Je 100% prirodny, zdravy, ziadne chemikalie...
Mimochodom, obsahuje aj tvoj milovany maltodextrin
Precitaj si na neho recenziu na portali Energy drinks ratings, ak vies po anglicky
Pijem ho, vzdy pred sportom alebo pred dlhymi cestami autom. A mozem ti povedat, ze red bully a podobne chemikalie su oproti tomu 2 liga co sa tyka energie
Sachre pred tréningom môžu spôsobiť práve únavu (jedná sa o hladinu inzulínu v tele). Pred tréningom (ak jete), tak len bielkoviny+tuky. Sachre nemajú žiadny význam v tomto štádiu a sú dôležité po tréningu, na doplnenie svalového glykogénu.
Aj tie rôzne predtréningové stimulanty: tam ide najmä o zložky ako kofeín a taurín, nie sachre.
Aj tie rôzne predtréningové stimulanty: tam ide najmä o zložky ako kofeín a taurín, nie sachre.
kde sa da blue kupit??? znie to fajne 
edit: uz sa to nedozviem
edit: uz sa to nedozviem
-
AsSasSin565
Amateur
Čaute takže mam par otazočiek:
1. Keď robim statický strečing musim mať zadržaný dych?( Obyčajne pisu ze natahovat sval mam od 25 do 30 sek. ale moj dyxh vydrzi tak max 15sek)
2. Je uz neskoro ked si dam gainer tak po 30 minutach po treningu?
1. Keď robim statický strečing musim mať zadržaný dych?( Obyčajne pisu ze natahovat sval mam od 25 do 30 sek. ale moj dyxh vydrzi tak max 15sek)
otazka na stravu. tabulkovo maju orechy brutalne dobre hodnoty, ale jedalnicek kde by sa jedli vo velkom mnozstve som este nevidel. preco je tomu tak? ze treba dostatocne zrat som casom pochopil, ale stale mam problemy prijat tolko jedla a toto mi pride ako uplne super alternativa. supnut si 100g orechov denne a tym slusne pokryt kalorie a tuky namiesto toho aby som vkuse vymyslal co spravit aby som tie potrebne hodnoty ako tak naplnil.
1.Práveže treba dýchať.AsSasSin565 napísal:Čaute takže mam par otazočiek:
2.Neskoro to nie je.
M142: A kde je tá otázka?
hehe, na otazku som nejako pozabudol
proste som chcel vediet, ci existuje nejake proti, preco by nemali byt zaradovane do stravy aj vo vacsom mnozstve(zmienovanych 100g denne)