Posilovanie alebo Bojové umenie?

O športe...
matus121
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

no tak ja chodim na karate a aj doma cvicim s cinkami a je to fajn :wink:
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

MystiQ napísal:no tak ja chodim na karate a aj doma cvicim s cinkami a je to fajn :wink:
Ja som chodil na Thaisky box.Tam sme tiez vela posilovali :wink:
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

Pokial chces balit baby na kupku, tak posilka. Ale ked ti ide o sebaobranu tak jednoznacne bojove umenie. BTW Lepsie ako rany vykrivat je nedovolit superovy aby na teba nejaku ranu vyslal. www.ewto.sk . Kung-fu prisposobene na boj na ulici. Nauci ta rozsalovat typka predtym ako jeho ruka na teba dopadne (nie doslovne, musis sa ho predsa dotknut) , ale nez si typek uvedomy ze ta netrafil lezi uz krasne na zemi v bezvedomí. :wink:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Neverili by ste, ale aj pri bojovych umeniach sa da vyformovat telo a urcite je lepsie mat nejaku tu silu ako nafuknute steroidne svaly, ktore maju len objem ale nie tu pravu silu.Je to ako ked vas buchne tucko, ale potom zostane zadychany stat. :D
Mixer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mixer »

ja uprednostňujem posilku...keď si korba(žiadne steroidy) tak sa nemusíš báť týpka, ktorý ovláda bojové umenie, stačí vedieť trochu boxovať a zložíš ho jedna radosť...aspoň v našom meste, bo tu sú takí 70kg kungfu-isti :lol:
poznám z posilovne jedného nabúchaného chlapíka, ktorý rozbil kickboxera tak, že ho nechal ležat na ulici s polámanými rebrami
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mixer - vsetko je individualne a kazdy clovek ma slabe miesto - aj nabuchana korba z posilky... uz je len na chalanovi co trenuje nejake MA aby ho nasiel svojou rychlostou a sikovnostou...
Mixer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mixer »

maki - samozrejme, ja som chcel len povedať, že každý kto trénuje MA nemusí automaticky poraziť týpka, ktorý posilňuje...presne ako si povedal - všetko je individuálne
mobiloman
Light Star
Light Star

COMBAT SAMBO alebo SYSTEMA v MT

Príspevok od používateľa mobiloman »

Nevie mi niekto pls poradit ci niekde v MT alebo okoli sa netrenuje COMBAT SAMBO alebo SYSTEMA? Dik moc!!!
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

.....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Na sebaobranu alebo porazenie utocnika je lepsie bojove umenie. Ked aj niekto cvici moze tlakovat 200kg tak to neznamena ze ma aj pomerne silny uder. Ludia ktory sa dlhe roky venuju bojovemu umeniu dokazu rukou rozdrvit tehli, chlap co dlhe roky posiluje ma silu, tak pri prvom pokuse sa mu moze ruka dolamat. Vybuchany ludia zbudzuju respekt ale to neznamena ze mozu byt aj dobry bitkari. Osobne zastavam nazor ze najlepsie je mat na sebe pomerne dost kvalitnej svalovej hmoty(do tych 90Kg) a vediet aj bojove umenie. Taky clovek ma zo vsetkeho plusi.
Vychadzam najma z toho ze vo vojenskych bojovich jednotkach sa kladie dvoraz najma na bojove umenia, posilovnie je uz taka vedlajsia cinnost.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

P3Bo napísal: Ak mate poriadnu ranu tak proste nic neobstoji ...
:roll: Mozno obstoji, ako sa tej rane vies vyhnut,minimalizovat ucinnky takej rany..Existuju bojove umenia,ktore vychadzaju presne z rozmyslania protivnika"Ak mate poriadnu ranu tak proste nic neobstoji ...".A dokazu tu poriadnu ranu vyuzit proti tebe.Inac,ideal je to co napisal kali520- :smt064 ??? :aasmile4: + :smt045 = :smt062 :smt112
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

hej aj ja suhlasim......chodil som na zapasenie.....najskor grecko rimsky styl apotom volny.....a aj do posilnovni.......mega gym......a este behat som chodieval.....a je zo mna rambo :D:D:D:D:D
Vankisss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vankisss »

no presne ak chceš vyzerat ako vyhadzovač tak posilka nabereš aj sila a tak ale ak tak niekto chyti tak sila ti moc nepomože ked nemaš niake to bojove umenie. po finančnej stranke je to o čosi drahšie na bojovych umeniach podla toho ake bojove umenie maš. aLE AK sa moc nebiješ tak posilovanie- kulturista je lepšie podla toho čo ta viac bavi to je už na tebe.
McGee
Light Expert
Light Expert

Idealnym riesenim je kombinacia oboch. BTW. pokial sa chces

Príspevok od používateľa McGee »

ked robis nejake bojove umenie nemal by si posilnovat...skratia sa ti slachy
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hmm

Príspevok od používateľa chrobakos »

a k tomu aby si sa vedel pobyt nemusis byt rambo..dobrou mierenou ranou ho nosa vyradis aj najhustejsieho hiphopera :lol:

ale vsetko je to individualne.. ale ja uprednostnujem bojove umenie, viac ma to naplna. Aj ked typkom z posilky obcas zavidim velke svaly :lol:
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

ja by som aj chodil na nejake bojove umenie, ale neni casu :? ..iba si sem-tam zaposilujem
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Mne stačia moje naleštené kanadky..a posilujem doma. Bojové umenie sa zíde..ale stačí jedna do píšťali a chlapcovi sa bude veľmi ťažko chodiť.. To je moja defend. :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ZitePunkom napísal:Mne stačia moje naleštené kanadky..a posilujem doma. Bojové umenie sa zíde..ale stačí jedna do píšťali a chlapcovi sa bude veľmi ťažko chodiť.. To je moja defend. :D
S tymi botami urcite, ale treba to urobit velmi rychlo lebo reflex v nohe (a tym aj protivnikov) je pomerne rychlejsi ako niekde na vrchnej casti tela, takze sa tomu moze lachsie uhnut.

Myslim si ze by bol efektivnejsi nejaky uder do hrtana alebo kop do genitalii a ked uz dojde na nejaky boj tak pri najlepsiej moznosti vypychnut oci s prstami.
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

tak to tu pises jak keby nic :D ja by som nemal srdce na to vypichnut niekkomu oči :P
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

mam kamosa ktery posiluje uz nejakou dobu vypada namakany ale stejne se neumi byt tak je tmu to k nicemu spis bych doporucil bojove umenie tam se aspon naucis a kondicku si pri tom i udelas
Napísať odpoveď