Posilovanie alebo Bojové umenie?
-
elko520
Medium Expert
Pokial chces balit baby na kupku, tak posilka. Ale ked ti ide o sebaobranu tak jednoznacne bojove umenie. BTW Lepsie ako rany vykrivat je nedovolit superovy aby na teba nejaku ranu vyslal. www.ewto.sk . Kung-fu prisposobene na boj na ulici. Nauci ta rozsalovat typka predtym ako jeho ruka na teba dopadne (nie doslovne, musis sa ho predsa dotknut) , ale nez si typek uvedomy ze ta netrafil lezi uz krasne na zemi v bezvedomí. 
ja uprednostňujem posilku...keď si korba(žiadne steroidy) tak sa nemusíš báť týpka, ktorý ovláda bojové umenie, stačí vedieť trochu boxovať a zložíš ho jedna radosť...aspoň v našom meste, bo tu sú takí 70kg kungfu-isti
poznám z posilovne jedného nabúchaného chlapíka, ktorý rozbil kickboxera tak, že ho nechal ležat na ulici s polámanými rebrami
poznám z posilovne jedného nabúchaného chlapíka, ktorý rozbil kickboxera tak, že ho nechal ležat na ulici s polámanými rebrami
COMBAT SAMBO alebo SYSTEMA v MT
Nevie mi niekto pls poradit ci niekde v MT alebo okoli sa netrenuje COMBAT SAMBO alebo SYSTEMA? Dik moc!!!
Na sebaobranu alebo porazenie utocnika je lepsie bojove umenie. Ked aj niekto cvici moze tlakovat 200kg tak to neznamena ze ma aj pomerne silny uder. Ludia ktory sa dlhe roky venuju bojovemu umeniu dokazu rukou rozdrvit tehli, chlap co dlhe roky posiluje ma silu, tak pri prvom pokuse sa mu moze ruka dolamat. Vybuchany ludia zbudzuju respekt ale to neznamena ze mozu byt aj dobry bitkari. Osobne zastavam nazor ze najlepsie je mat na sebe pomerne dost kvalitnej svalovej hmoty(do tych 90Kg) a vediet aj bojove umenie. Taky clovek ma zo vsetkeho plusi.
Vychadzam najma z toho ze vo vojenskych bojovich jednotkach sa kladie dvoraz najma na bojove umenia, posilovnie je uz taka vedlajsia cinnost.
Vychadzam najma z toho ze vo vojenskych bojovich jednotkach sa kladie dvoraz najma na bojove umenia, posilovnie je uz taka vedlajsia cinnost.
P3Bo napísal: Ak mate poriadnu ranu tak proste nic neobstoji ...
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
no presne ak chceš vyzerat ako vyhadzovač tak posilka nabereš aj sila a tak ale ak tak niekto chyti tak sila ti moc nepomože ked nemaš niake to bojove umenie. po finančnej stranke je to o čosi drahšie na bojovych umeniach podla toho ake bojove umenie maš. aLE AK sa moc nebiješ tak posilovanie- kulturista je lepšie podla toho čo ta viac bavi to je už na tebe.
Idealnym riesenim je kombinacia oboch. BTW. pokial sa chces
ked robis nejake bojove umenie nemal by si posilnovat...skratia sa ti slachy
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
hmm
a k tomu aby si sa vedel pobyt nemusis byt rambo..dobrou mierenou ranou ho nosa vyradis aj najhustejsieho hiphopera 
ale vsetko je to individualne.. ale ja uprednostnujem bojove umenie, viac ma to naplna. Aj ked typkom z posilky obcas zavidim velke svaly
ale vsetko je to individualne.. ale ja uprednostnujem bojove umenie, viac ma to naplna. Aj ked typkom z posilky obcas zavidim velke svaly
-
Začiatok Konca
Professional
S tymi botami urcite, ale treba to urobit velmi rychlo lebo reflex v nohe (a tym aj protivnikov) je pomerne rychlejsi ako niekde na vrchnej casti tela, takze sa tomu moze lachsie uhnut.ZitePunkom napísal:Mne stačia moje naleštené kanadky..a posilujem doma. Bojové umenie sa zíde..ale stačí jedna do píšťali a chlapcovi sa bude veľmi ťažko chodiť.. To je moja defend.
Myslim si ze by bol efektivnejsi nejaky uder do hrtana alebo kop do genitalii a ked uz dojde na nejaky boj tak pri najlepsiej moznosti vypychnut oci s prstami.