Poškodenie tovaru
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poškodenie tovaru
Ohradit sa voci arogancii a drzosti ze pred mojimi ocami zamerne a opakovane neplnia sluzby za ktore som si zaplatil, to je vykrikovanie aky som ko*ot. Ty sa vo svete vyznas chlapce, holt je to tak. Stavim sa ze ked ti v skole slahli hlavu o radiator a zobrali desiatu, este si im ponukol tatranku. Nebudes im predsa vykrikovat aky si ko*ot. Ty sa proste nestratis...
-
Kok
Light Professional
nechapem proste ako ti moze 3 krat prist rozbity tovar bez toho aby si si ho skontroloval
sak co si nemy a nevies sa ozvat ? gangy ma pravdu, je to jeho praca tak nech ju robi tak ako ma
neviem co riesite to ze on si nevie skontrolovat balik je jeho problem, tym ze sa stazuje na fore vyriesi hovno.
Ja vzdy jednam drzo s takymi kktmi, hlavne s jednym od posty, naposledy mi dosniesol knihu z martinusu, uplna neochota dal som mu 20eur nemal vydat a hovorim ze to neni moj problem, a zacal na mna kukat po 30 sekundach ked na mna vkuse kukal jak s nim hovorim som to nevydrzal, poslal ho nech ide do pi*e a nech mi da papierik ze si po ten vyje*** "balik" pridem sam, a nech nabuduce so mnou hovori slusne
kedze objednavam dost casto a casto on nosi tak so mnou uz jedna slusne
Ja vzdy jednam drzo s takymi kktmi, hlavne s jednym od posty, naposledy mi dosniesol knihu z martinusu, uplna neochota dal som mu 20eur nemal vydat a hovorim ze to neni moj problem, a zacal na mna kukat po 30 sekundach ked na mna vkuse kukal jak s nim hovorim som to nevydrzal, poslal ho nech ide do pi*e a nech mi da papierik ze si po ten vyje*** "balik" pridem sam, a nech nabuduce so mnou hovori slusne
kedze objednavam dost casto a casto on nosi tak so mnou uz jedna slusne
2.1.2.
Zákazník by mal vždy skontrolovať obsah svojho balíka v momente doručenia, a to za prítomnosti kuriéra.
2.1.3.
V prípade viditeľného poškodenia balenia (sú prípady pochybnosti, že produkt vo vnútri balíka nie je v poriadku a môže byť poškodený), zásielka nesmie byť prijatá a ihneď by mal byť spravený zápis o poškodení alebo strate.
2.1.4
Pri prijatí zásielky by mal Zákazník balíky rozbaliť v prítomnosti kuriéra a skontrolovať hmotný stav výrobku. V prípade akéhokoľvek poškodenia je treba vyplniť reklamační list
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ach, balík som bez kontroly prevzal 1... Druhý krát neboli ani u mňa a vraveli, že asi je rozbité (tam som nemal čo ani preberať) A tretí krát som ho poslal do pi*e bez podpisu, takže neviem čo tu mudrujete... 
BTW - Dnes už mám akvarko a je v pohode... Prišlo sa nato, že to ten kkt asi schválne roztrepoval "Šak čo je poistené"...
Dúfam, že ho vyrazia... Ako odškodné som dostal zadarmo podložku pod akvarko...
Ďakujem tým, čo pomohli
BTW - Dnes už mám akvarko a je v pohode... Prišlo sa nato, že to ten kkt asi schválne roztrepoval "Šak čo je poistené"...
Dúfam, že ho vyrazia... Ako odškodné som dostal zadarmo podložku pod akvarko...
Ďakujem tým, čo pomohli