Poškodenie tovaru

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Poškodenie tovaru

Príspevok od používateľa Janio »

:smt046 neplač
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ohradit sa voci arogancii a drzosti ze pred mojimi ocami zamerne a opakovane neplnia sluzby za ktore som si zaplatil, to je vykrikovanie aky som ko*ot. Ty sa vo svete vyznas chlapce, holt je to tak. Stavim sa ze ked ti v skole slahli hlavu o radiator a zobrali desiatu, este si im ponukol tatranku. Nebudes im predsa vykrikovat aky si ko*ot. Ty sa proste nestratis...
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

nechapem proste ako ti moze 3 krat prist rozbity tovar bez toho aby si si ho skontroloval :D sak co si nemy a nevies sa ozvat ? gangy ma pravdu, je to jeho praca tak nech ju robi tak ako ma
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

neviem co riesite to ze on si nevie skontrolovat balik je jeho problem, tym ze sa stazuje na fore vyriesi hovno.
Ja vzdy jednam drzo s takymi kktmi, hlavne s jednym od posty, naposledy mi dosniesol knihu z martinusu, uplna neochota dal som mu 20eur nemal vydat a hovorim ze to neni moj problem, a zacal na mna kukat po 30 sekundach ked na mna vkuse kukal jak s nim hovorim som to nevydrzal, poslal ho nech ide do pi*e a nech mi da papierik ze si po ten vyje*** "balik" pridem sam, a nech nabuduce so mnou hovori slusne
kedze objednavam dost casto a casto on nosi tak so mnou uz jedna slusne :D
2.1.2.
Zákazník by mal vždy skontrolovať obsah svojho balíka v momente doručenia, a to za prítomnosti kuriéra.

2.1.3.
V prípade viditeľného poškodenia balenia (sú prípady pochybnosti, že produkt vo vnútri balíka nie je v poriadku a môže byť poškodený), zásielka nesmie byť prijatá a ihneď by mal byť spravený zápis o poškodení alebo strate.

2.1.4
Pri prijatí zásielky by mal Zákazník balíky rozbaliť v prítomnosti kuriéra a skontrolovať hmotný stav výrobku. V prípade akéhokoľvek poškodenia je treba vyplniť reklamační list
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ach, balík som bez kontroly prevzal 1... Druhý krát neboli ani u mňa a vraveli, že asi je rozbité (tam som nemal čo ani preberať) A tretí krát som ho poslal do pi*e bez podpisu, takže neviem čo tu mudrujete... :roll:

BTW - Dnes už mám akvarko a je v pohode... Prišlo sa nato, že to ten kkt asi schválne roztrepoval "Šak čo je poistené"...
Dúfam, že ho vyrazia... Ako odškodné som dostal zadarmo podložku pod akvarko...

Ďakujem tým, čo pomohli :)
Napísať odpoveď