poskodeny ex.disk
-
peterkozel
Medium Professional
poskodeny ex.disk
chcel som skusit nahravanie programov z telky, pripojil som k nej disk a telka si ho sama naformatovala ale ked som disk napojil naspat do pc tak sa to chovalo akoby som ani nic nepripojil,pc ho nerozpoznal,neviete ako dalej?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: poskodeny ex.disk
Zrejme TV pouziva iny filesystem ako FAT32/NTFS, takze preto ti ho PC nemusel rozpoznat, najma ak to prehodilo na linuxovy ext. Aku mas telku a aky disk??? Skusal si ten disk, ze ci ho najde v spravcovi zariadenia alebo v sprave diskov???
-
peterkozel
Medium Professional
takze asi je to tak ako pises, ziadnym sposobom mi ho nezobrazi ani v spravco vi aby som ho formatol, disk je wd a telka panasonic, pomoze mi stiahnut nejaku live ediciu linux a formatnut to tak?hojko napísal:Zrejme TV pouziva iny filesystem ako FAT32/NTFS, takze preto ti ho PC nemusel rozpoznat, najma ak to prehodilo na linuxovy ext. Aku mas telku a aky disk??? Skusal si ten disk, ze ci ho najde v spravcovi zariadenia alebo v sprave diskov???
ja som sa osobne este nestretol ktory by nerozoznam fat32.... skus USB kluc(naformatovany na fat32) ci ti nacita ????
-
peterkozel
Medium Professional
jo nacita, ta telka to nejak do...,teraz mi ho ukaze iba v zariadenia atlaciarne ale nic sa s tym neda,ani v cmd ho nenajde aby som ho format, niekde som cital ze je to nieco cosi tzv dinam.disk, trepem ci nie, da sa to nejak vratit?strapaty napísal:ja som sa osobne este nestretol ktory by nerozoznam fat32.... skus USB kluc(naformatovany na fat32) ci ti nacita ????
ked ho zapojis do PC pozri spravcu diskov a spravcu zariadeni ci ho tam vidis??? aky mas operacny sys.???
-
peterkozel
Medium Professional
win732 v spravc zariad ano a ked dam vlastnosti v kolonke svazky nic nieje, v sprav diskov ho nezobrazi - je to nieco okolo toho co pisal hojko, ta telka sim dala nejake svoje veci, mate nejaku rado?strapaty napísal:ked ho zapojis do PC pozri spravcu diskov a spravcu zariadeni ci ho tam vidis??? aky mas operacny sys.???
skus nejake live cd na linux .... tam by ti ho malo vidiet... alebo acronis disk director....
-
peterkozel
Medium Professional
skusim najprv ten soft, dam vedet zatim dikstrapaty napísal:skus nejake live cd na linux .... tam by ti ho malo vidiet... alebo acronis disk director....
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2012, 15:56)
ten director ho najde, je tam ze unallocated v zatvorke GPT, da sa s nim robit to ze kliknem dam create volume prejdem cez par okien a potom mi uz vyskoci aj kolonka format, ked ju dam tak sa nic nestane, co uz teda este ten live cd alebo co robim zlestrapaty napísal:skus nejake live cd na linux .... tam by ti ho malo vidiet... alebo acronis disk director....
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2012, 16:01)
kur*a uz to ide, klikol som na nieco zabudol som klik na jednu polozku,ta pridelila veci a zrazu vsetko ide, ludia dakujem moc
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2012, 16:08)
pozeram ze nemozem pridelovat karmu, neda sa to zmenit?