Poskodzovanie vlasov
No ja to mam blbe ..... vlasy dlhe, prirodzene hnede a furt masne
Samponom si ich umyvam, kedze furt niekde chodim a netrcim doma tak 7-8 krat za tyzden a ku tomu este po telesnej a treningoch dalsich 5-7 krat za tyzden. Kedze si ich umyvam rano (pred sxool) fenovat si ich musim.
Ale vsetko to ma jeden hacik. Genetika
Moj otec je poloplesaty, zosnuly dedo bol plesaty, pradedo bol plesaty. Z druhej strany viem iba o dedovy, ktoreho hoci bol plesaty, ale az tak ked mal 40-50. Mama plesata neni
Takze sa bojim o svoje vlasky, kedze vydim ze mi ubudaju(ked kuknem na uterak hned po tom ako si nim drhnem bednu). A dost to vydno, kedze su tmave.
Samponom si ich umyvam, kedze furt niekde chodim a netrcim doma tak 7-8 krat za tyzden a ku tomu este po telesnej a treningoch dalsich 5-7 krat za tyzden. Kedze si ich umyvam rano (pred sxool) fenovat si ich musim.
Ale vsetko to ma jeden hacik. Genetika
Moj otec je poloplesaty, zosnuly dedo bol plesaty, pradedo bol plesaty. Z druhej strany viem iba o dedovy, ktoreho hoci bol plesaty, ale az tak ked mal 40-50. Mama plesata neni
Takze sa bojim o svoje vlasky, kedze vydim ze mi ubudaju(ked kuknem na uterak hned po tom ako si nim drhnem bednu). A dost to vydno, kedze su tmave.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ja si umývam tak 6-7krát do týždňa, pokiaľ chodím do školy, pokiaľ som doma, tak sa zaobídem tak každý druhý deň. Ale radšej častejšie, nech majú nejakú formu ako s mastnými behať
A nenávidím, keď mi ľudia začnú rozprávať, že nemala by som si tak často umývať, bo sa mi budú viac mastiť, je to kravina. Dnes je už dostať kopu šampónov na časté, každodenné a neviemaké použitie, ktoré majú skôr ochranný a vyživovací účinok. Nemal by sa však používať, pokiaľ máte mastné vlasy, šampón na mastné vlasy, pretože ten veľmi vysušuje pokožku. 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ja vam musim povedat jednu skusenost...
Ked sme byvali na sidlisku (2 Roky, Mestska chlorovana voda) pouzival som neviem ake super anti lupinovske sampony a hovno pomohlo... jedina pomoc bola ta ze sme sa prestahovali spat do rodinneho domu kde mame studnu, nepotrebujem ziadny sampon proti lupinam uz ...
.. brutalne vela robi voda... ta nici hlavne vlasy, nie sampony hoci aj tie maju svoju zasluhu
Ked sme byvali na sidlisku (2 Roky, Mestska chlorovana voda) pouzival som neviem ake super anti lupinovske sampony a hovno pomohlo... jedina pomoc bola ta ze sme sa prestahovali spat do rodinneho domu kde mame studnu, nepotrebujem ziadny sampon proti lupinam uz ...
ak chceš mať pekné dlhé vlasy, každodenné umývanie je veeelmi nedobrý nápad.
raz za dva-tri dni celkom stačí, a používaj fajn šampón, dáky posilňujuci, proti tomu či onomu, na to či ono, podla toho, čím tvoje vlasy trpia a čo chcee dosiahnuť.
ja osobne som sa veľmi efektívne zbavil lupín čo ma dosť sra*i pomocou Head&Shouldersu napriklad...
a nefenuj, iba ked je to naozaj nutné...
raz za dva-tri dni celkom stačí, a používaj fajn šampón, dáky posilňujuci, proti tomu či onomu, na to či ono, podla toho, čím tvoje vlasy trpia a čo chcee dosiahnuť.
a nefenuj, iba ked je to naozaj nutné...