Poskodzovanie vlasov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Poskodzovanie vlasov

Príspevok od používateľa JumperAL »

Napadlo ma, je umyvanie vlasov+ fenovanie kazdy den skodlive? nemoze to sposobit predcasne vypadavanie vlasov?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Nie :wink:

Inac ja by som sa chcel spitat, ze ci je mozne odstranenie toho vlasoveho vyru... ((sorry za gramatiku, mam na to papiere)). Dost mi to vadi
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

JumperAL predcasne vypadavanie vlasov to nemoze sposobit, ale zato to nehorazne vysusuje tvoje vlasy. Skus si ich umyvat a fenovat kazdy den a tvoje vlasy budu ako seno. Toto info mam od mojej kadernicky.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

V niektorych pripadoch moze susenie vlas poskodit, spalit alebo vysusit, co nasledne sposobi jeho vypadnutie. Vlas vsak zacne hned znova rast, t.j. takato strata vlasov je len docasna.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

myslim ze nie, ale ja som raz mal kompletne znicene vlasy. cez leto som sa tusim 3 krat odfarbil a pri kazdom umyvani samponom sa mi zlepili.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Mne niekto hovoril, ze to nie je dobre pre vlasy ich umyvat kazdy den, ale co mam robit, ak mam vlasy dlhe, tmave- teda rychlo sa mastia....
Nevadilo by my, keby som si ich musel umyvat kazdy den, ide mi len o to ako na to tie vlasy reaguju.
Ako to riesite vy, s dlhymi vlasmi?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

co sposobuje vypadavanie vlasov [trvale] je trvala, odfarbovanie, farbenie zlymi farbami a pri pouziti zleho postupu, popripade zlych technik [moc dlho Ti necha ten grc na hlave [v celofanoch] etc...], nosenie siltovky v lete a potenie sa v nej, hokejova helma, geneticky dane vlohy, zivotne prostredie v ktorom zijeme [cigarety, priemyselne toxiny co znecistuju ovzdusie...] atd. Fenovanie Ti akurat moze sposobit daco s bednou [kvoli zohriatemu kovu, ktory ohrieva vzduch, totizto tento vzduch zaroven privadza elektrony, ci ake castice z tohto kovu rovno na povrch Tvojej bedne [a mozno aj dalej ;)]]. <- je to len taka splechova informacia, netreba ju brat moc vazne, ale je lepsie ked Ti vyschnu vlasy prirodzene [cize si vydrhni bednu v jednom uteraku a druhy si slahni na palicu - jedna z mala veci co robia zeny, vynasli ju zeny [pravdepodobne - ece nikdy som nevidel na zivo chlapa s uterakom na hlave - teda okrem teroristov :D], je efektivna a pouzitelna :p...]

P.S.: neni tu uz podobna tema? :)
JumperAL
Medium Star
Medium Star

A urcite to teda neposkodzuje vlasy? nerad by som neskor zistil, ze budem riesit parochnu alebo budem vypadat jak skinhead.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

ja si kazdy den umyvam a fenujem vlasy, no pred fenovanim si na nich necham takych 10 minut uterak(proste haro v uteraku mam zabalene) a az potom take jemne vlhke vlasy fenujem, to ma moja mati tip od jej kadernika, lebo jej strasne vypadavali vlasy, a jej to pomohlo, tak to aj ja robim, no a nemavam ich suche, ani mastne, ani mi nevypadavaju, a su pevne a leskel, takze v poho, tam problem nie je...

skor ako tu uz bolo vyssie napisane-caste farbenie, odfarbovavanie apod.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

uplink napísal: ece nikdy som nevidel na zivo chlapa s uterakom na hlave - teda okrem teroristov :D], je efektivna a pouzitelna :p.
...si ma este nevidel po osprchovani... :oops: :P

k teme: ak ti vlasy fakt padaju (denne ti moze vypadnut max 100 vlasov), v lekarni kup Revalid - drahsi, ale fakt funguje :D

denne umyvanie vlasov ti ich neposkodi, len sa budu viacej mastit... co je nevhodne - uplink uz pisal, nefenuj ich horucim vzduchom - radsej omotaj hlavu uterakom... :lol: seriozne.
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RiMMER »

Mam pomerne dost dlhe vlasy, a ako si povedal, dlhe a cierne vlasy -- rychlo sa mastnia, suhlasim. Ale nastastie nemusim zmyvat kazdy den, ale len kazdy druhy den.
Po umyti ale nikdy nefenujem, som zasadne proti tomu. Dobre tipy su na wikipedii (anglickej), ked si das "hair" a tam je hair care. Mozes sa tam pozriet, ak vies eng.
Osobne by som odporucil -- po umyti si ich vyutieraj uterakom, potom uces a proste nehaj prirodne vyschnut. Netrva to az tak dlho, max. 2 hodiny na to, aby boli komplet suche (v mojom pripade). Za ten cas som bud za pc, alebo proste pocuvam hudbu -- je to v pohode ;)

GL
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebstr »

Nie :) .... ale zničil som si vlasy keď som si ich nafarbil komplet na blond mal som to žlte ako kura… potom som si to dal odfarbiť… a mal som polepené a suché vlasy, teraz iba melír :wink:.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

asi zacnem praktizovat.. cemm mat vlasy ako seno :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

keby sa aj pokazili, tak vyrastu a ak ta to velmo trapi, tak si kup daku "vodicku" na regeneraciu a liec si svoje poskodene vlasky:)
ja kazdy den zmyvam a aj fenujem a dokonca nielen ze mam vlasy zdrave, zmizli mi LUPINY 8)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

caste umyvanje samponom moze byt nezdrave :)
tortor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tortor »

JumperAL napísal:Mne niekto hovoril, ze to nie je dobre pre vlasy ich umyvat kazdy den, ale co mam robit, ak mam vlasy dlhe, tmave- teda rychlo sa mastia....
Nevadilo by my, keby som si ich musel umyvat kazdy den, ide mi len o to ako na to tie vlasy reaguju.
no ja mam tiez dlhe vlasy este ktomu kucerave a dost suche...a po umyvani si normalne len trochu vysucham uterakom, nejak sa to snazim aspon ciastocne rozcesat a pockam kym uschnu same....
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

JumperAL napísal:Mne niekto hovoril, ze to nie je dobre pre vlasy ich umyvat kazdy den, ale co mam robit, ak mam vlasy dlhe, tmave- teda rychlo sa mastia....
ja si nemusim umyvat vlasy kazdy den. chala bohu. uz od kedy som si zaumienil ze chcem mat dlhe vlasy tak sa o ne staram. umyvam si ich 2 krat do tyzdna a iba samponom fructis od garnier. total uplne perfektny sampon, nemam ani lupiny taze parada. a jednoznacne NEFENOVAT ved oni vyschnu aj same
JumperAL
Medium Star
Medium Star

ale ked si ich umyvas rano alebo nechces prechladnut, tak v zime je nutne si ich fenovat.
no ja suche vlasy ani moc enmam, ale fenujem ich najma kvoli ucesu :D
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

okonenipica napísal:Nie :wink:

Inac ja by som sa chcel spitat, ze ci je mozne odstranenie toho vlasoveho vyru... ((sorry za gramatiku, mam na to papiere)). Dost mi to vadi
Este som o nicom podobnom nepocula, no mozes skusit cesat virik proti smeru rastu...maybe ti to pomoze :wink:
Nie, nerobim si srandu, prepac...nahodou je to celkom mile-moj priatel ma dva viri na hlave vzadu a ma to ako oci...je to straaasne zlateeeee...a aj prakticke -niekedy, ked ma nahneva, pichnem mu do oci (virikov) a pustim do eteru nejaku provokacnu myslienku... :smt044 -viem, som asi zlaaaaa! :twisted:
tomask8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tomask8 »

Ja si umyvam vlasy kazdy trety den ,,,potom zacnu byt mastne inac super nestrihal som sa vyse 2 rokov :) ale rozmyslam ze sa podstrihnem lebo na pravej strane sa mi zacinaju rozlamovat konceky.
Napísať odpoveď