Poskodzovanie vlasov
Poskodzovanie vlasov
Napadlo ma, je umyvanie vlasov+ fenovanie kazdy den skodlive? nemoze to sposobit predcasne vypadavanie vlasov?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
uplink
VIP
co sposobuje vypadavanie vlasov [trvale] je trvala, odfarbovanie, farbenie zlymi farbami a pri pouziti zleho postupu, popripade zlych technik [moc dlho Ti necha ten grc na hlave [v celofanoch] etc...], nosenie siltovky v lete a potenie sa v nej, hokejova helma, geneticky dane vlohy, zivotne prostredie v ktorom zijeme [cigarety, priemyselne toxiny co znecistuju ovzdusie...] atd. Fenovanie Ti akurat moze sposobit daco s bednou [kvoli zohriatemu kovu, ktory ohrieva vzduch, totizto tento vzduch zaroven privadza elektrony, ci ake castice z tohto kovu rovno na povrch Tvojej bedne [a mozno aj dalej
]]. <- je to len taka splechova informacia, netreba ju brat moc vazne, ale je lepsie ked Ti vyschnu vlasy prirodzene [cize si vydrhni bednu v jednom uteraku a druhy si slahni na palicu - jedna z mala veci co robia zeny, vynasli ju zeny [pravdepodobne - ece nikdy som nevidel na zivo chlapa s uterakom na hlave - teda okrem teroristov
], je efektivna a pouzitelna :p...]
P.S.: neni tu uz podobna tema?
P.S.: neni tu uz podobna tema?
-
jamess
Light Professional
ja si kazdy den umyvam a fenujem vlasy, no pred fenovanim si na nich necham takych 10 minut uterak(proste haro v uteraku mam zabalene) a az potom take jemne vlhke vlasy fenujem, to ma moja mati tip od jej kadernika, lebo jej strasne vypadavali vlasy, a jej to pomohlo, tak to aj ja robim, no a nemavam ich suche, ani mastne, ani mi nevypadavaju, a su pevne a leskel, takze v poho, tam problem nie je...
skor ako tu uz bolo vyssie napisane-caste farbenie, odfarbovavanie apod.
skor ako tu uz bolo vyssie napisane-caste farbenie, odfarbovavanie apod.
-
Stoporko
VIP
...si ma este nevidel po osprchovani...uplink napísal: ece nikdy som nevidel na zivo chlapa s uterakom na hlave - teda okrem teroristov], je efektivna a pouzitelna :p.
k teme: ak ti vlasy fakt padaju (denne ti moze vypadnut max 100 vlasov), v lekarni kup Revalid - drahsi, ale fakt funguje
denne umyvanie vlasov ti ich neposkodi, len sa budu viacej mastit... co je nevhodne - uplink uz pisal, nefenuj ich horucim vzduchom - radsej omotaj hlavu uterakom...
Mam pomerne dost dlhe vlasy, a ako si povedal, dlhe a cierne vlasy -- rychlo sa mastnia, suhlasim. Ale nastastie nemusim zmyvat kazdy den, ale len kazdy druhy den.
Po umyti ale nikdy nefenujem, som zasadne proti tomu. Dobre tipy su na wikipedii (anglickej), ked si das "hair" a tam je hair care. Mozes sa tam pozriet, ak vies eng.
Osobne by som odporucil -- po umyti si ich vyutieraj uterakom, potom uces a proste nehaj prirodne vyschnut. Netrva to az tak dlho, max. 2 hodiny na to, aby boli komplet suche (v mojom pripade). Za ten cas som bud za pc, alebo proste pocuvam hudbu -- je to v pohode
GL
Po umyti ale nikdy nefenujem, som zasadne proti tomu. Dobre tipy su na wikipedii (anglickej), ked si das "hair" a tam je hair care. Mozes sa tam pozriet, ak vies eng.
Osobne by som odporucil -- po umyti si ich vyutieraj uterakom, potom uces a proste nehaj prirodne vyschnut. Netrva to az tak dlho, max. 2 hodiny na to, aby boli komplet suche (v mojom pripade). Za ten cas som bud za pc, alebo proste pocuvam hudbu -- je to v pohode
GL
no ja mam tiez dlhe vlasy este ktomu kucerave a dost suche...a po umyvani si normalne len trochu vysucham uterakom, nejak sa to snazim aspon ciastocne rozcesat a pockam kym uschnu same....JumperAL napísal:Mne niekto hovoril, ze to nie je dobre pre vlasy ich umyvat kazdy den, ale co mam robit, ak mam vlasy dlhe, tmave- teda rychlo sa mastia....
Nevadilo by my, keby som si ich musel umyvat kazdy den, ide mi len o to ako na to tie vlasy reaguju.
Ako to riesite vy, s dlhymi vlasmi?
-
JohnFrusciante
Star
ja si nemusim umyvat vlasy kazdy den. chala bohu. uz od kedy som si zaumienil ze chcem mat dlhe vlasy tak sa o ne staram. umyvam si ich 2 krat do tyzdna a iba samponom fructis od garnier. total uplne perfektny sampon, nemam ani lupiny taze parada. a jednoznacne NEFENOVAT ved oni vyschnu aj sameJumperAL napísal:Mne niekto hovoril, ze to nie je dobre pre vlasy ich umyvat kazdy den, ale co mam robit, ak mam vlasy dlhe, tmave- teda rychlo sa mastia....
Nevadilo by my, keby som si ich musel umyvat kazdy den, ide mi len o to ako na to tie vlasy reaguju.
Ako to riesite vy, s dlhymi vlasmi?
-
dew6
Light Star
Este som o nicom podobnom nepocula, no mozes skusit cesat virik proti smeru rastu...maybe ti to pomozeokonenipica napísal:Nie![]()
Inac ja by som sa chcel spitat, ze ci je mozne odstranenie toho vlasoveho vyru... ((sorry za gramatiku, mam na to papiere)). Dost mi to vadi
Nie, nerobim si srandu, prepac...nahodou je to celkom mile-moj priatel ma dva viri na hlave vzadu a ma to ako oci...je to straaasne zlateeeee...a aj prakticke -niekedy, ked ma nahneva, pichnem mu do oci (virikov) a pustim do eteru nejaku provokacnu myslienku...