ten kto nevie vybrane slova si nemoze ani zastat svoj nazor ? Zaujimave.jackb napísal:ked nevies pisat tak radsej nepis
HOJKO
-
aughostino
Medium Professional
len si davaj pozor aby sa to trestne oznamenie nezvrtlo proti tebezahravanie sa s policiou nie je ziadna sranda ako si myslisSpriteee napísal:Romýšlam o trestnom oznamení o uražke alebo sa len pojdem spytat že či to vlastne uražka je a ako sa to da riešiť
mal by si sa uz uvedomit mas 14 rokov pre boha a nie sa tu hned vyhrazat trestnym oznamenim
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
Pozri, ja ti len chcem vysvetlit, ze taketo upozornenie tu nema cenu, este akurat rozprudis diskusiu a dalsie urazky, lebo mlady napisal niekomu, kto ma drsnejsieho avatara, aby sem napisal a ochranil hoTe-wei napísal:Ja sa nevyhražal, ja dôrazne upozorňoval panko,,,
Ja uz nemam potrebu mu cokolvek pisat, ale tvoja snaha je vopred odsudena na zanik, toto nie je nejake verejne miesto, kde prides a dosledne niekomu dohovoris, pricom ako argument pouzijes siroke ramena a velke bicepsy
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak pekne po poriadku:GothaR napísal:Pozri, ja ti len chcem vysvetlit, ze taketo upozornenie tu nema cenu, este akurat rozprudis diskusiu a dalsie urazky, lebo mlady napisal niekomu, kto ma drsnejsieho avatara, aby sem napisal a ochranil ho
Ja uz nemam potrebu mu cokolvek pisat, ale tvoja snaha je vopred odsudena na zanik, toto nie je nejake verejne miesto, kde prides a dosledne niekomu dohovoris, pricom ako argument pouzijes siroke ramena a velke bicepsy
Za prvé;mladý mi nepísal
za druhé: nemám drsný avatar
za tretie: pridať sa na stranú ľudí čo si ho doberaju a uťahuju si s neho (na stranu väčšiny) je docela nuda.
za štvrté: široké ramená možno mám, ale tie bicepsi sú priemerné,,,
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
za piate: Tvoj kamarat sa navaza do nas, vyhod mu to na ociTe-wei napísal:tak pekne po poriadku:
Za prvé;mladý mi nepísal
za druhé: nemám drsný avatar
za tretie: pridať sa na stranú ľudí čo si ho doberaju a uťahuju si s neho (na stranu väčšiny) je docela nuda.
za štvrté: široké ramená možno mám, ale tie bicepsi sú priemerné,,,
za sieste: Tvoj kamarat si za to moze sam, radsej ako obhajovat jeho drzost ho nauc vystupovat medzi ostatnymi tak aby sa nemusel za seba hanbit
za siedme: vzdy sa pridavas na stranu tych, ktori stoja proti spolocnosti len tak z principu? Tak to skus aj u vesmirnych ludi.
za osme: peace