Odpustili by ste neveru ?
-
Iron-Eddie
Light Professional
Určite by som videl,že je charakter,hoci by to asi lahke ustať nebolo...Skuliton napísal:možno to vyznie smiešne, ale bude to vždy lepšie, než keď sa od kamoša dozvieš, že ťa podvádza už dva mesiace...
K tomu modelovému príkladu na spoločné zasmiatie...ak mi nájdeš tak cynického človeka,teda holku, ktorá by ti to bola schopná takto povedať,tak si o tebe pomyslím,že si vôl , dávať sa dokopy s takou necitlivkou...
Nevyznie to smiešne, vyznie to reálne. Nie ako drísty o zásadovosti. Ako spoznáš zásadového človeka ? Tak že sa riadi tým čo kecá ? Vodu káže víno pije, to je celá zásadovosť..ako možeš vedieť,ako sa zachováš? Ako môžeš povedať" neodpustil by som" ? To potom rovno povedz,že sa nezalúbiš do čínanky, ked odídeš na 10 rokov do číny pracovať...tomu uveríme skôr.
-
MIRUSKO666
Medium Expert
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Zakladku som vychodil davno, pocas rokov nasledujucich som sa naucil diskutovat s ludmi o roznych temach, hoci spolu nesuhlasime a nie znizovat sa k pokusom o urazky(teraz fakt nic v zlom, ale ak si ma chcel zosmiesnit, pokus to bol dost slabyd4nt3 napísal://vigor : je ti vtipná vlastná ludská pudovosť ? hormóny a podobné látky v tele, ktoré s tebou zametajú ? si dobrý...až vychodíš zakladnú, ozvi sa,hádam si už lepšie pokecáme...
Ale teraz k veci, ved sme dvaja dospeli ludia. Asi. Kazdopadne. Podla mna nechtiac sa to naozaj stat nemoze. Vzdy je to chtiac, ci na 5 minut, ci na 10 minut, ci na hodinu, ale ked sa to stane, je to chtiac...A teraz vyzniem asi ako hrozny romantik( co som inak neni, ale tak..skusim) ked niekoho naozaj lubis, tak tie hormony v pohode prekonas. Uprimne si nemyslim, ze v naozaj fungujucom vztahu, by sa niekto nechal prekonat hormonmi. Ak, opakujem, idem o fungujuci vztah. Ak hormony vyhraju, tak v tom vztahu asi holt daco neklaplo. Ano, vyvinie sa situacia a pod., to berem a stat sa moze vselico, ale ak mam fungujuci vztah, tak skratka nie. Tak to vidim ja. Teda podviest dakoho nechtiac, tak to u mna...rozhodne skor nie, nez ano.
A samozrejme, ze ludska pudovost zasiahla v zivote aj mna, to je bezne a normalne. Ale nie pocas vztahu.
A stojim si aj za tym, ze zasadovi ludia existuju
-
Sagittarius
Guru
Potom už treba len nájsť hranicu podvoduVigor napísal:Ale teraz k veci, ved sme dvaja dospeli ludia. Asi. Kazdopadne. Podla mna nechtiac sa to naozaj stat nemoze. Vzdy je to chtiac, ci na 5 minut, ci na 10 minut, ci na hodinu, ale ked sa to stane, je to chtiac...A teraz vyzniem asi ako hrozny romantik( co som inak neni, ale tak..skusim) ked niekoho naozaj lubis, tak tie hormony v pohode prekonas. Uprimne si nemyslim, ze v naozaj fungujucom vztahu, by sa niekto nechal prekonat hormonmi. Ak, opakujem, idem o fungujuci vztah. Ak hormony vyhraju, tak v tom vztahu asi holt daco neklaplo. Ano, vyvinie sa situacia a pod., to berem a stat sa moze vselico, ale ak mam fungujuci vztah, tak skratka nie. Tak to vidim ja. Teda podviest dakoho nechtiac, tak to u mna...rozhodne skor nie, nez ano.
Reči pekné, reči romantické...Ing. FijoK napísal:tak potom si absolutne ubohy debil, ktory sa nevie kontrolovat...
Ja nevravím,že by to tak nemalo byť , ale ako to v skutočnosti je .
Teraz mi povedz,že ak si na povedzme firemnej oslave a zbadaš sexi koleginu, ktorá ti nepovie nie, že toho svojho " vtáka v gatiach udržíš". Čo oko nevidí, to srdce nebolí sa vraví...ja ti rovno poviem,že hoci nie som jak nadržaný pes, hoci tak teraz vyznievam( proste mám na to svojský názor) , mal by som s tým naozaj veľký problém...
=>a nechcem byť teraz alibistický, ale tu na hojku je registrovaný hojný počet ludi, ludi so správnymi názormi, ale naozaj, nerobím si srandu, máte dobré a čestné postoje, tak prečo to sakra nikde v reáli nevidno ?!? Kde ste s týmito názormi v skutočnosti ukrytý ? V školách, na uliciach, večer v baroch, na nejakých akciách ?!?Niekoho takého je totiž strašne ťažké stretnuť...čím to je ? Je to tým,že ste všetci niekde poschovávaní , zakríknutí vyjadriť si svoj názor verejne alebo ste nebodaj všetci do jedného pokrytci, čo sa inak správajú " na ulici " a inak na tomto fóre ?! ( a mne vyčítajúci,že nehrám svetu divadlo, ale že svoje skutočné názory si obhajujem aj tu, kde do mňa každý rýpe, aký som úbohý, pričom niekde s kamošmi by si pár z vás ani ústa neotvorilo skritizovať niečo takéto ... je to zaujímavé zamyslenie sa, ale bohužial od témy, takže sa za to ospravedlnujem...)
-
triple
Guru wannabe
jedného takého isto nájdeš v lučenci
a vôbec sa neskrýva čo povie ludom tu povie aj inde neni o čom 
heh a tú koleginku by som viac menej pretiahol ale za tým musí stáť viacej faktorov (ak som voľný neni o čom rovno pred všetkými hh)ak som zadaný záleží od intenzity a vážnosti vzťahu.. ted poznám jednu holku cca 3 týždne a keby sa mi takého na oslave stalo asi dobre viem ako by to dopadlo ale ak by som s nou bol viac (včo dúfam) a fakt ju budem ľúbiť tak takú kktinu si odpustím v pohode.. a keby že sa to stane isto to nieje nechtiac a poviem .. ale zlato ved ja som nechcel
heh a tú koleginku by som viac menej pretiahol ale za tým musí stáť viacej faktorov (ak som voľný neni o čom rovno pred všetkými hh)ak som zadaný záleží od intenzity a vážnosti vzťahu.. ted poznám jednu holku cca 3 týždne a keby sa mi takého na oslave stalo asi dobre viem ako by to dopadlo ale ak by som s nou bol viac (včo dúfam) a fakt ju budem ľúbiť tak takú kktinu si odpustím v pohode.. a keby že sa to stane isto to nieje nechtiac a poviem .. ale zlato ved ja som nechcel
-
Skacemzokna
Novice
cim dalej tym viac je vo svete nevery a podvodu.
Ja by som stinal hlavy za neveru. Podla mna je to najvecsie svinsto. S holkou mame otvoreny vztah ale nie sme z tych co zbytocne analyzuju a rozoberaju hluposti. Ak by mi nejaka zena povedala v jeden den lubim ta, dva tyzdne sa neuvidime a podvedie ma, je mi jasne, ze to nemyslela vazne. Ako moze niekto podviezt? Ved si hladam partnera ktory mi dava to co chcem a ak mi to dat nedokaze tak adios, ale nie podvadzat ho s niekym inym..
Nevera sa o mna obtrela uz dvakrat... predtym som na nu nemal vyhradenu mienku ako teraz. 1. Raz som sa dal dokopy s holkou ktora podviedla svojho chalana so mnou a podvadzala ho este asi mesiac kym mu to povedala. Mali spolu viacrocny vztah tak to nebolo lahke... Nechcela aby ju pohltil stereotyp... Ja som do toho vztahu nechcel najskor ist ale nemohol som na nu nemysliet... So vsetkym zacala ona, ked ma raz oprela o stenu a pobozkala...prislo to ako blesk z neba 2. S inou holkou som mal vztah tak 4-5 mesiacov. Zacalo sa to iba prilezitostnym sexom ale casom sme sa do seba zalubili. Jeden vecer bol zvlastny... skoncili sme u mna v posteli a zrazu sa zastavila, zdvyhla sa z postele, stiahla mi kondom, povedala "Prepac" obliekla sa a odisla... ja som nebol schopny povedat vtedy ani slovo, lebo som vedel o co ide...
Ja by som stinal hlavy za neveru. Podla mna je to najvecsie svinsto. S holkou mame otvoreny vztah ale nie sme z tych co zbytocne analyzuju a rozoberaju hluposti. Ak by mi nejaka zena povedala v jeden den lubim ta, dva tyzdne sa neuvidime a podvedie ma, je mi jasne, ze to nemyslela vazne. Ako moze niekto podviezt? Ved si hladam partnera ktory mi dava to co chcem a ak mi to dat nedokaze tak adios, ale nie podvadzat ho s niekym inym..
Nevera sa o mna obtrela uz dvakrat... predtym som na nu nemal vyhradenu mienku ako teraz. 1. Raz som sa dal dokopy s holkou ktora podviedla svojho chalana so mnou a podvadzala ho este asi mesiac kym mu to povedala. Mali spolu viacrocny vztah tak to nebolo lahke... Nechcela aby ju pohltil stereotyp... Ja som do toho vztahu nechcel najskor ist ale nemohol som na nu nemysliet... So vsetkym zacala ona, ked ma raz oprela o stenu a pobozkala...prislo to ako blesk z neba 2. S inou holkou som mal vztah tak 4-5 mesiacov. Zacalo sa to iba prilezitostnym sexom ale casom sme sa do seba zalubili. Jeden vecer bol zvlastny... skoncili sme u mna v posteli a zrazu sa zastavila, zdvyhla sa z postele, stiahla mi kondom, povedala "Prepac" obliekla sa a odisla... ja som nebol schopny povedat vtedy ani slovo, lebo som vedel o co ide...
detto...Ricardo napísal:Viete clovek automaticky zahlasuje ze neodpustí....ale ked sa nad tym zamyslí....tak ako ja teraz...uprimne neviem co by som robil...na jednej strane by som nevedel odpusitt na druhej by som mozno vedel dat druhu sancu....len dufam ze nikdy nebudem musiet taketo nieco riesit
Myslím si, že táto téma nie je o jednej strohej odpovedi - áno alebo nie.... inak - tie názory o opitosti a následnej nevere - mám jednu jednoduchú radu - ak nevieš piť, nepi!
A ak sa poznáš, ktorej babenke by si doprial takého slabocha, ako si ty?