Dnes som cely den hral ... aj Singleplayer (asi 4 hodiny), aj Multak (podobne) ... a mam z toho docela pozitivny pocit. Samozrejme to nie je dokonale, ale mne sa to paci ...
Ja som sa teraz zasekol v jedenj misii..Je to v tej kde po prvy raz nemate zadany ciel(nie je ten cerveny kruzok ci co to je) a pise ze mam pouzit mapu a Flash light...A ked sa skusim vzidalit od savehouse viac ako kilometer tak ma to zabije...Co tam vlastne treba robit?
myslel som si, zevraj pri 4870 s hotfixom to robi nejake haluze.. pockam este na potvrdenie ci sa oplati instalovat aj na 4870.. zatial budem bez neho....
mam taky problem...ak to mozem tak nazvat...proste sa mi zda ze prostredie v hre je moc svetle napr.: na zaciatku som vysiel s toho hotela a vonku som nic nevidel proste moc svetle to bolo...skusal som aj v optionse nastavit jas a kontrast ale napomohlo...prikladam screen po nasledujucom loade ci to je normalne
a ci to neni sposobene starsimi ovladacmi na grafike
ps.: mam atinu x1950gt 256mb a ovladac catalysti 8.7
dik za akukolvek radu
ps2.: o tom hotfixe som tuna cital o dve stranky nazad ale netyka sa to len novych grafik rady 4800? Niektori tu pisali ze im to pridalo fps ja na tej mojej grafarne idem na min 25fps a max 37 je to plynule
Far Cry 2 HotFix
Radeon™ HD 4800 series
Radeon™ HD 4600 series
Radeon™ HD 3800 series
Radeon™ HD 3600 series
Radeon™ HD 3400 series
Radeon™ HD 2900 series
Radeon™ HD 2600 series
Radeon™ HD 2400 series
Radeon™ X1950 series
Radeon™ X1900 series
Radeon™ X1800 series
Radeon™ X1650 series
Radeon™ X1600 series
Windows Vista 32-bit Edition
Windows Vista 64-bit Edition
Windows XP Professional
Windows XP Home Edition
Windows XP Media Center Edition
Windows XP Professional x64 Edition
AXO napísal:myslel som si, zevraj pri 4870 s hotfixom to robi nejake haluze.. pockam este na potvrdenie ci sa oplati instalovat aj na 4870.. zatial budem bez neho....
urcite naistaluj. nema to robit preco problem. u mna to bezi vpohode nic som nepostrehol
Ja som čakal nejakú grafickú pecku, ale nezdá sa mi, že by to bolo krajšie ako crysis, dokonca v crysis sú ludia krajšie spravený..
na ultra detailoch mi to šlape lepšie jak cr
tak by bolo pre vas lepsie keby to malo vyopeckovanu grafiku a slapalo to tak uboho ako crysis ? tak im napiste ze nechcete hry ktore vam v pohode pojdu ale nevyladene pecky ako crysis.
zdarvim mam taky problem nevim prejst prve kolo kde sa ma opravit to auto opravim ho a potom nevim co mam robit ani nastupit sa mi don neda tak co mam robit dik poradte
toto ma bohovsku grafiku... postavy nie su tak kvalitne ako v crysise ale aspon sa to da hrat na maxime nie ako crysis... toto sa mi viac paci, prostredia a atmosfera to sa neda porovnat s crysisom...
ale neviem ci s tym ma problem viac ludi , no ked si nastavim vsetko na max DX10 , aj AA na 4x tak mam 30 fps max hd4870 CCC8.10+hotfix , nemate s tym tiez problemy ? lebo ked pozeram ze ludia tu maju fps 40 a viac