Brothers in Arms: Hell's Highway

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

multiplayer som hral par hodin, ale bolo to velmi divne ked si to porovnam s inymi mp hrami. Napr hral som mod CTF(capture the flag) proti nemcom, ktory mali vzdy tank a moji amici nemali. Polku hry nas s nim veselo hlusil. Kazdy druhy bol sniper takze nebola daka sanca...a za najlepsiu zbran by som povedal ze je Gewehr 43 s optikou aj bez. Od mojej oblubenej M1 Garand som si asi vela sluboval... :roll:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

jj M1 Garand bola dost zmenena oproti inym WW hram napr. to prebijanie v kazdej WW hre ste museli vsetky naboje vystrielat a tu ste si mohli hned po prvom vystrele zmenit :) jj tato zbran tu bola o nicom najviac asi sniperka a potom gulomet :P
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no zmenili ju dost :? v porovnani s Kar98 je strasna muka,z Garand treba dat 2-3 rany minimalne aby nemec lahol, zo zaciatku to bolo u mna tak ze 1 zasobnik = 1 nemec, ale s Kar98 staci jedna dobre mierena rana. To prebijanie bolo vzdy az po 8 nabojoch pri inych hrach a tu sa da kedykolvek prebijat. Kto vie ako to bolo v skutocnosti? Kedze tvorcovia vyhlasuju, ze je to najrealnejsia WW hra tak by ma to zaujimalo..
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

deMarkqo napísal:To prebijanie bolo vzdy az po 8 nabojoch pri inych hrach a tu sa da kedykolvek prebijat. Kto vie ako to bolo v skutocnosti? Kedze tvorcovia vyhlasuju, ze je to najrealnejsia WW hra tak by ma to zaujimalo..

Veľkou nevýhodou zbraní M1 Garand bolo, že zásobník nebolo možné po zasunutí do zbrane vytiahnuť. Mechanizmus prázdnu schránku vyhodil sám až po tom čo bola vystrielaná všetka munícia.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

romerot napísal:
Veľkou nevýhodou zbraní M1 Garand bolo, že zásobník nebolo možné po zasunutí do zbrane vytiahnuť. Mechanizmus prázdnu schránku vyhodil sám až po tom čo bola vystrielaná všetka munícia.
aspon sa setrilo s municiou
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jj cize to asi nebude najrealnejsie WW :)
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

a co vravite na grafiku? Nadseni vs sklamani? kedze som dlhe roky hraval hry na min detailoch tak pre mna je grafika super, hlavne v noci :D ale blbnu mi textury v jednej misii kde strasne prsi, sa tak nechutne natahuju :?
bzuco47
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bzuco47 »

caw te mam takyto problem hram asi druhe kolo to je misia v ktorej odtrhne nohy tomu fararovy ten vybuch no a idem vsetkych zabijem potom dam odstrelit ten gulomet na kostolnej vezi bazukov a idem do prava po schodoch no a nahodi mi ciernu obrazovku a napise loading asi za pol minuty loading zmizne a nic sa nedeje stlacam caps lock a nic takze to znamena ze mi sekol komp a musim ukoncit ctrl alt del potom mi vyhodi chybu neodesilat a raz som zazrel ze nejake tri subory nenaslo ale to mi ta hra sekla este trochu skorej ako ked idem na schody mam to na plnych doteraz mi to slo v poho nechapem pls help

edit/ diki ze ste mi vsetci pomohli uz som to spravil sam
Mester
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mester »

ja neviem , čakal som od tej hry viac myslim že to je nedokončene celkom chyba tomu daky ťahak. Je to pre mna len priemer v novom kabaťe. A ten muliplayer je slaby , idem na tanku a ten tank ani neprejde auto zasekne sa poškoidenie stien je slabe alebo žiadne, Možno to opravy daky patch ale to nik nevie. Pre mne hodnoťenie max 6/10
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no skusil som MP fakt celkom sa mi to pacilo len som nikomu nerozumel :D ah keby ste mali nejaky svk/cz server sem snim
dhodho3
Light Expert
Light Expert

Pomoc

Príspevok od používateľa dhodho3 »

Nepodarilo sa spustit Túto aplikaciu,pretoze sa nenašlo WXMSW262u.dll.Opatovne nainstalovanie mose odrstranit problem a to som us spravil aj tak to nejde prosim o radu dakujem :?
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

V tejto hre ktore ovladace idu lepsie? bud 178.13 vs 178.24. Ktore?
sedo01
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sedo01 »

Nepoviete mi o com bol ten pribeh? lebo mam to po ang a v ang som neni najlepsi :oops:
stolar
Amateur
Amateur

Re: Pomoc

Príspevok od používateľa stolar »

dhodho3 napísal:Nepodarilo sa spustit Túto aplikaciu,pretoze sa nenašlo WXMSW262u.dll.Opatovne nainstalovanie mose odrstranit problem a to som us spravil aj tak to nejde prosim o radu dakujem :?
Uz ti to ide,lebo mam rovnaky problem s tou kniznicou,ako si to vyriesil?
Prosim porad.Dik.Odpis radsej na mail:[email protected]
believeme
Novice
Novice

Príspevok od používateľa believeme »

romerot napísal:
JJ je to realne ze mozes prebit videl som video na youtube ako jeden ubisoftak ma m1 garand , odsunul kryt a pritlacil na daco prstom a zasobnik vibral
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

presne ake ovladace dajte link mam stiahnut? pise mi stale dajaku chybu ..nemam ju tu dajaky sikovny mod nepresunul ale zamkol..
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Este som tuto hru nehral ktory diel je podla vas naljepsi alebo ohodnodte kazdy diel ako a vam pacil.
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

please nejde to pustit co mam robit pyta original CD/DVD...crackol som to :cry: :cry:
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak skus iny crack...
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

no mam problem ...hru som nainstaloval ,crackol a ked som to spustil tak mi hodi ze biahh.exe prestal pracovat..viete mi s tym niekto poradit???
zostava Intel pentium dual core 3.0ghz
2gb ram 667mhz
msi rx2600xt 256mb ddr3 :?
Napísať odpoveď