spect napísal:Ludia vam to ide spustit?Ja nainstalujem dam crack (skusal som uz moc crackov) a vyskoci len v strede obrazovky FAR CRY 2 zmizne a to je vsetko.Pomozte mi prosim
stiahni komplet release od razor... ten crack od razor je 100% funkcny s tym to musi ist ak nepojde ani tak tak chyba bude vo windowse
S pocitacom nemoze byt problem .. INTEL CORE 2 DUO 2,33 , 2GB RAM , HD 2900 PRO 512Mb.Crysis isol v pohode na max detailoch tak musi aj far cry 2.Stiahol som to s new torr... Chyba bude asi v tom windowse
ja mam najnovsie a hra mi pada na DX 10 + nejako sa to cuka kazdu sekundu a pol ... na DX9 ide v pohode , 4870 a 8.10 catalyst , a hotfixom som mal dokonca artefakty akoby sa grafa prehrievala , pritom teploty boli 50 stup jadro a 75 mosfet. neviem v com je teda chyba.
čaute all, mám taký mini mega velký problém. ked som prvý krát nainšt hru, všetko frčalo tak ako malo. po zmene graf. na max a DX 10 sa mi hra prepla do okna (späť sa to dákosi nedá prepnúť). po opätovnom preinštalovaní hra šla normálne asi deň a potom mi to zasa preplo do okna... tak som sa pokúsil to hrať tak, po nasledovnom spustení hry už hra nešla a vista mi vypísala že program prestal pracovať / vyhladať riešenie, skončiť program.... má niekto podobný problém?
zostava : AMD athlon 4000+ X2, 3gb ram, vista 32 home premium, zdroj 430W enermax, VGA: ATi 3870....
fakt si s tým nemôžem dať rady. prišiel som len na to že ked hru preinšt. a dám vymazať všetky USERS FILES tak hra beží zas normálne.... takže chybu vidím len v user profile...
Ahojte
mam mensi problem s touto hrou..
ked som ju naistaloval a prvy krat zapal vsetko bolo v pohode...
potom som to vypal a daval som novy driver na graficku
ked som to chcel opat zapat tak to uz nejde
naskoci len to male okienko FarCry2 potom na par sekund cierna obrazovka a vypne sa to
Je to vynikajuco optimalizovane. Hram to na ultra detailov v rozliseni 1024x768 v dx9. AMD ATHLON 64 X2 4800+, 4x1gb ddr2 800mhz, MSI 8800GT 512Mb OC. Len mam problem ze v dialke sa pocas jazdy dokresluju stromy atd. Robi vam to?
Mne osobne je to jedno. Proste ako to vyzerá, napíš tvoju zostavu atď. Pofoť niečo fakt pekné, voda, výbuchy, čo ja viem čo. Proste pekné screenshoty. A jasné. Kcem vidieť dážď
Inak akú verziu Far Cry 2 máš a či s ňou máš nejaké trable. Alebo máš X360?
hram to na PC, rls Far_Cry_2-Razor1911 ziadne problemy zatial.
C2D e6750 2.67 GHz, 2GB RAM, 8800GT 512MB, DX9.
Nastavenia v hre: 1280x1024 Vsetko na Ultra high okrem tienov tie som dal len na high a bez AA.
Dalsie onicom screeny. V hre tak casto neprsi cize z toho zatial screen neviem spravit.