o2 robi velké halo
prvý krát mali akciu že keď si dobiješ kredit v hodnote 250sk navýši ti ho o 500 sk.
dalej cez prázdniny bola akcia hovori za polovičné ceny aleneplatilo to nastalo od....do aj ta karta sa nejak volala o2 narovinu? neviem kupil som si tu kartu a teraz sa mi zda ze 9,50sk/min je trošku drahé volanie
tak teraz neviem ci si mam dat o2 fer aby to nebola blbost ako stou akciou len na určitú dobu.
Môžem odporučiť. Som v T-čku a prešiel som. Napíšem vám ako to prebiehalo.. Ešte dodám, že v T-čku som mal za 484,- 55min a 2Osms.
Prišiel som do predajne v BB, kde bola jedna veľmi milá slečna, proste ukecaná baba, popri formalitách sme kecali o všetkom možnom. Mal som všetko naštudované z netu a fór aby mi do hlavy nenatlačili nejakú blbosť a nedal sa oklamať "malými písmenkami".
Boli potrebné dva doklady - klasika. Prešiel som aj s číslom, na čo mi povedali, že v T-čku mi prirátajú k poslednej faktúre 5oo,- ale O2 mi to v nasledujúcich 5 mesiacoch po 1oo,- vráti. Dodám, že do T-čka som nemusel predtým ani potom vôbec ísť o všetko sa postaralo O2. Ďalej som zaplatil aktiváciu/zálohu 6o5,- pričom O2 mi to vráti po 12 mesiacoch. Nijaké iné poplatky, nijaká viazanosť. Sekundová tarifikácia. Hneď v predajni som zvolil možnosť platby cez inkaso. Dostal som O2 simku s tým, že prenos sa urobí do 25 dní, o čom ma informuje T-čko SMS a vzápätí sa stane T simka neaktívna - v tej chvíli vložím O2 simku a som tam.
Naozaj môžem tohto operátora odporučiť. Je to iný prístup a filozofia ako sme boli 1O rokov zvyknutý.
No mne konci o mesiac pausal u T-mobilu a ja newiem co robit ci si mam uz teraz kupit o2 fer lebo za ten t-mobile platim nehorazne peniaze to je strasne lebo volam navyse tak ze by som za ten mesiac po prevolani volal z o2 alebo ci mam pockat a stvat sa s tym prenasanim cisla ja fakt nemam sajnuu co robit alebo ci si mam pockat na vianocne akcie hroza
skutocne ma oslovila tato ponuka,tak som si povedal ze to skusim,rpesiel som par for a vsetko nastudoval a zabehol som do predajne a som vcul o2.podla mna to je vynikajuce zo strany o2,sak preco volat za 9 ci kolko korun ked mozem za 4 adt.,navyse bez viazanosti,takze ak pride nahodou na vianoce ina akcia skoncim a skocim na nu . . .
Ja som zobral ich ponuku. Porovnával som si ponuky od oranžových, ružových a kyslikárov, no jednoznačne ma presvedčili kyslikári
Mám paušál 100 do všetkých sieti, ale idem si to zvýšiť bo už mám pretelefonovaných cez 200 minút. Ale je to ovela ovela výhodnejšie ako u ostatných operátorov. Som si to troška rátal a u O2 zaplatím o cca 70% menej ako u ostatných operátorov. Len škoda je, že pri O2-fér neponúkajú žiadny telefon Nechcem im robiť reklamu, ale naozaj moje výdaje sa za paušáál mnohonásobne zníížili!!!
ja som si to vcera aktivoval, mam este asi pol roka pausal u orangeu, a mam o2 kartu s kreditom a 4SK/min a 2SK/SMS, to je oplati, uvidim ci neprejdem aj s tym orangeom, neviete ako je to s prenosom cisla? ostava aj predvolba alebo nie?
//pre tu K- ... v tom prispevku neni pisane nic o predvolbe
no mne sa O2 fer paci a preto som si ju dal do auta (autotelefon), ak nic neprevolam tak nebudem nic platit, proste pianko
a ked mi skonci pausal v t mobile tak asi tiez prejdem do O2, jedina skoda je ze nedavaju mobily za 1sk (alebo podobne akciove ceny) ale v plnej cene i ked musim chapat ze tu nemate ziadne povinny mesacny pausal co musite platit, no ale O2 sa mi zapacilo
Mam otazku k prenosu cisla - momentalne pouzivam Orange, ale tam ma uz neskutocne dlho odradzaju ceny za volanie do inych sieti (doma som totiz asi 4 mesiace v roku a preto som odsudeny na pre-paid) a teraz chcem ist k O2. No problem je ten, ze doma budem az tyzden pred vianocami a potom po silvestri idem zas prec, bude mozne vybavit prenos cisla z Orange do O2 za taky kratky cas, alebo este stale trva ten stav, ked to Orange maximalne natahuje? Ide mi hlavne o to, ci to niekto v poslednej dobe skusal a kolko to trvalo...
Pred dvoma tyzdnami som poziadal o prenos cisla do O2 od spolocnosti ORANGE, a buduci tyzden ma prist k preneseniu... takze okolo tych 3-4 tyzdnov to trva
nedavno som sa bol na to pytat, prenos stoji 391 Sk, cely prenos sa robi v O2 do Orangeu uz ani nemusis vkrocit. Trva to 26-28 dni podla vyjadrenia predavacky. Treba len podpisat zmluvu a suma sa ti strhne z kreditu. Ked mas pausal tak neviem ako sa plati. Mozno je tam aj ina doba prenosu, lebo sa ma pytala ci mam kredit alebo pausal.
Grim-Reaperka napísal:nedavno som sa bol na to pytat, prenos stoji 391 Sk, cely prenos sa robi v O2 do Orangeu uz ani nemusis vkrocit. Trva to 26-28 dni podla vyjadrenia predavacky. Treba len podpisat zmluvu a suma sa ti strhne z kreditu. Ked mas pausal tak neviem ako sa plati. Mozno je tam aj ina doba prenosu, lebo sa ma pytala ci mam kredit alebo pausal.
Zabudol si dodat, ze tych 400 Sk v podobe strhnutia od Orange sa ti vrati aspon v predplatenej karte (neviem ako to je na fakturu u O2) v podobe navysenia kreditu pri nabiti o 100 Sk (t.j. nabijes si za 200 Sk, pripise sa ti 300 Sk, pricom o 100 Sk sa ti navysi kredit pri dalsich troch dobytiach).
HellRoB napísal:Zabudol si dodat, ze tych 400 Sk v podobe strhnutia od Orange sa ti vrati aspon v predplatenej karte (neviem ako to je na fakturu u O2) v podobe navysenia kreditu pri nabiti o 100 Sk (t.j. nabijes si za 200 Sk, pripise sa ti 300 Sk, pricom o 100 Sk sa ti navysi kredit pri dalsich troch dobytiach).
Grim-Reaperka napísal:nedavno som sa bol na to pytat, prenos stoji 391 Sk, cely prenos sa robi v O2 do Orangeu uz ani nemusis vkrocit. Trva to 26-28 dni podla vyjadrenia predavacky. Treba len podpisat zmluvu a suma sa ti strhne z kreditu. Ked mas pausal tak neviem ako sa plati. Mozno je tam aj ina doba prenosu, lebo sa ma pytala ci mam kredit alebo pausal.
A ako je to potom po skonceni procesu? Je mozne, aby mi simku poslali postou? (Tak ako to bolo pri tych prvych SIMkach) Pretoze potom by som to mohol vybavit vlastne uz teraz a karta by potom dosla domov a mal by som pokoj.
teraz vazne nechapem - platis fakturu - takze sa asi nejedna o pre-paid. U inych operatorov si si mohol u pausalu zapnut zobrazovanie "vysky kreditu" po ukonceni hovoru?