LG KS360 - potrebujem poradit

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
pato29
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

LG KS360 - potrebujem poradit

Príspevok od používateľa pato29 »

ma niekto tento mobil??? potrebujem poradit lebo si ho chcem aj ja zobrat na pausal ale neviem co je to za mobil,ak s nim mate niekto skusenosti mi napiste. Dakujem
gabberman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gabberman »

no ja ho mam cca 2 tyzdne,pouzivam ho len na sms,preto som si ho vybral koli qwery klavesnici a zatial celkom ujde. menu dost mi pripomina ako vo fonoch SE,cize celkom prehladne,hned som nasiel vsetko co som potreboval,ziadne haluze ako pri nokiach alebo samsungoch. displej zobrazuje fakt super. jediny mensi problem (teda aspon premna) su trosku mensie klavesy,no da sa nato zvyknut (kolega v robote ich nazval antikoncepcne tabletky :D )...ostatne funkcie nepouzivam (nato mam SE M600) tak neviem posudit...necakal som od tohoto mobilu nic ked som ho bral,no milo ma prekvapil. takze ak nemas najaku preferovanu znacku,bude LG KS360 celkom dobra volba...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

a dotykovy displej??? niesu s nim problemy???
gabberman
Medium Star
Medium Star

kamo,tak pri tom to fone sa neda vobec hovorit o dotykovom displeji...ten funguje iba ak chces vytocit cislo(aj to musis stlacit klavesu na vyvolanie dotykoveho rezimu),tusim este funguje ked ti niekto vola a ty stlacis na displeji ci chces dvihnut alebo nie(nemam overene)...inak dotykovy displej nefunguje!!! sak co by si chcel za taku cenu? :D ale inak dobry fon a hlavne qwerty klavesnica (za relativne super cenu)...
spinave_ucho
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spinave_ucho »

ja by som sa chcel este opytat jak je to z gamingom na tomto mobile?daju sa normalne drtit games?:D
gabberman
Medium Star
Medium Star

ano,daju sa hrat hry,teda aspon co mam ja idu.vysunie sa klavesnica a normalne drvis s klavesami kde su cisla,zaleyi na hre ci sa prisposobi displeju na sirku alebo na vysku
Napísať odpoveď