LG KS360 - potrebujem poradit
LG KS360 - potrebujem poradit
ma niekto tento mobil??? potrebujem poradit lebo si ho chcem aj ja zobrat na pausal ale neviem co je to za mobil,ak s nim mate niekto skusenosti mi napiste. Dakujem
no ja ho mam cca 2 tyzdne,pouzivam ho len na sms,preto som si ho vybral koli qwery klavesnici a zatial celkom ujde. menu dost mi pripomina ako vo fonoch SE,cize celkom prehladne,hned som nasiel vsetko co som potreboval,ziadne haluze ako pri nokiach alebo samsungoch. displej zobrazuje fakt super. jediny mensi problem (teda aspon premna) su trosku mensie klavesy,no da sa nato zvyknut (kolega v robote ich nazval antikoncepcne tabletky
)...ostatne funkcie nepouzivam (nato mam SE M600) tak neviem posudit...necakal som od tohoto mobilu nic ked som ho bral,no milo ma prekvapil. takze ak nemas najaku preferovanu znacku,bude LG KS360 celkom dobra volba...
-
aughostino
Medium Professional
kamo,tak pri tom to fone sa neda vobec hovorit o dotykovom displeji...ten funguje iba ak chces vytocit cislo(aj to musis stlacit klavesu na vyvolanie dotykoveho rezimu),tusim este funguje ked ti niekto vola a ty stlacis na displeji ci chces dvihnut alebo nie(nemam overene)...inak dotykovy displej nefunguje!!! sak co by si chcel za taku cenu?
ale inak dobry fon a hlavne qwerty klavesnica (za relativne super cenu)...
-
spinave_ucho
Novice
- Kontaktovať používateľa: