Neznámy muž s nožom v ruke v 95ke ?!!!!!!!

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Fordos851
Star
Star

Neznámy muž s nožom v ruke v 95ke ?!!!!!!!

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Ahojte,dnes som šiel linkou 95 na vyšehradsku a na zastavke lúčanka nastupil istý muž s nožom v ruke a volal ma von z autobusu ze pod von co sa bojis.. :cry: :cry: No a dost som sa posral priznam si to ale mam 16rokov a dospeleho cloveka pod omamnymi latkami s nozom v ruke sa bojim :( nakoniec vystupil priložil si nož ku krku a ukazoval ze ma podreze velmi sme sa s frajerkou zlakli ... poradte co robit v takychto pripadoch pls
woundgiver
Light Star
Light Star

Re: Neznámy muž s nožom v ruke v 95ke ?!!!!!!!

Príspevok od používateľa woundgiver »

V takom pripade je najlepsia obrana utek - nie utok. Ak sa neda zduchnut tak treba zavolat policajtov. Niekedy staci, ze zacnes na policiu naozaj telefonovat a on sa zlakne a ujde. Netreba sa hrat na hrdinu. Moze to byt len nadrbany blbec, co vskutocnosti nespravi nic. Ale moze to byt aj nejaky buchar, ktory by ta zlozil aj bez noza. Takze pokial si nie si sam sebou isty, tak radsej zober frajerku za ruku a ber nohy na plecia. Pokial sa bit nevies, tak sa nikdy nebi. Pravdepodobnost, ze vyhras nad niekym kto sa vie, je minimalna.
Fordos851
Star
Star

woundgiver napísal:V takom pripade je najlepsia obrana utek - nie utok. Ak sa neda zduchnut tak treba zavolat policajtov. Niekedy staci, ze zacnes na policiu naozaj telefonovat a on sa zlakne a ujde. Netreba sa hrat na hrdinu. Moze to byt len nadrbany blbec, co vskutocnosti nespravi nic. Ale moze to byt aj nejaky buchar, ktory by ta zlozil aj bez noza. Takze pokial si nie si sam sebou isty, tak radsej zober frajerku za ruku a ber nohy na plecia. Pokial sa bit nevies, tak sa nikdy nebi. Pravdepodobnost, ze vyhras nad niekym kto sa vie, je minimalna.
No nevyzeral na to aspon podla mna ze by bez toho noza nieco my povedal ale proste som sa snazil nepozerat sa nanho a neodpovedal som mu...trenoval som jeden cas muai thay ale ked mal nozik som si povedal radsej pockam ci vystupi a vystupil :(
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Nino napísal:No nevyzeral na to aspon podla mna ze by bez toho noza nieco my povedal ale proste som sa snazil nepozerat sa nanho a neodpovedal som mu...trenoval som jeden cas muai thay ale ked mal nozik som si povedal radsej pockam ci vystupi a vystupil :(
smiem sa opytat kedy si muai thay trenoval ? lebo v sekcii sport a teme bojove umenia si 6. 10. pisal ze s ati to paci ale predtym si nic take netrenoval .
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

V takychto pripadoch sa vazne nebi... ak je niecim nadrbany, nevie co roby a vsetky pudy sebazachovy apod. idu bokom. Nieco ti spravy a ani o tom nebude vediet...
Najlepsie ked vidis nejakeho podozriveho typka, tak pomaly od neho dalej a dalej...
Fordos851
Star
Star

no nazval som to v tejto teme trening ale bolo to skor to ze kamarat co na to chodil aj chodi ma to ucil takze neviem ci je to trening ale nazval som to tak
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Nino napísal:no nazval som to v tejto teme trening ale bolo to skor to ze kamarat co na to chodil aj chodi ma to ucil takze neviem ci je to trening ale nazval som to tak
ahaaa tka vies ako ked nieco aspon trochu vies a inak sa neda to riesit , tak ti ani nic ine neostava , ale zbytocne skakat ked nevies co od cloveka cakat je tiez blbost. drzim palce aby ti dal pokoj
Fordos851
Star
Star

dufam ze sa s podobnymi osobami uz nestretnem preto radsej budem sedavat v predu pri vodicovi :? ale chapete to nebolo teras niekedy to bolo o case ked deti idu zo skoly 14.00
BX
Addict
Addict

Akoze je to proste brutal... to ti verim, ja by som sa nie skoro posral, ale ja by som sa asi fakt posral. Taketo nieco by sa nemalo stavat, aj ked "by sa nemalo" je v tejto dobre bezvyznamne...
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

nemal si ani vystupovat a mal by si pokoj
Fordos851
Star
Star

A rozumiete sedia tam deti,babicky,a ja s frajerkou on nastupi vobec som si ho nevsimal iba frajerka ma upozornila ze ma noz a ja ze no dpc..a isiel vystupovat a on ze no pod von pod pod a vystupil a prilozil si ten noz ku krku..a na zastavke dost ludi aj v buse..
BX
Addict
Addict

A si si isty ze si ho nikdy nevidel? Mozno ta odniekadial spoznal tak siel prave po tebe.
Fordos851
Star
Star

videli ho ludia a vylakani boli ale on prave na mna...nikdy v zivote som ho nevidel vazne :(
BX
Addict
Addict

Tak mas fasa smolu no :? ale pamataj: vsetko zle je na nieco dobre :)
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa UnaBombeR »

on vystupil , a hned nastupil ? alebo ako ? je to zaujimave ... ale aj velmi neprijemne .. jak hovoril niekdo predomnou ... tiez by som sa posral :shock:
Fordos851
Star
Star

UnaBombeR napísal:on vystupil , a hned nastupil ? alebo ako ? je to zaujimave ... ale aj velmi neprijemne .. jak hovoril niekdo predomnou ... tiez by som sa posral :shock:
on nastupil siel jednu zastavku a vystupil jednu pred vysehradskou...no ja mam dost od druhej doteraz som pokakanyy :( :( :(
BX
Addict
Addict

On nastupil "niekde" isiel a nakoniec pred tym ako vystupil "jednu pred vysehradskou" ta volal von? A ako sa spraval pocas jazdy ?
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa UnaBombeR »

a to ako na neho nikdo nepozeral? ked mal noz v ruke?
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

No tak to je cudne ked si ho v zivote nevidel...najskor to bol daky pripad z psychiatrie...taky su nevyspitatelny nikdy nevies co im prepne v bedni...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

UnaBombeR napísal:a to ako na neho nikdo nepozeral? ked mal noz v ruke?
určite aj ludia boli posratý a pochybujem že by niekto niečo robil

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2008, 20:50 )
morfeusko napísal:No tak to je cudne ked si ho v zivote nevidel...najskor to bol daky pripad z psychiatrie...taky su nevyspitatelny nikdy nevies co im prepne v bedni...
to je jedno takyto ludia si ta vyberu aj preto ze ti odstavaju usi alebo mas dlhe vlasy mas mikinu s lebkami alebo flexu na hlave to je uplne jedno
Napísať odpoveď