Neznámy muž s nožom v ruke v 95ke ?!!!!!!!

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Tak tak, takyto clovek je pripad... mna by zaujimalo co sa dialo pocas jazdy ked tam bol
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

BX napísal:On nastupil "niekde" isiel a nakoniec pred tym ako vystupil "jednu pred vysehradskou" ta volal von? A ako sa spraval pocas jazdy ?
pocas jazdy si sadol a ako sa blizila zastavka sa na mna pozrel a on ze pod von a ja som len kyvol ze nie a vystupil a prilozil si noz ku krku..Ludia boli vydeseni jedna babicka stihla vystupit ale deti predomnou sa hrozne bali a jedno dievcatko sa rozplakalo tak sme ho s frajerkou odprevadili domov ale dosraty boli vsetci co videli neznameho muza s nozom v ruke nie pod bundou alebo tak normalne v ruke ako napr.iPod..a hovorim ten cas bol 13.55 presne :cry: :cry:
BX
Addict
Addict

No koxo... ja som ze v Blave by sa mi pacilo :) asi svoj nazor znovu prehodnotim...
A nevies o inych podobnych pripadoch?
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

No ja mam zasebou 2 roky kickboxu...ale na chlapika z nozom by som sa neodvazil len tak bez nicoho...najlepsie sa naneho vobec nepozerat a uz vobec nie do oci...moze to brat ako provokaciu(ja nosim pri sebe vzdy teleskop..nikdy nevies co sa zomelie)
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa UnaBombeR »

no dpc ... nino nezavidim ti ten zazitok ... neprijemne nieco taketo zazit ... a dost neprijemne bolo ked mi nejaky ''cigan'' zavolal ze ma chce domlatit ... ale nastastie to bol kamos ktory si zo mna urobil srandu :oops:
Fordos851
Star
Star

morfeusko napísal:No ja mam zasebou 2 roky kickboxu...ale na chlapika z nozom by som sa neodvazil len tak bez nicoho...najlepsie sa naneho vobec nepozerat a uz vobec nie do oci...moze to brat ako provokaciu(ja nosim pri sebe vzdy teleskop..nikdy nevies co sa zomelie)
prave ma napadlo nieco nosit na obranu pri sebe ale co take airsoftovu pistol,teleskop alebo co take...ten muz bol cigan...
BX
Addict
Addict

Kamaratou raz napadla skupina ciganov pred Lidlom vecer... kedze sa im to nestalo prvy krat vecer vzdy nosia so sebou plynovu berettu (airsoftovu) namierili a cigani sa zlakli a utiekli :-D
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný

skus si zohnat Obranny Boxer ... ale davaj pozor ... nie utocny ... lebo ked mas utocny tak mozes mat zle od fizlov
Fordos851
Star
Star

UnaBombeR napísal:skus si zohnat Obranny Boxer ... ale davaj pozor ... nie utocny ... lebo ked mas utocny tak mozes mat zle od fizlov
obranny boxer ? myslis to zeliezko co sa na na past ?
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No tak airsoftovu pistol nechaj pekne doma to ti viac uskodi ako pomoze...omg ze boxer a co stym spravis na obranu uplne neucinne pokial ma super daku "zbran"...a musi stym vediet narabat...ak sa nevies aspon trosku ohanat pastami boxer ti je nanic...a proti nozu uz uplne
BX
Addict
Addict

preco by to uskoldilo... ak mas od toho papiere a fizlom povies ze to len prenasas z jedneho miesta na druhe, nic ti nemozu (ale zase musis byt plnolety, tagze naozaj tuto moznost vynechaj)
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný

pri takychto situaciach ... asi fakt ber nohy na plecia , a nehraj sa na hrdinu ... lebo taky psychopat :roll: ani neveris na co vsetko sa zmoze
Fordos851
Star
Star

ved to...radsej sa vyhybat takym ludom
BX
Addict
Addict

tak pri takychto psychopatoch hej, ale ak ho napadnu nejaky dvaja nadrzany dementi, ktory nevedia co od nudy, je lespie mat pri sebe nejaku tu poistku
Fordos851
Star
Star

poistku ale akuu :cry:
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný

Ak47 :D ale nie ... no nvm ... asi ten boxer .. alebo teleskop ... ale skryvaj si to
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ak niesi plnolety tak legalne nemozes mat ziadnu "poistku"...(boxer teleskop,kaser,plynove zbrane...vsetko az od 18 )...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

najlepsie je nevsimat si a nenapadne sa vyparit ... a zbran osobne najlepsie skusenosti s teleskopom ale aj s tym nevies tak si nemysli ze ta to obrani ... a noz je predsalen bodna zbran ... mozno nejaka zbran aspon plynova alebo hrackarska ale to by ti boloo asi na pi*u ale keby vyzerala naozaj ako prava ... ale ze velmi presvedcivo ale ani to si nemyslim ze by zabralo ... len kym nemas 18 plynovu mat nemozes

//dokonca som sa stal obetou podobneho utoku mal som stastie ze utocnik bol opity a nemal noz ... proste som myslel ze ide prec nahle sa otocil schytil ma bol to riadny nabijak a je*ol ma o zem a daval mi supy ale ta opity bl takze velmi sa netrafil a potom siel po dalsich co tam so mnou boli a nakoniec isiel prec a vyhrazal sa nam ze sa vrati .. vtedy som bol taky stastny ze zijem ze si to neviete ani predstavit fakt
ja som original dostal taky sok v tu chvilu jak odisiel ze som si sadol na zem zapalil si cigu poslednu ktoru som mal ... a zacal sa smiat
BX
Addict
Addict

no to je problem s tou neplnoletostou... :?
Fordos851
Star
Star

neviem..dufam ze taketo psychycky mentalne retardovane osoby nestretnem
Napísať odpoveď