21:oko berie........ film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

21:oko berie........ film

Príspevok od používateľa Zaxman »

zaujimalo by ma ako to vtom filme počitali .........sledoval som to niekolko krat no nemožem prisť ako to ratali teda skušal som to ale nejak mi to nevychadzalo................viem že je to americky film ale predsa ma to zaujima
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mno ja si myslím že na to sme až moc sprostý, aby sme to dokázali. Ak niečo také vôbec existuje.
btw pekný filmík :-P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mno nato by som musel najprv vyštudovať ANG jazyk na 1
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Zaxman napísal:mno nato by som musel najprv vyštudovať ANG jazyk na 1
Napíš do google "Card counting" a daj si to automaticky preložiť
Heuréka :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Alebo sa naucit pouzivat google...
Naštudoval si najprv dostupné články o stratégii hrania blackjacku a pochopil, že jedine táto hra na rozdiel od rulety alebo hracích automatov ukrýva v sebe matematickú pravdepodobnosť. Karty použité v jednom kole sa totiž pri ňom nevracajú do balíka, ale ostávajú bokom. Podobne ako pri ruskej rulete, aj pri blackjacku sa v každom kole dá vypočítať percentuálna úspešnosť výhry. Thorpe pochopil, že dominantná prítomnosť kariet s vyššou hodnotou (10, J, Q, K, A) alebo kariet s malými ciframi (2, 3, 4, 5, 6) v balíku v danom okamihu hry je kľúčová pri rozhodnutí, či hráč požiada či nepožiada o ďalšiu kartu. Hráč by však musel pozorne sledovať hru a mať výbornú pamäť, aby pri počítaní kariet neurobil chybu a podľa pravdepodobnosti svojej výhry staval peniaze. Edward Thorpe vedel oboje. Stratégiu na papieri otestoval najprv v Las Vegas. Na to, aby vyhral slušný balík, však potreboval slušnú počiatočnú investíciu, a tak sa Thorpe obrátil na podsvetie, ktorému sa jeho nápad zapáčil. Thorpovi poskytli 10 000 dolárov, ktoré Mr. X (pod týmto pseudonymom zverejnil Thorpe v jednom vedeckom časopise svoju stratégiu) za dva dni zdvojnásobil. Rozhodujúcu hru dnes už milionár Thorpe rozohral roku 1962, keď vydal knihu s názvom Poraz rozdávača – Víťazná stratégia pre hru dvadsaťjeden. Kniha sa stala bestsellerom a americké kasína museli čeliť náporu hráčov, ktorí sa pokúšali o výhru pomocou počítania kariet. Mnohí z nich boli úspešní, a preto kasína o niekoľko rokov zmenili pravidlá hry. Použité karty mohol rozdávač kedykoľvek zamiešať späť do balíka, čím sa úspešnosť stratégie výrazne znížila. Hráčov, ktorých pristihli, že nehrajú na náhodu, ale počítajú karty, požiadali, aby opustili kasíno.
. http://www.google.sk/search?hl=sk&q=po% ... ogle&meta=
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

velmi dobry filmik :)
sa mi pacilo, ze on to vlastne cele rozpraval.. pocitanie kariet.. haha.. hracka.. na discovery chodila reklama o takom chlapikovi, RUS to bol, ktory je uplny ze matematik a pocita(l) karty, dokym mu to nezatrhli... ted moze navstevovat kasina, ale nesmie hrat...

inak bolo zvlastne, ze stale chodili do toho isteho kasina, kde bol morfeus.. hmm :))

hodnotim 8/10
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

lebo tam kde bol morfeus bol ešte ten zastarali software ..tam ešte nemali ten novy

a oni neboli iba v jednom kasine iba morfeus ale cez kamery sledoval viacore kasin a ked videl že je tam ten tipco tak išiel zanim ........do toho kasina a tam ho pozorne sledoval aspon podla toho čo tam vraveli
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ja neviem... podla mna bol Morfeus stale v jednom kasine.. taktiez aj ta particka..
inak ako potom mlady hovoril... ked uz mal peniaze, zabaval sa atd... ako hovoril, nic nebolo drahe, nic co by som si nemohol dovolit... pekna predstava :P
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

len či by ti to potom stalo za to kladivo čo by ti pristalo na licnej kosti :D čo mu sluboval .........ale tak aj tam vpoho a si vezmi že on zarobil 315 000 boli 5x 315 tisic a to bolo len 50% lebo on vravel že ten nick ten učitel vobec nehra nič nerobi neriskuje a berie 50% zisku čiže ten nick musel pekne miliony zarobiť
lekoklatik
VIP
VIP

lol ale orfeus má predsa matri takže jemu neobí problém presunúť sa z jedného do druhého behom 5 sekúnd. Šu-do šak premýšľaj :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jj a kym on bil tych študentov Neo hral poker v inom kasine a použil matrix a pozrel si aka karta mu ide aby vedel či ťahať abo ee :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kkti :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

sakra Fišera dostali agenti .......ožrali ho :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

film v pohode, ale najtrapnejsie bolo, ako mal peniaze ukryte na povale :roll: To ked vidim vo filmoch tak hned u mna klesa. V USA asi nemaju banky :roll:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Frco napísal:film v pohode, ale najtrapnejsie bolo, ako mal peniaze ukryte na povale :roll: To ked vidim vo filmoch tak hned u mna klesa. V USA asi nemaju banky :roll:
a slovaci maju ukryte v ponozkach a co teraz ? :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

banky ??? ...........on si ich tam nemohol dať ...............bolo by asi divne keby mlady študent mal na učte 315000 dolarov ..............tam je nato v usa policia čo bude vyšetrovať ako sa knim dostal atd.

dik za K- ked už si taky posraty že sa nvš podpisať tak aspo napiš dôvod
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ak by to tam ukladal po malych sumach na roznych pobockach tak by IMHO nemal problem. Ved banka nepozera po veceroch po uctoch a ked zbada, ze Aha! tento ma len 19 a na ucte pol melona....to je blbost.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mno možno sa mu lepšie spalo ked mal nad hlavou 300 000 dolačov
lekoklatik
VIP
VIP

ja by som si to dal k babke do vankúša :-P
alebo by som sa nejak spojil s morfeusom že či mi to nemôže položiť na stolík niekam inam. I keď morfeus mu ich na konci vzal. Hmm. Tak už ostáva len Trinity. Tá bola furt ústretová, aspoň k Niovi :-D
Napísať odpoveď