21:oko berie........ film
21:oko berie........ film
zaujimalo by ma ako to vtom filme počitali .........sledoval som to niekolko krat no nemožem prisť ako to ratali teda skušal som to ale nejak mi to nevychadzalo................viem že je to americky film ale predsa ma to zaujima
-
lekoklatik
VIP
Mozes studovat
http://en.wikipedia.org/wiki/Card_counting
Alebo sa naucit pouzivat google...
. http://www.google.sk/search?hl=sk&q=po% ... ogle&meta=Naštudoval si najprv dostupné články o stratégii hrania blackjacku a pochopil, že jedine táto hra na rozdiel od rulety alebo hracích automatov ukrýva v sebe matematickú pravdepodobnosť. Karty použité v jednom kole sa totiž pri ňom nevracajú do balíka, ale ostávajú bokom. Podobne ako pri ruskej rulete, aj pri blackjacku sa v každom kole dá vypočítať percentuálna úspešnosť výhry. Thorpe pochopil, že dominantná prítomnosť kariet s vyššou hodnotou (10, J, Q, K, A) alebo kariet s malými ciframi (2, 3, 4, 5, 6) v balíku v danom okamihu hry je kľúčová pri rozhodnutí, či hráč požiada či nepožiada o ďalšiu kartu. Hráč by však musel pozorne sledovať hru a mať výbornú pamäť, aby pri počítaní kariet neurobil chybu a podľa pravdepodobnosti svojej výhry staval peniaze. Edward Thorpe vedel oboje. Stratégiu na papieri otestoval najprv v Las Vegas. Na to, aby vyhral slušný balík, však potreboval slušnú počiatočnú investíciu, a tak sa Thorpe obrátil na podsvetie, ktorému sa jeho nápad zapáčil. Thorpovi poskytli 10 000 dolárov, ktoré Mr. X (pod týmto pseudonymom zverejnil Thorpe v jednom vedeckom časopise svoju stratégiu) za dva dni zdvojnásobil. Rozhodujúcu hru dnes už milionár Thorpe rozohral roku 1962, keď vydal knihu s názvom Poraz rozdávača – Víťazná stratégia pre hru dvadsaťjeden. Kniha sa stala bestsellerom a americké kasína museli čeliť náporu hráčov, ktorí sa pokúšali o výhru pomocou počítania kariet. Mnohí z nich boli úspešní, a preto kasína o niekoľko rokov zmenili pravidlá hry. Použité karty mohol rozdávač kedykoľvek zamiešať späť do balíka, čím sa úspešnosť stratégie výrazne znížila. Hráčov, ktorých pristihli, že nehrajú na náhodu, ale počítajú karty, požiadali, aby opustili kasíno.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
velmi dobry filmik 
sa mi pacilo, ze on to vlastne cele rozpraval.. pocitanie kariet.. haha.. hracka.. na discovery chodila reklama o takom chlapikovi, RUS to bol, ktory je uplny ze matematik a pocita(l) karty, dokym mu to nezatrhli... ted moze navstevovat kasina, ale nesmie hrat...
inak bolo zvlastne, ze stale chodili do toho isteho kasina, kde bol morfeus.. hmm
)
hodnotim 8/10
sa mi pacilo, ze on to vlastne cele rozpraval.. pocitanie kariet.. haha.. hracka.. na discovery chodila reklama o takom chlapikovi, RUS to bol, ktory je uplny ze matematik a pocita(l) karty, dokym mu to nezatrhli... ted moze navstevovat kasina, ale nesmie hrat...
inak bolo zvlastne, ze stale chodili do toho isteho kasina, kde bol morfeus.. hmm
hodnotim 8/10
len či by ti to potom stalo za to kladivo čo by ti pristalo na licnej kosti
čo mu sluboval .........ale tak aj tam vpoho a si vezmi že on zarobil 315 000 boli 5x 315 tisic a to bolo len 50% lebo on vravel že ten nick ten učitel vobec nehra nič nerobi neriskuje a berie 50% zisku čiže ten nick musel pekne miliony zarobiť
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP