Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
caute,
hladam nazov tohto remixu, song sa vola Ice Mc - Its A rainy Day... Ide mi o konkretny remix original verzie, od 0:00 do 0:10 min. Dakujem
hladam nazov tohto remixu, song sa vola Ice Mc - Its A rainy Day... Ide mi o konkretny remix original verzie, od 0:00 do 0:10 min. Dakujem
- Prílohy
-
- Ice Mc - Its A rainy Day.mp3
- (913.12 KiB) 876 stiahnutí
Och..ale to z pokecu....ty si dala iné video..to mám, ve´d to som sám tancoval.::D...tie Cascady..pryja napísal:Timoss, sorry, nejako som ta nechtiac prehliadla![]()
To druhe video z pokecu, to je nejaky Cascada megamix-su tam zmixovane 3 piesne:
1.Every time we touch
2.Runaway
3.Perfect Day
Ale s tym prvym ti neporadim.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
reno23, je to Apollo Four Forty - Ain't Talking 'Bout Dub 
-
Jancuk
Professional
Ahoj hosani
prosim vas ako sa vola ta piesen co na nu tancoju titi t-pci
:
Kód: Vybrať všetko
http://talent.markiza.sk/clanok-483557-fyzzi-zozal-uspech-aj-v-ramci-zoskupenia-breakfanszdravim, hladam jednu pesnicku...je to taka tvrdsia rockova...klip tejto pesnicky bol z tematikou filmu STARGATE kde hral Kurt Russel..z roku 1994...uz fakt neviem ako to mam hladat...soundtrack to nie je...este sa pamatam ze tam spieval nejaky vlasac a mal fuziky..nejake pekne babenky ...aj melodiu si pamatam ale neviem za nic na svete prist na to ako sa to vola...poradi niekto ? dik
-
Dead_Warrior
Professional
je to sice ten isty nazov, ale nie je to ta verzia, to co chcem ja spieva baba teda sa mi aspon zda podla toho co pocujemTempus7 napísal:Snoop Dogg's Sensual Seduction
Chcel by som sa opytat na nazov pesnicky z relacie Zmenaren z nedele 19. oktobra 2008, ktora odznela v zaverecnych titulkoch. Velmi by mi to pomohlo. Tato piesen uz odznela v Zmenarni viackrat. Vdaka
(hudba je asi taká - je to el. gitara a husle predpokladám: tú dú tu tú dú, tú du, tú du / tú du...a znovu sa to opakuje...
wie niekto zohnat podmaz s tohoto?
dakujem
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=7r0KpWMNxnM&eurl=http://www.booom.sk/useralbum.php?uid=260223&uiid=3751320dakujem
Ahojte,
Ako clovek zisti, ked sa mu paci nejaka pesnicka v radiu, ze ako sa vola ?
Potrebujem aby ste mi nahadzali linky nejakych znamych takych pesniciek, ze ked je nieco nebezpecne alebo tak ....
....
ta pesnicka je nejaka takato:
dum ... dum ... dum .... a potom zacalo ...
neviem jak sa to vola skuste pohladat take pesnicky, uz to hladam tyzden please help me
Ako clovek zisti, ked sa mu paci nejaka pesnicka v radiu, ze ako sa vola ?
Potrebujem aby ste mi nahadzali linky nejakych znamych takych pesniciek, ze ked je nieco nebezpecne alebo tak ....
....
ta pesnicka je nejaka takato:
dum ... dum ... dum .... a potom zacalo ...
neviem jak sa to vola skuste pohladat take pesnicky, uz to hladam tyzden please help me