tak ja niečo urobím no...som síce noob v oblasti ,ale niečo sa snad dá len neviem čo...t0m4s3 napísal: ak takyto navod urobis a bude kvalitny, uverejnime ho (pod tvojim nickom)
Co by ste privitali nove na fore???
ked zi z toho zmateny, co takto obcas pouzivat translator ako jaHolubar napísal:ja by som sem prastil pravidla slovenskeho pravopisu...je to haluz ja viem ale ked tie chyby niekedy az biju do oci...........to sa ani citat neda,ved niekedy uz som taky zblbnuty z tych magorov ze sam vaham ako slovo napisat
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
chcem sa podakovat moderatorom a adminovi za to gramaticke okienko,je to velmi pekne gesto toho ze tento thread tu neni zbytocne a ze dokazu na ziadosti userov patricne reagovat
,aj ked je to samozrejme nedotiahnute verim ze sa ujme a ze niekomu to pojde aj prikladom.
vrelo ho odporucam (bohuzial) vacsine uzivatelov s cielom rozsirit si svoje obzory v oblasti, ktora je zjavne na slovenskych skolach zanedbavana, verim ze im to pomoze byt "lepsimi Slovakmi"
vrelo ho odporucam (bohuzial) vacsine uzivatelov s cielom rozsirit si svoje obzory v oblasti, ktora je zjavne na slovenskych skolach zanedbavana, verim ze im to pomoze byt "lepsimi Slovakmi"
Na ja by som navrhoval urobit skupinu ktora by mala moznost presuvat prispevky ktore su death a lock, tieto prispevky by sa davali do sekcie "Koš".soviet666 napísal:ja by som privital zalozit novu skupinu "deleteri" mazali by zamknute (nepotrebne) a opakujuce sa prispevky ---moj nazor
tie nepotrebne by sa oznacovali (nejak)
http://www.hojko.com/statistics.phpmystique napísal:neviem ci to tu niekto uz nepisal bo som to necital cele... ale hodilo by sa tu take nieco co by vypisovalo top 10 najviac prispievajucich uzivatelov, alebo nieco v tom zmysle...