apple i-phone vs nokia 6220 ktory je lepsi
-
manik121
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
apple i-phone vs nokia 6220 ktory je lepsi
cafte pls poradte ktory z nich je lepsi???? diky moc za rady
-
manik121
Light Expert
tak na bezne pouzivanie ale aj na internet lebo na VS sa to zide nema kazdy notebook ale zas na nokii je super fotak a i-phone ina 2mpx.nejsom fotograf ale kebyze mam nokiu netrebalo by ani digitalny fotak frajerkina mama ma tu nokiu ako je super vsetko uplne v poho len sa neviem rozhodnut kdo ma nokiu vravi ze nokia je lepsia a kdo i-phone tak vravi ze i-phon tak ja neviem poradte pls
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 13:08 )
[quote="manik121"]tak na bezne pouzivanie ale aj na internet lebo na VS sa to zide nema kazdy notebook ale zas na nokii je super fotak a i-phone ina 2mpx.nejsom fotograf ale kebyze mam nokiu netrebalo by ani digitalny fotak frajerkina mama ma tu nokiu ako je super vsetko uplne v poho len sa neviem rozhodnut kdo ma nokiu vravi ze nokia je lepsia a kdo i-phone tak vravi ze i-phon tak ja neviem poradte pls ktore sa viac kaza a tak proste neviem si vybrat
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 13:08 )
[quote="manik121"]tak na bezne pouzivanie ale aj na internet lebo na VS sa to zide nema kazdy notebook ale zas na nokii je super fotak a i-phone ina 2mpx.nejsom fotograf ale kebyze mam nokiu netrebalo by ani digitalny fotak frajerkina mama ma tu nokiu ako je super vsetko uplne v poho len sa neviem rozhodnut kdo ma nokiu vravi ze nokia je lepsia a kdo i-phone tak vravi ze i-phon tak ja neviem poradte pls ktore sa viac kaza a tak proste neviem si vybrat
-
makaveli
King
nie som zastanca i-phonu, podla mna to je prilis premarkentingovany a nadhodnoteny image produkt, ale ked sa rozhodujes medzi tymito dvoma a chces to na pripajanie sa na net, tak len taky maly postreh.. 6220 nema wifi vs. iphone ma wifimanik121 napísal:tak na bezne pouzivanie ale aj na internet lebo na VS sa to zide nema kazdy notebook
-
Duffiii
Star
sprav si klady a protiklady napriklad
6220:
+fotak
+symbian
+dost tenky na take funkcie
-maly display(oproti iphone)
-nema wifi
-ani uz newem
iphone:
+velky dotykovy displey
+wifi
+mozem mat mylion aplikaci aj tak ti neseka
-nema bluthoot
-slabsi fotak
-padne as i v p-ci
inak k iphone kto vravi ze iphne nema mms taj pekny vy*ebanec lebo s tym newue roobit ihone ma mms a adalsie funkcie
6220:
+fotak
+symbian
+dost tenky na take funkcie
-maly display(oproti iphone)
-nema wifi
-ani uz newem
iphone:
+velky dotykovy displey
+wifi
+mozem mat mylion aplikaci aj tak ti neseka
-nema bluthoot
-slabsi fotak
-padne as i v p-ci
inak k iphone kto vravi ze iphne nema mms taj pekny vy*ebanec lebo s tym newue roobit ihone ma mms a adalsie funkcie
-
manik121
Light Expert
toto si pozrite no a hejj potrebujem aj net ale su aj ine mobili napr e51 ta ma wifi len i-phone je imidžofka ale neviem jak su na tom kazovo a odolne niekdo vravi ze iphone nič nevidrzi ale na tom videu mu dava poradne kapky =D ale aj nokia neni s panciaru tej tiez moze puknut display alebo takk tak ja neviem porozmyslam ale kebyze mam 5mpx fotak ani digitalny kupovat nemusim no uvidimm
-
Duffiii
Star
ja newem ak by to nebolo na akciu tak by som brak urcite tento http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx ale to je uz mimo inak mal som htc diamond co malo gps a islo vinikajuci
Narážaš na rýchlosť? Lebo ak hej.. pracoval si už s novým Symbianom 9.x? Mám E51 s verziou 9.1 a rýchlosť je vynikajúca v porovnaní s 6260 (verzia 7.0) alebo N70 (verzia 8.1).. ale možno to je aj záležitosť dvoj-trojnásobne rýchlejšieho procesora..yazoo napísal:Duffiii: Neviem ci ten symbian je zrovna kladna stranka Nokie.
//tak to potom nebude rýchlosťou CPU, ale verziou Symbianu..
tak nemožeš ho mať vždy so sebou, ale na nejak fakt že momentky stači aj 2 mpx, a ked vieš že budeš fotit bereš fotak, a za dobrych podmienok vonku sa da v pohode, ja mam plavecky v chorvatsku nafoteny 6288 a skoro šecki fotky mam vytlačene riadne v albume, a není to hrúza...t0m4s3 napísal:Ano a aj bude zaberat viac miesta a nemoze ho clovek nosit stale so sebou ako mobil ... ale to je iba vec nazoru.