konyk87 je u teba prvak a ja som prvak, ale na Geo v regionalnom rozvojimorfeusko napísal:aj ja som z ukf...aky mas odbor?..ja som aplikovana inf
Stretko
no hej..ako ma uz jackb prezradil, som prvak na APBC..morfeusko napísal:aj ja som z ukf...aky mas odbor?..ja som aplikovana inf
hej..Milan ma rad tranzistory a oblubuje integrovany obvod 7400, takze aj to by mohlo byt hesloaudiotrack napísal:A za to heslo navrhujem "tranzistor" (milan bude rád)
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Jezisi, toto mam najradsej.. O tuto temu nik ani nezakopol, a ked chce niekto nieco riesit (t0m4s3) tak mu tu zacnete vsetci spamovat a mate vseeetci chut ist na stretko, len vsade inde a nie tam kde to autor chcel. Kym nik nepise nic tak ste ticho a ked niekto nieco chce, spamujete, a takto je to stale, omg
Inak sry za
, ale uz som sa neudrzal

Inak sry za
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
aha... a ty si zakopol asi tiez, lebo keby si pozrel stranu ci dve dozadu, tak vidis, ze o dake stretko sme sa pokusal dlhu dobu a prd z toho. to ze t0m4s3mu sme mozno zaspamovali jeho post je pravda, ale tato tema ma "sledovanost" dobru, ale ochota a cas sa stretnut akosi chyba
takze bud sa na dake stretko nahlas, alebo skludni hormon 
a zasa na druhu stranu, ked sa tu rozprudi debata, mozno sa teprva dakto najde
a zasa na druhu stranu, ked sa tu rozprudi debata, mozno sa teprva dakto najde