Live For Speed ( LFS )
no co hrava niekto teraz na DEMO serv. ? Zlepsila sa situacia od crasherov alebo je to stale to iste ? Zajtra si asi zahram, len skoda ze uz do tejto skvelej hry nemam taky zapal ako som mal pred rokom 
Mozno keby som si ju kupil, ale to by som sa zas bal ze by ma to nebavilo a ja by som prisiel o 900 Sk, alebo by mi vyzsie pocet aut moj starucky komp nezvladal...
Tie nove interiery vyzeraju fakt pekne
edit:
jaj, dal som si teraz 3 koliecka s FXO ckom cez Fern Bay... super som si to enjoynol, fakt super...milujem tu kombinaciu... FBO trieda na Fern Bay
Tak ma napada anekta, aka je vasa najoblubenejsia trat a s akou triedou... ?
Ale strasne ma stve ze mam len 2 pedale, ja chcem aj spojkuuu
Mozno keby som si ju kupil, ale to by som sa zas bal ze by ma to nebavilo a ja by som prisiel o 900 Sk, alebo by mi vyzsie pocet aut moj starucky komp nezvladal...
Tie nove interiery vyzeraju fakt pekne
edit:
jaj, dal som si teraz 3 koliecka s FXO ckom cez Fern Bay... super som si to enjoynol, fakt super...milujem tu kombinaciu... FBO trieda na Fern Bay
Tak ma napada anekta, aka je vasa najoblubenejsia trat a s akou triedou... ?
Ale strasne ma stve ze mam len 2 pedale, ja chcem aj spojkuuu
fuh no proste neviem, u mna je to fakt len par fps (mozno 5) ked som skusal 20 aut alebo kolko...a to na najnizsich detialoch bolo
a mam AMD sempron taktovany... 1588 Mhz, Radeon 9600, 512 MB ram 420 Mhz alebo tak dako...
Ked som hraval blackwood na deme a bolo nas tak 13 tak som mal nieco okolo 25 FPS hned na zaciatku... ked sme sa tgrochu oddelili uz to bolo lepsie... ale zaciatok na takom low fps je dost blbe, zaciatok je dost dolezity praveze...
Inak akurat som stiahol Z, tie textury v XFG, najviac by ma potesili vsak vo FBO a GTR triede
Tesim sa uz na to nove auticko a este keby k tomu dali ako bonus nejaku celkom novu trat to by bolo uz uplne super
Neviete nahodou ci sa nejaka trat neplanuje dakedy ? Resp. cele nove prostredie ....
a mam AMD sempron taktovany... 1588 Mhz, Radeon 9600, 512 MB ram 420 Mhz alebo tak dako...
Ked som hraval blackwood na deme a bolo nas tak 13 tak som mal nieco okolo 25 FPS hned na zaciatku... ked sme sa tgrochu oddelili uz to bolo lepsie... ale zaciatok na takom low fps je dost blbe, zaciatok je dost dolezity praveze...
Inak akurat som stiahol Z, tie textury v XFG, najviac by ma potesili vsak vo FBO a GTR triede
Tesim sa uz na to nove auticko a este keby k tomu dali ako bonus nejaku celkom novu trat to by bolo uz uplne super
Neviete nahodou ci sa nejaka trat neplanuje dakedy ? Resp. cele nove prostredie ....
musis si v prvom rade hore v nataveni ovladania nastavit ovaladanie na volant, potom ist do osi, tam si vybereis os, stlacis pedal a este raz to tam zakliknes... proste chod od nastaveni osi a tam to urobis, poskusaj tom4rt1n napísal:mam s2 a ked dojdem do options a dam nastavitbrke alebo plyn a stlacim pedal tak nic nejde nastavit co stim diki
inak som uz aj zabudol par veci v setupe auta, budem si asi znova precitat nejaky manual
inak ako sa da vypnut uplne trakcna kontrola na FZ50 ? V sete auta som si ju dal vypnut, povoleny sklz aj rychlost uplne na mximum, no ked nastartujem tak svieti modre svetielko a ked ho vypnem, v kritickych momentoch sa znova aktivuje... totiz obcas si zajazdim drift a dost mi to vadi ked ma to v strede driftu zacne obmedzovat s trakcnou kontrolou... 
auta ja trate tam su, ale ak ich chces ziskat musis si hru kupit. Alebo mi napisat SS.m4rt1n napísal:uz to idem diki
edit>prosimvas a kde stiahne na tuto hru trate a auta vsade som hladal a netusim fakt kde
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 23:37 )
Nasiel by sa niekto kto by isiel zadriftit alebo dat race, alebo tak zatrenovat na nejakej trati (milujem FernBay na XRT drift a GTR race) v X ku ? Tam sa dalo hrat cez hamachi a naviac s cracknutou verziu
Cim viac ludi tym lepsie
...cez hamachi