RapidShare (novinky, zmeny, ...)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Paci?

Ano
190
57%
Nie
144
43%

Celkom hlasov: 334

RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa RainbowSix »

no a zvysiato alebo to nechaju tak lebo to sa mi ucet neoplati kupovat ked hry maju teraz 7 a este sa chcem spitat ked prekocim 4gb tak co sa stane alebo dasato vobec prekrocit ?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ak nebudeš pár dní sťahovať, tak si môžeš nazbierať až 30GB (takže stiahnuť jednu hru nie je problém).
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

zvacsili z tych 4gb na den na 5gb
a ak aj to stiahnete moze si skonvertovat premium (len premium) body na MB pre stahovanie... 1 bod = 15 MB
pritom maximalne si mozete skovertovat 62 bodov co je 930 MB

.....
dost chu**** vymyslaju... a teraz nwm preco som sa dnes logol a mam
tam uz len 29.167 MB... pricom vcera som tam mal normalne skoro 30gb
alebo tych 29.167 myslia ako 29 167 MB (28,48gb)???
chrono
VIP
VIP

Áno, na RS používajú SI jednotky a nie binárne (MB je teda 1000000 bajtov).
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

Rapidshare.com snížil datový limit na
80 GB/měsíčně
(23.10.2008)
Firma Rapidshare.com snížila datový limit na 80 GB/měsíc (2,66 GB/den). Toto opatření se týká pouze nově objednaných premium účtů a prodloužení, které bylo uskutečněno od dnešního dne (bere se datum aktivace). Firma Rapidshare.com toto učinila z důvodu zamezení zdražování premium účtů, které hrozilo. U stávajících premium účtů se tůdíž datový limit nemění, celkem však uživatelé mohou nasbírat pouze 10 GB dat z nevyčerpaného limitu. Nyní pro Vás zjišťujeme podrobné informace.
:!: :!: :!:

//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 0:14 )
...neviem či ste to už zaregistrovali. Ja som si práve predlžil premium učet, dal som stahovať a po čase pozeram, že to nejako nejde.

Vidím, že som stiahol cez 2GB, tak čo sa deje, veď to som nemohol vyčerpať limit. Chvílu mi trvalo, kým som našiel ten oznam, že RAPISHARE znižili od 23.10. limit na 2,6 GB denne :shock:

Dufam, že to je sakra len nejaké dočasné riešenie... Hádam pridu s nejakou zmenou, pretože 2,6 GB denne je teda nič moc.
Neviem, to sa už pomaly neoplati zaplatit za učet, ked 2,6 GB by som za ten den stiahol hadam aj FREE...
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

..zaregistrovali a taktiež nás to ser*e .. 80GB na mesiac / resp. 2,6 na deň ?? to je výsmech, presne ako si napísal - to sa dá stiahnuť aj cez free a nemusím si platiť premium .. aspoň keby sa za body dal nejak pekne navýšiť limit, ale ani to :smt094

trochu dosť to pokašľali súdruhovia z NDR
infinite
Star
Star

no ono sa ti to nazbiera ked nebudes tahat cize za 2 dni tam mas 5.2gb ale aj tak 80gb na mesiac je totalna kk**** .... ak to nezmenia tak sa im na rapid vsetci akurat vyse*u
jethro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jethro »

nejake GB sa daju priplatit...ale pre nas z vychodneho bloku to je uz dost..pre nemca nic
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

jethro napísal:nejake GB sa daju priplatit...ale pre nas z vychodneho bloku to je uz dost..pre nemca nic
aké sú tam ceny, vieš?

no ja už mám za sebou 2 dni s limitom 2,6 GB. Je to strašne málo, v skutočnosti mi to nedovoli stiahnuť ani 2,6 GB, ale len niečo cez 2 GB...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

cas prejist na netload.in alebo stary dobry megaupload :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nj... este ze som zvyknuty na torrenty.. hehe.. no niekedy nieco je treba fakt hladat na RS a inych :? hlavne ked to ma byt sk/cz
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

Rapidshare.com napísal:This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
tak toto je len kktina :roll:
infinite
Star
Star

Šu-Do napísal:nj... este ze som zvyknuty na torrenty.. hehe.. no niekedy nieco je treba fakt hladat na RS a inych :? hlavne ked to ma byt sk/cz
su aj sk/cz trackery ;]
chrono
VIP
VIP

robeno napísal:tak toto je len kktina :roll:
To je chyba toho, čo to uploadoval. Pridať to na collectors konto je otázka pár kliknutí (teda po tom uploade to bolo na pár kliknutí).
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

sluggy napísal:su aj sk/cz trackery ;]
to mi je jasne.. ale moc tazko tam najdes stare rozpravky v sk/cz, filmy ci serialy... :)
culi7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa culi7 »

Cafte... chcem sa spytat ci som to spravne pochopil.

Mam na mesiac 80GB, to znamena ze za den mozem max stiahnut len 2,5GB alebo mozem aj tych 80GB ale potom sa mi uz nic nepripocita az na nabuduci mesiac. Lebo stahuje mi 10MB/s a to 80GB preleti ani neviem ako.

A dalsia vec: ked si zakupim TrafficShare napr 500GB tak ked stiahnem tych 80 GB tak ked budem stahovat potom este napr 20 tak mi odrata z 500 na 480GB. A to mi bude postupne odpocitavat?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Rapidshare - premium account

Príspevok od používateľa djxtreme »

som vlastnikom uctu premium na rapide,objednaval som ho este viac ako pre mesiacom a nestiahnute data z denneho limitu na jeden den sa mi prenasali,jednoducho som ich nestratil...teraz sa vsak tie nestiahnute data nuluju,co ma dost stve a prestava sa mi rapid pacit....tych 10GB mi jednoducho dost casto nestaci....tak sa mi zda ze rapid ide dole vodou...viem ze dakedy bol denny limit 25 Gb a data sa este aj prenasali,teraz je to ubohych 10 a navyse sa nuluju....neviete ako to s tym je???

//GothaR: temy spojene
fogus
Medium Expert
Medium Expert

Re: Rapidshare - premium account

Príspevok od používateľa fogus »

djxtreme napísal:som vlastnikom uctu premium na rapide,objednaval som ho este viac ako pre mesiacom a nestiahnute data z denneho limitu na jeden den sa mi prenasali,jednoducho som ich nestratil...teraz sa vsak tie nestiahnute data nuluju,co ma dost stve a prestava sa mi rapid pacit....tych 10GB mi jednoducho dost casto nestaci....tak sa mi zda ze rapid ide dole vodou...viem ze dakedy bol denny limit 25 Gb a data sa este aj prenasali,teraz je to ubohych 10 a navyse sa nuluju....neviete ako to s tym je???

//GothaR: temy spojene
Neviem ako ale ja mam 2,6/den a pohode mi staci - to robite archiv netu :smt035
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

fogus napísal:Neviem ako ale ja mam 2,6/den a pohode mi staci - to robite archiv netu :smt035
to bude asi tym ze ja mam premium na 3 mesiace a tak mam 10GB/den
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

djxtreme napísal:to bude asi tym ze ja mam premium na 3 mesiace a tak mam 10GB/den
Ak viem dobre, tak existuje len jeden typ premium uctu, cize kazdy ma rovnaky denny limit (nebavim sa o trafficu).
Napísať odpoveď