RapidShare (novinky, zmeny, ...)
-
RainbowSix
Light Professional
zvacsili z tych 4gb na den na 5gb
a ak aj to stiahnete moze si skonvertovat premium (len premium) body na MB pre stahovanie... 1 bod = 15 MB
pritom maximalne si mozete skovertovat 62 bodov co je 930 MB
.....
dost chu**** vymyslaju... a teraz nwm preco som sa dnes logol a mam
tam uz len 29.167 MB... pricom vcera som tam mal normalne skoro 30gb
alebo tych 29.167 myslia ako 29 167 MB (28,48gb)???
a ak aj to stiahnete moze si skonvertovat premium (len premium) body na MB pre stahovanie... 1 bod = 15 MB
pritom maximalne si mozete skovertovat 62 bodov co je 930 MB
.....
dost chu**** vymyslaju... a teraz nwm preco som sa dnes logol a mam
tam uz len 29.167 MB... pricom vcera som tam mal normalne skoro 30gb
alebo tych 29.167 myslia ako 29 167 MB (28,48gb)???
-
miso.kubachy
Light Expert
Rapidshare.com snížil datový limit na
80 GB/měsíčně
(23.10.2008)
Firma Rapidshare.com snížila datový limit na 80 GB/měsíc (2,66 GB/den). Toto opatření se týká pouze nově objednaných premium účtů a prodloužení, které bylo uskutečněno od dnešního dne (bere se datum aktivace). Firma Rapidshare.com toto učinila z důvodu zamezení zdražování premium účtů, které hrozilo. U stávajících premium účtů se tůdíž datový limit nemění, celkem však uživatelé mohou nasbírat pouze 10 GB dat z nevyčerpaného limitu. Nyní pro Vás zjišťujeme podrobné informace.
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 0:14 )
...neviem či ste to už zaregistrovali. Ja som si práve predlžil premium učet, dal som stahovať a po čase pozeram, že to nejako nejde.
Vidím, že som stiahol cez 2GB, tak čo sa deje, veď to som nemohol vyčerpať limit. Chvílu mi trvalo, kým som našiel ten oznam, že RAPISHARE znižili od 23.10. limit na 2,6 GB denne
Dufam, že to je sakra len nejaké dočasné riešenie... Hádam pridu s nejakou zmenou, pretože 2,6 GB denne je teda nič moc.
Neviem, to sa už pomaly neoplati zaplatit za učet, ked 2,6 GB by som za ten den stiahol hadam aj FREE...
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
miso.kubachy
Light Expert
tak toto je len kktinaRapidshare.com napísal:This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
Cafte... chcem sa spytat ci som to spravne pochopil.
Mam na mesiac 80GB, to znamena ze za den mozem max stiahnut len 2,5GB alebo mozem aj tych 80GB ale potom sa mi uz nic nepripocita az na nabuduci mesiac. Lebo stahuje mi 10MB/s a to 80GB preleti ani neviem ako.
A dalsia vec: ked si zakupim TrafficShare napr 500GB tak ked stiahnem tych 80 GB tak ked budem stahovat potom este napr 20 tak mi odrata z 500 na 480GB. A to mi bude postupne odpocitavat?
Mam na mesiac 80GB, to znamena ze za den mozem max stiahnut len 2,5GB alebo mozem aj tych 80GB ale potom sa mi uz nic nepripocita az na nabuduci mesiac. Lebo stahuje mi 10MB/s a to 80GB preleti ani neviem ako.
A dalsia vec: ked si zakupim TrafficShare napr 500GB tak ked stiahnem tych 80 GB tak ked budem stahovat potom este napr 20 tak mi odrata z 500 na 480GB. A to mi bude postupne odpocitavat?
-
djxtreme
Light Professional
Rapidshare - premium account
som vlastnikom uctu premium na rapide,objednaval som ho este viac ako pre mesiacom a nestiahnute data z denneho limitu na jeden den sa mi prenasali,jednoducho som ich nestratil...teraz sa vsak tie nestiahnute data nuluju,co ma dost stve a prestava sa mi rapid pacit....tych 10GB mi jednoducho dost casto nestaci....tak sa mi zda ze rapid ide dole vodou...viem ze dakedy bol denny limit 25 Gb a data sa este aj prenasali,teraz je to ubohych 10 a navyse sa nuluju....neviete ako to s tym je???
//GothaR: temy spojene
Re: Rapidshare - premium account
Neviem ako ale ja mam 2,6/den a pohode mi staci - to robite archiv netudjxtreme napísal:som vlastnikom uctu premium na rapide,objednaval som ho este viac ako pre mesiacom a nestiahnute data z denneho limitu na jeden den sa mi prenasali,jednoducho som ich nestratil...teraz sa vsak tie nestiahnute data nuluju,co ma dost stve a prestava sa mi rapid pacit....tych 10GB mi jednoducho dost casto nestaci....tak sa mi zda ze rapid ide dole vodou...viem ze dakedy bol denny limit 25 Gb a data sa este aj prenasali,teraz je to ubohych 10 a navyse sa nuluju....neviete ako to s tym je???
-
djxtreme
Light Professional
to bude asi tym ze ja mam premium na 3 mesiace a tak mam 10GB/denfogus napísal:Neviem ako ale ja mam 2,6/den a pohode mi staci - to robite archiv netu
Ak viem dobre, tak existuje len jeden typ premium uctu, cize kazdy ma rovnaky denny limit (nebavim sa o trafficu).djxtreme napísal:to bude asi tym ze ja mam premium na 3 mesiace a tak mam 10GB/den