sluchatka na doma a dalsie na von

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
StreeT182
Amateur
Amateur

sluchatka na doma a dalsie na von

Príspevok od používateľa StreeT182 »

Caute chcel by som na vianoce nejake sluchatka na doma a dalsie klasicke na von.
Tie na von by som mal pripojene k Ipod nano 4. gen.
A najradsej by som bol keby su to len nejake do ucha....
A na doma by som ich chcel hlavne k pocitacu na pozeranie filmov a pocuvanie hudby. Obe by mali mat cenu okolo 1tis.
Dakujem za kazdy nazor
robo1152
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa robo1152 »

na doma ti môžem odporčiť Philips SHP 2500 stoja kolo 600 korun, su vhodne aj na telku na šecko, maš tam 6 m kabel, su pohodlne a zvuk je za tu sumu dosť dobry, maš aj ovladanie hlasitosti na kabliku...
StreeT182
Amateur
Amateur

Aha, pozrem si nieco o nich na internete.... Diky, a este som na doma rozmyslal aj o koss porta pro.... A na von nevies nieco odporucit?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Na doma (aj na von, podla toho na čo sa cítiš) - Koss porta pro (vo veľkých sluchadlách sa veľmi nevyznám takže to nechám na skúsenejších)

Na von - Sennheiser CX 300 (cena cez 1000), ale ak mám poradiť, tak zober Razer protone m100. Vzhladovo sú totožné ako sennhaiseny, ale zvukovo sú ešte kus lepšie. Sám ich mám a sú naozaj veľmi dobré. Cena 750sk :) Jedny z najlepších in earoviek
StreeT182
Amateur
Amateur

Ok, pozrem ich popripade sa spytam v okoli ci ich niekto nema, nech ich mozem vyskusat....
Diky

//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2008, 14:22 )
Dunlop pocuj tie Razer protone m100, su dobre na Punk a Rock ? Pretoze tieto zanre hlavne pocuvam...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Keďže počúvam presne punk, rock, hardcore a alternative metal, a som snimi na sto pro spokojný, nieje očom :)
A sú aj v bielej farbe keby si chcel k tomu i-podu
StreeT182
Amateur
Amateur

Ok dakujem pekne, zrejme si ma na von nahovoril na tie razory....

K+
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

ja mam nahodov tiež tie razery pro tone m 100 a povem ti po tom čo som o nich čítal som čakal že to bude bomba, a ked som ich dostal a vypočul si ich, tak to bolo ešte viac ako som čakal, je to proste super za tie peniaze, aj znamy ktory ich vyskušali si ich nevedia vynachvaliť...
StreeT182
Amateur
Amateur

Dobre potesili ste ma :)
Berem na von tie Razer protone m100 (uz sa na ne neviem dockat)
a na doma bud tie koss porta pro alebo Sennheiser eH 150 (to este uvidim ked si ich u kamosa vyskusam)

Dakujem vsetkym...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Daj potom tvoj subjektívny pocit z nich :wink:
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

iank pre mna jediná nevyhoda tých razerov je že maju kablik na jedno ucho dlhší, a je kratší o ničo ako kabel od klasických sluchdiel k iPodu...ale v pohode sa to da... :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Presne, z toho som bol aj mierne sklamaný... Aj podla obrázkov čo som rpedtým videl som usudzoval že majú ""normálnu konštrukciu... Ale vynahradili mi to zvukom :)
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

jasne to si zvykneš, pre mna zas bol plus že majú rovný konektor, ale stava sa mi občas ked prepínam pesničku a mam bližšie k hlave prehravač, kabel popod mikinu tak mi potiahne lave ucho, ale prave pohodičkááá...xD
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

hmm, neviem ako sa niekto moze rozplyvat nad nejakymi razermi, ale budis. Ja by som ti odporucal co sa do usi tyka nejake AKG. Pripadne tieto sluchadla - Kanon EC5, ktore su na ovela vyssej urovni ako je ich cena..
Bielenie zubov
Brita Maxtra
No a tie na doma... Porta Pro na doma. No to je podla mna blbost. Skor vazne nejake Sennheiser, ale nie eH 150, ktore su stare ako svet. Kup si nejake nove HD. Kedze sa mi zda, ze nemas vela prachov, tak zober Sennheiser HD 202 urcite su kvalitnejsie ako tie eh.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Anafora napísal:hmm, neviem ako sa niekto moze rozplyvat nad nejakymi razermi, ale budis. Ja by som ti odporucal co sa do usi tyka nejake AKG. Pripadne tieto sluchadla - Kanon EC5, ktore su na ovela vyssej urovni ako je ich cena..

No a tie na doma... Porta Pro na doma. No to je podla mna blbost. Skor vazne nejake Sennheiser, ale nie eH 150, ktore su stare ako svet. Kup si nejake nove HD. Kedze sa mi zda, ze nemas vela prachov, tak zober Sennheiser HD 202 urcite su kvalitnejsie ako tie eh.
počul si dakedy tie razery? inak v porovnani s kanonmy všade vyhravaju razery...
Anafora
Light Expert
Light Expert

robo1152 napísal:počul si dakedy tie razery? inak v porovnani s kanonmy všade vyhravaju razery...
Ver tomu, ze som ich pocul. Su to iba take lavobocky od cinakov, ktore maju tuctovy dizajn(niezeby bol podstatny) a natlacene logo Razer. Zvuk o nicom a co je nezvycajne, ze napriek tomu, ze su in ear, tak mi padali z usi. Doteraz nepochopim ako mohli byt tip redakcie od PC revue ale domyslim si... Je to moj nazor, pre niekoho mozu byt uzasne pre ineho smejdy... Rozhodni sa sam. Ja hovorim ze ked uz in EAR, tak AKG. Ale pokial sa uspokojis s menej kvalitnymi sluchadlami alebo jednoducho si nemozes drahsie dovolit, tak potom nie.
Brita Maxtra
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Anafora napísal:Ver tomu, ze som ich pocul. Su to iba take lavobocky od cinakov, ktore maju tuctovy dizajn(niezeby bol podstatny) a natlacene logo Razer. Zvuk o nicom a co je nezvycajne, ze napriek tomu, ze su in ear, tak mi padali z usi. Doteraz nepochopim ako mohli byt tip redakcie od PC revue ale domyslim si... Je to moj nazor, pre niekoho mozu byt uzasne pre ineho smejdy... Rozhodni sa sam. Ja hovorim ze ked uz in EAR, tak AKG. Ale pokial sa uspokojis s menej kvalitnymi sluchadlami alebo jednoducho si nemozes drahsie dovolit, tak potom nie.
lavobočky od činanov? hlavne že ich pre razer vyraba sennhaiser, a tuctový dizajn, totožny s sennmy CX 300, a zvlaštne že každy kto si ich mal možnosť vypočuť a porovnať s CX300 tak vravel že su skoro rovnake, pre niekoho aj lepšie, ja som sa pri kupe rozhodoval aj medzi AKG ale ked začal jeden na ne kidať a druhy chvaliť tak som sa nevedel rozhodnuť, a padajú z uší? ako ti môžu padať z uší ked majú rovnakú konštrukciu ako skoror všetky ostatne in EAR....
Anafora
Light Expert
Light Expert

robo1152 napísal:lavobočky od činanov? hlavne že ich pre razer vyraba sennhaiser, a tuctový dizajn, totožny s sennmy CX 300, a zvlaštne že každy kto si ich mal možnosť vypočuť a porovnať s CX300 tak vravel že su skoro rovnake, pre niekoho aj lepšie, ja som sa pri kupe rozhodoval aj medzi AKG ale ked začal jeden na ne kidať a druhy chvaliť tak som sa nevedel rozhodnuť, a padajú z uší? ako ti môžu padať z uší ked majú rovnakú konštrukciu ako skoror všetky ostatne in EAR....
S tym ze pre razer vyrabaju Sennheiser si ma dostal, uhm.. :) Dobre no. A padali mi z usi. Neviem ako je to mozne ale padali. Podla mna robia AKG lepsie in Ear ako Sennheiser, ale to je moj osobny nazor. Vies co, kup si co len xces. Mne to moze byt ukradnute...
Brita Maxtra
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Zaiste máš zdegradované uši, takým treba slúchadlá ala majka z gurunu :D
Razer je špičková značka sama o sebe, tie sluchátka to len potvrdzujú...
Isto ale sa nehodia na každý štýl, preto nie každému sadnú -> to neznamená že sú činske šmejdy!
A musíme brať aj do úvahy vysoké percento nahluchlých ľudí :P
Anafora
Light Expert
Light Expert

Dunlop napísal:Zaiste máš zdegradované uši, takým treba slúchadlá ala majka z gurunu :D
Razer je špičková značka sama o sebe, tie sluchátka to len potvrdzujú...
Isto ale sa nehodia na každý štýl, preto nie každému sadnú -> to neznamená že sú činske šmejdy!
A musíme brať aj do úvahy vysoké percento nahluchlých ľudí :P
zdegradovane usi. Tolko si myslel az si to premyslel. :roll:
Brita Maxtra
Napísať odpoveď