sluchatka na doma a dalsie na von
sluchatka na doma a dalsie na von
Caute chcel by som na vianoce nejake sluchatka na doma a dalsie klasicke na von.
Tie na von by som mal pripojene k Ipod nano 4. gen.
A najradsej by som bol keby su to len nejake do ucha....
A na doma by som ich chcel hlavne k pocitacu na pozeranie filmov a pocuvanie hudby. Obe by mali mat cenu okolo 1tis.
Dakujem za kazdy nazor
Tie na von by som mal pripojene k Ipod nano 4. gen.
A najradsej by som bol keby su to len nejake do ucha....
A na doma by som ich chcel hlavne k pocitacu na pozeranie filmov a pocuvanie hudby. Obe by mali mat cenu okolo 1tis.
Dakujem za kazdy nazor
Na doma (aj na von, podla toho na čo sa cítiš) - Koss porta pro (vo veľkých sluchadlách sa veľmi nevyznám takže to nechám na skúsenejších)
Na von - Sennheiser CX 300 (cena cez 1000), ale ak mám poradiť, tak zober Razer protone m100. Vzhladovo sú totožné ako sennhaiseny, ale zvukovo sú ešte kus lepšie. Sám ich mám a sú naozaj veľmi dobré. Cena 750sk
Jedny z najlepších in earoviek
Na von - Sennheiser CX 300 (cena cez 1000), ale ak mám poradiť, tak zober Razer protone m100. Vzhladovo sú totožné ako sennhaiseny, ale zvukovo sú ešte kus lepšie. Sám ich mám a sú naozaj veľmi dobré. Cena 750sk
hmm, neviem ako sa niekto moze rozplyvat nad nejakymi razermi, ale budis. Ja by som ti odporucal co sa do usi tyka nejake AKG. Pripadne tieto sluchadla - Kanon EC5, ktore su na ovela vyssej urovni ako je ich cena..
Bielenie zubov
Brita Maxtra
No a tie na doma... Porta Pro na doma. No to je podla mna blbost. Skor vazne nejake Sennheiser, ale nie eH 150, ktore su stare ako svet. Kup si nejake nove HD. Kedze sa mi zda, ze nemas vela prachov, tak zober Sennheiser HD 202 urcite su kvalitnejsie ako tie eh.
Bielenie zubov
Brita Maxtra
No a tie na doma... Porta Pro na doma. No to je podla mna blbost. Skor vazne nejake Sennheiser, ale nie eH 150, ktore su stare ako svet. Kup si nejake nove HD. Kedze sa mi zda, ze nemas vela prachov, tak zober Sennheiser HD 202 urcite su kvalitnejsie ako tie eh.
počul si dakedy tie razery? inak v porovnani s kanonmy všade vyhravaju razery...Anafora napísal:hmm, neviem ako sa niekto moze rozplyvat nad nejakymi razermi, ale budis. Ja by som ti odporucal co sa do usi tyka nejake AKG. Pripadne tieto sluchadla - Kanon EC5, ktore su na ovela vyssej urovni ako je ich cena..
Ver tomu, ze som ich pocul. Su to iba take lavobocky od cinakov, ktore maju tuctovy dizajn(niezeby bol podstatny) a natlacene logo Razer. Zvuk o nicom a co je nezvycajne, ze napriek tomu, ze su in ear, tak mi padali z usi. Doteraz nepochopim ako mohli byt tip redakcie od PC revue ale domyslim si... Je to moj nazor, pre niekoho mozu byt uzasne pre ineho smejdy... Rozhodni sa sam. Ja hovorim ze ked uz in EAR, tak AKG. Ale pokial sa uspokojis s menej kvalitnymi sluchadlami alebo jednoducho si nemozes drahsie dovolit, tak potom nie.robo1152 napísal:počul si dakedy tie razery? inak v porovnani s kanonmy všade vyhravaju razery...
Brita Maxtra
lavobočky od činanov? hlavne že ich pre razer vyraba sennhaiser, a tuctový dizajn, totožny s sennmy CX 300, a zvlaštne že každy kto si ich mal možnosť vypočuť a porovnať s CX300 tak vravel že su skoro rovnake, pre niekoho aj lepšie, ja som sa pri kupe rozhodoval aj medzi AKG ale ked začal jeden na ne kidať a druhy chvaliť tak som sa nevedel rozhodnuť, a padajú z uší? ako ti môžu padať z uší ked majú rovnakú konštrukciu ako skoror všetky ostatne in EAR....Anafora napísal:Ver tomu, ze som ich pocul. Su to iba take lavobocky od cinakov, ktore maju tuctovy dizajn(niezeby bol podstatny) a natlacene logo Razer. Zvuk o nicom a co je nezvycajne, ze napriek tomu, ze su in ear, tak mi padali z usi. Doteraz nepochopim ako mohli byt tip redakcie od PC revue ale domyslim si... Je to moj nazor, pre niekoho mozu byt uzasne pre ineho smejdy... Rozhodni sa sam. Ja hovorim ze ked uz in EAR, tak AKG. Ale pokial sa uspokojis s menej kvalitnymi sluchadlami alebo jednoducho si nemozes drahsie dovolit, tak potom nie.
S tym ze pre razer vyrabaju Sennheiser si ma dostal, uhm..robo1152 napísal:lavobočky od činanov? hlavne že ich pre razer vyraba sennhaiser, a tuctový dizajn, totožny s sennmy CX 300, a zvlaštne že každy kto si ich mal možnosť vypočuť a porovnať s CX300 tak vravel že su skoro rovnake, pre niekoho aj lepšie, ja som sa pri kupe rozhodoval aj medzi AKG ale ked začal jeden na ne kidať a druhy chvaliť tak som sa nevedel rozhodnuť, a padajú z uší? ako ti môžu padať z uší ked majú rovnakú konštrukciu ako skoror všetky ostatne in EAR....
Brita Maxtra
zdegradovane usi. Tolko si myslel az si to premyslel.Dunlop napísal:Zaiste máš zdegradované uši, takým treba slúchadlá ala majka z gurunu![]()
Razer je špičková značka sama o sebe, tie sluchátka to len potvrdzujú...
Isto ale sa nehodia na každý štýl, preto nie každému sadnú -> to neznamená že sú činske šmejdy!
A musíme brať aj do úvahy vysoké percento nahluchlých ľudí
Brita Maxtra