Akne
-
own_destiny
Amateur
-
leso789
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
help
Ja by som potreboval tiez poradit. Uz fakt neviem co mam robit. Uz 2 roky po sebe som bral Roaccutane vzdy od oktobra do maja/juna. Potom som mal krasnu plet. Teraz je zas oktober a uz to zacina nanovo a zacina to vyzerat coraz horsie. Musim uznat ze nie je to az v takom stadiu ako pred 2 rokmi co som zacal brat Roaccutane ale nevyzera to velmi dobre. Kozna mi uz 3 krat Roaccutane neodporucala lebo moje hematologicke vysledky neboli celkom v norme. Predpisala mi Duac gel, no nezda sa mi zeby to nejako pomahalo. ( pred tym ako mi prvy krat predpisala tabletky som uz vyskusal vsetko mozne)
leso: ak si tu niekde cital moj prispevok, tiez som vyskusal skoro vsetko/iked roacutanne nakoniec nie/ a neviem ci som to sem pisal, ale myslim ze nie, tak ten duac gel mi vyborne zabral a mozem ho kazdemu len odporucit, vysledky sa ZACALI objavovat az po tyzdni takze ak mas este horsi nalez ako som mal ja tak je mozne, ze sa vysledky objavia az neskor, hlavu hore
-
leso789
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
este
No diky. Len dufam ze sato zlepsi. A este sa chcem spytat ze ci ked si prestal pouzivat Duac gel ci sa vsetko vrtilo nanovo? Lebo na letaku sa pise ze sa pouizva 12 tyzdnov . a Bojim sa toho ci sa to potom zase nevrati.
no po skonceni uzivania sa to naspat nevratilo, doslo trochu k zhorseniu, ale to mohlo byt sposobene tym, ze akne ma u mna charakteristiku rezistentne takze tolko, ale ak to vezmem celkovo tak to z pomedzi vsetkeho co som skusal bolo najucinejsie takze tolko
este ak ti mozem odporucit, za predpokladu, ze si to nepodstupil, tak nejak cez obvodacku urobit stery z akne tie poslat do labaku a na zaklade vysledkov, ak sa potvrdi, ze sa tam nasli nejake bakterie co tam nemaju byt(napriklad rozne druhy kokov/stafilokok, streptokok.../) sa da namiesat vakcina, kedze tieto male mrsky vraj mozu zohravat tiez znacnu ulohu pri tvoreni akne
este ak ti mozem odporucit, za predpokladu, ze si to nepodstupil, tak nejak cez obvodacku urobit stery z akne tie poslat do labaku a na zaklade vysledkov, ak sa potvrdi, ze sa tam nasli nejake bakterie co tam nemaju byt(napriklad rozne druhy kokov/stafilokok, streptokok.../) sa da namiesat vakcina, kedze tieto male mrsky vraj mozu zohravat tiez znacnu ulohu pri tvoreni akne
Ja pouzivam produkty znacky effaclar (http://www.laroche-posay.us/_us/_en/con ... index.aspx) , zatial velka spokojnost.
inac ja som podstupil tu liečbu aknenorminom tym balenim co tich 3000 preplaca poistovna asi v juni som to prestal uzivat po pol roku, ale vratilo sa mi to chalani
sice nie uz v takej forme ale stale sa sem tam cosi vytvori heh
ako to u vas je u tich co to pouzivali?Inac je to dobra vec,
a chcem sa popytat co pouzivate proti jazvam po akne, take uz viditelnejšie
a chcem sa popytat co pouzivate proti jazvam po akne, take uz viditelnejšie