Medal of Honor : Airborne
No uz to kukam...na jednej stranke je napisane ze mma na AA pouzit program nHancer tak som ho stiahol no troska nechapem ako sa ovlada...nepoznat ho dakdo?
Nefunguje nic dopr*ele...naco ma clovek dobry komp ked si ani v jednej poondiatej hre nemoze astavit grafiku ako chce? sa nato mozem vykaslat....
Nefunguje nic dopr*ele...naco ma clovek dobry komp ked si ani v jednej poondiatej hre nemoze astavit grafiku ako chce? sa nato mozem vykaslat....
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
niekde som cital,ze AA funguje iba na nvidiach geforce 8xxx,v airborne som to sice neskusal ale v bioshocku a UT3 mi AA ide ked ho zapnem v ovladacoch (mam 8800GT 512mb)
no a mimochodom,mne nejde airborne nainstalovat,vzdy ked dam setup,potom instal,tak mi len nainstaluje ageia physx ovladac a potom nic,proste instalacka nenabehne
este skusim nainstalovat na druhom pc a to nainstalovane skopirovat do mojho pc,snad to pojde 
no a mimochodom,mne nejde airborne nainstalovat,vzdy ked dam setup,potom instal,tak mi len nainstaluje ageia physx ovladac a potom nic,proste instalacka nenabehne
-
Daggertail
Light Professional
defaultne je nastvene AA riadene aplikaciou(teda aa si nastavis v hre),musis dat tu druhu moznost,ale nvm jak sa to vola a este cely ten dolny "posuvník" dat napravo,teda na kvalitu,mne to tak ideGusttafa napísal:No tak ja mam 8800 Gts 512mb, idem este skusit zapnut v ovladacoch no som zvedavy,,,
Okej prave som to skusil ale nic sa nemeni...nech dam hoc jake nastavenie stale je grafika taka ista:((ach jaj
magyar felirat znamena ze s madarskymi titulkami - ak dobre viem tak hra by mala mat aj cestinuNaP0LeOn napísal:cafte mam OBJEDNANY MOH AIRBORNE , ALE NA OBALE JE NAPISANE ---- MAGYAR FELIRATTAL ---- ( napis vedla loga EA )
ale je tam ja logo CZ ( ceske titulky )
A bojim sa ze to bude v madarskom dabingu . . ..
nevie nikto radu ?? alebo vlastni niekto MOH A ???
-
lekoklatik
VIP
Som s hrou spokojný. Som hlavne prekvapený, pretože napr. Pacific assault bol u mňa dosť nudné, nezáživný. Avšak tu je všetko také dynamické. Proste ja si neviem pomôcť ale jednoducho mi všetky tie pohyby ktoré hráč robí prídu úžasné. Som nad mieru spokojný. Dúfam že ďalší MOH nebude len slabý odvar z tohoto. 
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Daggertail
Light Professional
MAm ten isty problem.Daggertail napísal:mne nejde airborne nainstalovat,vzdy ked dam setup,potom instal,tak mi len nainstaluje ageia physx ovladac a potom nic,proste instalacka nenabehne
Neprisiel niekto na to jak sa stym da vyj...t?
Moj comp
Dual core2 1,66Mhz
Geforce 8800 GTS
DDR2 3GB
XP sp3
Na starom compe mi to nainstalovalo uplne v pohode
Aj Pacific assault mi nechcelo nainstalovat.
Pri mojom compe mam problem iba s hrami Medal of honor
PLS Help
-
TheBastard
Zablokovaný