Horoskopy,znamenia,numerologia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v horoskopy?

Ano
26
38%
Nie
42
62%

Celkom hlasov: 68

r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Na horoskopy vobec neverim, ale na numerologiu sa ciastocne spolieham (odkaz v mojej web stranke, ale ja som neni autor..)...
Ritchiena
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ritchiena »

Už som sa zľakla, že tu téma o astrológii nie je :) ja osobne milujem astrológiu. Som ozajstná vodnárka. Rada o tom čítam. Aj keď nie vždy sa tým riadim a nemám predsudky voči znameniam, ktoré sa ku mne nehodia, alebo podobne. Nič také. Len je to jedna z mojich záľub... neviem, či chcete, ale mohla by som do tejto témičky postupne prihodiť nejaké zaujímavé vecičky o astrológii. :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Kozorožec. A dosť sa ten popis na mňa hodí. Ale tým denným horoskopom v tlači veľmi neverím. to by som niektoré dni nemohla ani z postele vyliezť. :D
Ale celkovo ma takéto veci ohľadom znamení, čísel a mágie zaujímajú.
Ritchiena
Light Expert
Light Expert

Tie horoskopy v časopisoch sú naozaj len pre zábavu. Každý z nás je jedinečný, len máme niektoré črty, ktoré môžu byť spoločné, o to sa snažia tie knihy o astrológii. Ale celkovo to zovšeobecniť na všetkých ľudí, sa nedá. to je blud. To ani nečítam :D :D :D
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

neverim v horskopy,pretoze v kazdom casaku ma caka nieco ineho :lol:
Ritchiena
Light Expert
Light Expert

a prečo sa neskúsiš poobzerať po normálnom horoskope? :wink: Možno by si prišiel na to, že niečo pravdy na tom bude... :)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Ritchiena napísal:Už som sa zľakla, že tu téma o astrológii nie je :) ja osobne milujem astrológiu. Som ozajstná vodnárka. Rada o tom čítam. Aj keď nie vždy sa tým riadim a nemám predsudky voči znameniam, ktoré sa ku mne nehodia, alebo podobne. Nič také. Len je to jedna z mojich záľub... neviem, či chcete, ale mohla by som do tejto témičky postupne prihodiť nejaké zaujímavé vecičky o astrológii. :D
môzes, mna by to zaujimalo.

Horoskopy v casopisoch a na kadejakych strankach- nad tym sa len pousmejem. No keby vam niekto vypracoval horoskop na mieru, alebo aspon urobil presne vypocty podla postavenia planet, môzte sa dozvediet velmi zaujimave veci. Dal som si vypracovat osobny horoskop nezavisle na dvoch weboch. Jeden na mna sadol dost kvalitne, az som tomu nemohol uverit, druhy ma zasa vôbec nevystihoval...
Napísať odpoveď