Horoskopy,znamenia,numerologia
-
r4wMUnt34q
Star
Už som sa zľakla, že tu téma o astrológii nie je
ja osobne milujem astrológiu. Som ozajstná vodnárka. Rada o tom čítam. Aj keď nie vždy sa tým riadim a nemám predsudky voči znameniam, ktoré sa ku mne nehodia, alebo podobne. Nič také. Len je to jedna z mojich záľub... neviem, či chcete, ale mohla by som do tejto témičky postupne prihodiť nejaké zaujímavé vecičky o astrológii. 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
môzes, mna by to zaujimalo.Ritchiena napísal:Už som sa zľakla, že tu téma o astrológii nie jeja osobne milujem astrológiu. Som ozajstná vodnárka. Rada o tom čítam. Aj keď nie vždy sa tým riadim a nemám predsudky voči znameniam, ktoré sa ku mne nehodia, alebo podobne. Nič také. Len je to jedna z mojich záľub... neviem, či chcete, ale mohla by som do tejto témičky postupne prihodiť nejaké zaujímavé vecičky o astrológii.
Horoskopy v casopisoch a na kadejakych strankach- nad tym sa len pousmejem. No keby vam niekto vypracoval horoskop na mieru, alebo aspon urobil presne vypocty podla postavenia planet, môzte sa dozvediet velmi zaujimave veci. Dal som si vypracovat osobny horoskop nezavisle na dvoch weboch. Jeden na mna sadol dost kvalitne, az som tomu nemohol uverit, druhy ma zasa vôbec nevystihoval...