Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmmm je to tak.... policajt ti uz dava po konstrukcii podpisat zvladnutu cast testov a konstrukcie (ak si spravil/a) a potom sa ide na cvicisko... to spravis... a potom jazda ked jazdu skoncis da ti zase podpisat kolonku cvicisko a jazda...(zase ak si spravil/a)... a hned ti povie... "Pocas strankovych dni treba ist na mestsky urad mat 200 sk kolok" (da sa kupit aj tam) prides k okienku...poviies ze si chces dat ziadost o vydanie vodicskeho preukazu... das jej obciansky, kolok... das jej svoje telefonne cislo, sadnes si odfoti, da ti podpisat... (mne aj ukazala ci moze byt aj podpis a aj fotka ze si mozem opravit ak chcem- no viem ze nie vsade to urobia) a povie ti ze do 14 dni bude vodicak hotovy a ked bude ze ti poslu sms a da ti papier ktory ti tam vyplnala..... sms mi prisla za 10 dni... zobral som papier a isiel... v okienku odomna chcela obciansky podpis... a bolo vodicak som mal v ruke
takyto postup je aspon v Martine.... viem ze v Michalovciach hned povedia ze pridte si po vodicak za 10 dni sa mi vidi.. a tym to hasne....
takyto postup je aspon v Martine.... viem ze v Michalovciach hned povedia ze pridte si po vodicak za 10 dni sa mi vidi.. a tym to hasne....
question!
Neviem kam by som dal tuto otazku a nechcem zakladat novu temu, tak ju dam sem 
Na kolko vyjde teraz rozsirenie vodicaku z B na C resp. C1 ci ako to vlastne je a ci s tym ma dakto nejake skusenosti ? DAKUJEM
Na kolko vyjde teraz rozsirenie vodicaku z B na C resp. C1 ci ako to vlastne je a ci s tym ma dakto nejake skusenosti ? DAKUJEM
To mas rozne, na teorie ani nemusis chodit, ale je dobre tam raz zacas prist.Red-John napísal:Mam otazku ze kolko hodin dokopy stravi clovek v ucebni autoskoly.??
a este ze priblizne kolko jázd absolvuje?
A jazdy my sme mali asi 12-15, ale poznam ludi ktori mali aj 20 -(zavisi od autoskoly)a jazdy si mozes aj priplatit.
-
twardykamen
Medium Professional
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak som bol dnes na mojej prvej jazde
teoriu som nemal ziadnu..
nikdy som nebol nejakym fanusikom aut a aj vodicak si robim len preto, lebo ho potrebujem k praci.. vobec sa mi do toho nechcelo. Moje pokusy so soferovanim vacsinou koncili nejakou veselou historkou.. Na parkovisku som kruzil a kruzil.. Instruktor povedal, ze ta spojka este nikdy nedostala tak zabrat ako dnes..Nejako nemam cit v nohe, ale to pride
Potom som si to odsoferoval domov, pedale musel instruktor pouzit len dvakrat
Co ma vsak potesilo, soferovanie ma zacalo bavit a uz sa tesim na dalsiu jazdu..woohooee!
nikdy som nebol nejakym fanusikom aut a aj vodicak si robim len preto, lebo ho potrebujem k praci.. vobec sa mi do toho nechcelo. Moje pokusy so soferovanim vacsinou koncili nejakou veselou historkou.. Na parkovisku som kruzil a kruzil.. Instruktor povedal, ze ta spojka este nikdy nedostala tak zabrat ako dnes..Nejako nemam cit v nohe, ale to pride
Co ma vsak potesilo, soferovanie ma zacalo bavit a uz sa tesim na dalsiu jazdu..woohooee!