Trhali mi zub, lekar mi tam dal gazu..
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Trhali mi zub, lekar mi tam dal gazu..
Zdravim,
mam taku otazocku. Dneska mi trhal zubar zub mudrosti. Dal mi tam dezinfekcnu gazu. No a povedal aby som prisiel zajtra o 1530 na kontrolu. Bud to vytiahne alebo da novu. To som ale nevedel ze sa mi plany zmenia a ze nutne zajtra potrebujem do BB a chcel by som sa spytat. ze ci nevadi, ked je tam ta gaza o den dlhsie. Pytam sa preto, ze ked tam uz zubar bude, ja budem v BB, takze ak mi odpovie negativne, bude asi neskoro alebo sa budem musiet vratit.
mam taku otazocku. Dneska mi trhal zubar zub mudrosti. Dal mi tam dezinfekcnu gazu. No a povedal aby som prisiel zajtra o 1530 na kontrolu. Bud to vytiahne alebo da novu. To som ale nevedel ze sa mi plany zmenia a ze nutne zajtra potrebujem do BB a chcel by som sa spytat. ze ci nevadi, ked je tam ta gaza o den dlhsie. Pytam sa preto, ze ked tam uz zubar bude, ja budem v BB, takze ak mi odpovie negativne, bude asi neskoro alebo sa budem musiet vratit.
-
hojko
Site Admin
Ked mi trhala zubarka stolicku ci co to bolo pred asi 10-timi rokmi, tak mi tam tiez dala gazu, poriadne som si vtedy par hodin necitil ani tu cast ust okolo stolicky, ale po par hodinach som si to vybral a bolo v pohode. Ako to tam mas??? Vsak to mas len vlozene v tej casti a nic viac alebo mi nieco unika???
-
existpierre
Medium Star
-
Začiatok Konca
Professional
Mne tam dávala zubárka taký dezinfekčný drén.. teda gázu uspôsobenú a napustenú presne na to.. s tým môžeš jesť a nevypadne ti to, ak je to to, čo si myslím.. Malo by sa to meniť, ale nič sa nestane, ak to budeš mať v ústach aj dva dni.. Ono ti to crháni a dezinfikuje to miesto.. Ale opakujem, ak je to to, čo si myslím.. najlepšie však bude, ak zavoláš zubárovi.. 
tak jestKibo napísal:ak sa nemylim, tak zadnym osmickam sa hovori zub mudrosti, ci nie?lebo potom by som mal byt mudry jak svina, kedze ma vsetky 4
autor: nepovedal ti lekar ci si tu gazu mas vybrat sam, alebo mas prist ty?
ked nepovedal nic, chod radsej zanim, aj ked pisat ti to dnes asi bude ako prist s krucifixom po funuse...
-
existpierre
Medium Star
dneska som mu volal, vravel nech si to vytiahnem, zajtra tam idem na kontrolu, bo ma to zacalo nejak boliet. jj je to ten dren
, dezinfekcny. Po tom zube musi byt velka diera, ked som z tadial vytiahol pekny kus gazy
. Len mam obavy z toho co sa zubarovi stalo, mozno ma to preto este tak boli... prerazil mi pri umrtvovani plexus (zhluk nervov)... vravel ze sa mu toto nestalo za 15 rokov ani raz, ma vystrasil, ...sak som potom 5 min len krv vypluval
ale tak hadam sa to upokoji. dik
a ani neviem preco sa to vola zub mudrosti,... asi preto ze sa hovori ze ked clovek vela rozmysla, boli ho hlava,... ked zub zacne robit neplechu a boli to, tiez sa potom rozboli cela hlava... podobne
a ani neviem preco sa to vola zub mudrosti,... asi preto ze sa hovori ze ked clovek vela rozmysla, boli ho hlava,... ked zub zacne robit neplechu a boli to, tiez sa potom rozboli cela hlava... podobne
-
Fabo
Hardcore addict
Schyzo mne trhali stolicku minimalne trikrat (mozno aj viac, stratil som prehlad asi po stvrtom zube - sli von kvoli strojceku
) a nezasivali mi to nikdy a furt OK. Nalomenu cast sanky mi bud odrezala zubarka hned po trhani alebo mi to po kratkom case odpadlo samo a diera po zube zarastla bez problemu makkym dasnom.
-
existpierre
Medium Star
Dnes mi vytrhli zub. Lenže ona ho nevládala vytrhnúť a trhala ho cez 10 minút, ja som sa asi aj pocikal, tiekli mi slzi, potil som sa, proste hrôza. Celí triaslaví som sa vrátil na internát, celý deň som ležal v posteli... O 10:00 mi vytrhla zub a odvtedy mi krváca rana!!!! Asi to je problém a nie je to normálne. Už som shltol tolko krvi, že je mi na zvracanie, bolý ma hlava...Dúfam že do rána nevikrvácam.
-
existpierre
Medium Star