vykladaj si co chces nevyprovokujes ma...fakt nemam casnauraa napísal:Hm, nechcem byť zlá, ale toto si skôr vykladám ako neschopnosť mi to vysvetliťNepotrebovala som to rozoberať na dve strany a neverím, že sa to nedá zhrnúť. Len ma stručne zaujímalo, ako to vidíš, no.
Verite v posmrtny zivot?
-
quancej
Expert
- Kontaktovať používateľa:
urcite ano, neviem si predstavit, ze by sa moja dusa len tak stratila ako prd.
taktiez som presvedceny o existencii neba a pekla. je to len na nas kam sa svojimi skutkami dostaneme... v nebi nebudeme obklopeni pannami ako to slubuje arabska propaganda atentatnikom
, ale budeme vecne spokojni.
tot moj nazor
taktiez som presvedceny o existencii neba a pekla. je to len na nas kam sa svojimi skutkami dostaneme... v nebi nebudeme obklopeni pannami ako to slubuje arabska propaganda atentatnikom
tot moj nazor
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Toť ťažká otázka, osobne by som to vyjadril takto.: Môj osobný život, bezduchý a prazdny , sa mi zdá príliš fádny , aby to bolo všetko ...Hoci som odpoved označil áno, veriaci som čoraz menej, a ak aj v posmrtný život verím, je to viera z donútenia vlatsnej mysle alebo nutnosti veriť,lebo toto mi jaksi nestačí

-
RedDragoNN
Amateur
Nevedomost ludstva mi v tomto ohlade velmi sputava ruky...az tak, ze sa mi momentalne nechce nad tym rozmyslat...treba si sadnut s niekym kto sa trocha vyzna a rozvijat debatu...to by slo
Osobne by som oproti sebe posadila katolickeho farara (ehm s jednym som sa rozpravala a takmer som sa stala mniskou
avsak "zide z oci,zide z mysle" som sa pomaly vratila do normalneho zivota) a cloveka uplne odvrateneho od akejkolvek viery...rada by som si vypocula ten slovny battle
Osobne by som oproti sebe posadila katolickeho farara (ehm s jednym som sa rozpravala a takmer som sa stala mniskou
Tak ono farári sú blbí neni, to je pravda........ ale zase druhá vec je, že si z vedeckých poznatkov radi vyberajú tie, ktoré ich náboženské povery môžu podporiť....... Ale to je myslím pochopiteľné.......
V každom prípade, čo sa týka posmrtného života, aspoň ja osobne som presvedčený, že je to nezmyslom........ Treba prežiť tento život kvalitne a využiť čas, ktorý je nám daný........ Spomínaní farári sľubujú po smrti raj v nebi a podobné veci........ Ale nakoľko im neverím, tak to radšej budem riešiť tak, že ten raj si urobím pre seba na tomto svete a budem mať pokoj.....
V každom prípade, čo sa týka posmrtného života, aspoň ja osobne som presvedčený, že je to nezmyslom........ Treba prežiť tento život kvalitne a využiť čas, ktorý je nám daný........ Spomínaní farári sľubujú po smrti raj v nebi a podobné veci........ Ale nakoľko im neverím, tak to radšej budem riešiť tak, že ten raj si urobím pre seba na tomto svete a budem mať pokoj.....
lol ano dobre si to vyriesil, aj ja sa toho uz dlhy cas drzimPinhead napísal:Tak ono farári sú blbí neni, to je pravda........ ale zase druhá vec je, že si z vedeckých poznatkov radi vyberajú tie, ktoré ich náboženské povery môžu podporiť....... Ale to je myslím pochopiteľné.......
-
twardykamen
Medium Professional
Myslim si ze vsetko sa vyvija k lepsiemu az k dokonalosti - od tej ma clovek velmi daleko, takze reinkarnacia sa mi zda ako fajn napad.
Urcite sa nebojim teorii ako zivot cerva a vecnost v nebe a pekne - extremy zneju vzdy lepsie ako pomaly a postupny vyvoj;)
A ze po smrti nic nie je - to mi pride ako nazor ludi, ktori maju v sebe hlboko zakotvene "to co nevidim, neexistuje" a to je od pravdy velmi velmi daleko:)
Urcite sa nebojim teorii ako zivot cerva a vecnost v nebe a pekne - extremy zneju vzdy lepsie ako pomaly a postupny vyvoj;)
A ze po smrti nic nie je - to mi pride ako nazor ludi, ktori maju v sebe hlboko zakotvene "to co nevidim, neexistuje" a to je od pravdy velmi velmi daleko:)