Far Cry 2
Ja to hram v 16:10 a nic mi nevadiprask napísal:no to je tym ze to ma podobny "problem" ako bioshock. original je 4:3 a na 16:10 to iba orezu a potom to takto vizera.
Inak moje obavy sa nenaplnili, na Core 2 Duo 1,8 GHz, 2 GB RAM, 8600 GT 256 MB je to na strednych detailoch hratelne, fps sa v teste pohybovalo v rozmedzi 20-30.
CAute. Mam problem hned na zaciatku misii. Ked mi kaze ist k autu, opravit ho a potom mam vybrat MAPU. NO nebolo tam nastavene ziadne tlacidlo, tak som si dal na M. Teraz pise, Press M to use the MAP. No ale mapa sa mi ani za boha nechce otvorit. AKO TO?
uz smo skusal vsetko, aj som ju hladal, no neiem kde je problem.
MAte niekto nejaku radu? DAKUJEM
uz smo skusal vsetko, aj som ju hladal, no neiem kde je problem.
MAte niekto nejaku radu? DAKUJEM
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravim, viem, ze sa to tu jeden uzivatel pytal, ale odvtedy sa to tu akosi rozbehlo, takze to neviem najst, a ani neviem ci sa dockal odpovede, takze sry:
asi kazdych 10 sekund mi hra sekne(fps spadne na nulu) na dobu asi 0,5sekundy... zda sa, ze to je malo, ale dost ma to stve.... medzi tymito seknutiami mi fps dava minimum 45 a priemer 57 na ultra detailoch, vsync, 8xAA, 1280x1024, DX10... skusal som davat DX9, menit detaily, atd.. ale stale to trva.... mam nainstalovany hotfix od AMD, kartu mam HD4870
asi kazdych 10 sekund mi hra sekne(fps spadne na nulu) na dobu asi 0,5sekundy... zda sa, ze to je malo, ale dost ma to stve.... medzi tymito seknutiami mi fps dava minimum 45 a priemer 57 na ultra detailoch, vsync, 8xAA, 1280x1024, DX10... skusal som davat DX9, menit detaily, atd.. ale stale to trva.... mam nainstalovany hotfix od AMD, kartu mam HD4870