srandy na izbach (intrak)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Len jeden uder? Zartujes?
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

cudna tema, kedze niesom na intraku pridam nieco od jedneho znameho (momentalne vysluzily chirurg po 60-ke) rozpraval raz ze na vyske medicine mali po statniciach a oslavovali na intraku, a ako to byva poriadne sa opili a robili bordel tak na nich vratnicka zavolala policiu a ako dosli policajti ku nim do izby ze nech sa skludnia tak oni ze co ma byt zacali ich mlatit a pokradli im pendreky. A na druhy den dostali vsetci verejne pokarhanie a neviem co a najhorsie ze museli tie pendreky vratit :-D a neviem ako stastne z toho vyviazli ze im dali diplom. Ale sranda musi byt :-D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Guisseppe napísal:Nerob z nas vychodnarov debilov, lebo ty si sa jeden taky nasiel... :slap:
Presne tak.
Ja som si myslel, ze tu budu navody na nejake zaujimave aktivity :)
Ale nieco taketo nerobia ani deti v skolke.
U nas to je niekedy tak, ze ked treba ist do obchodu pre nieco spolocne, tak tahame karty a kto vytiahne najmensiu, tak ten ide :)
Dalsie aktivity su uz len o popijani roznych alkoholickych napojov s cim je potom spojeny dostatok zabavy a vznik novych historiek :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

neviem rpeco vseci do neho je*ete.. aj ket to co pise nie je zrovna v sulade so zdravym rozumom.. ale ja mam taku partu v ktorej robime podobne keketiny ket nie vecsie amozem vam zarucit ze take uje*y kazdy den zaziva len malokto z vas :D nuda neexistuje.. samozrejme mame nejake hranice napr.. co sa tyka vandalizmu tazkeho zrna tak to zase nehrozi.. ale take veci ako kamos ozraty grca hektolitre sraciek a druhy pocas toho na neho je*** zo strechy.. no uprimne ktory z vas by sa z toho ukrutne nerehotal keby to videl nech sa prihlasi...
ps: tesim sa na karmu
ps2: FAKT
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

brainwirm: tie tanga v spinavom pradle dokazem pochopit, ale kecup na dverach? Pripadne prehanadlo? To je cista detinskost a neuvedomovanie si nasledkov.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Na tom ze miesto samponu olej som sa kus zasmial :lol: , ale zas tiez byvam na intraku a aby som citil potrebu niekomu sa vys*at do topanky :roll:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

qwerty-xyz napísal:jeeezisi vravim kto neni z vychodu nevie co je to sranda.
normalne lutujem vsetkych vychodniarov, ze im robis taketo meno. akoby toho nemali dost (nic v zlom, mam kamaratov vychodniarov :) )
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

My sme spoluziakovi dali v skole prirode lepidlo do gelu na vlasy ... ale to som bol mozno 3 4 rocnik a mal som 10 :D teraz uz taketo veci nerobim ked tak sranda je sranda ale zas vysrat sa do topanok ? si predstav e ňňze by to niekto urobil tebe a boli by to nejake znackove za ktore si vyhodil svoje peniaze chcel by som vidiet ako by si sa na tomto smial ... a to s tym prehanadlom to uz nieje sranda ale to uz je krute ako fakt ... mozno sa ti zda smiesne ze jaj smejem sa rehocem sa ked ho dakde chyti sracka a sa poserie ale ber na vedomie ze to nebude pre neho prijemne a zas sa vzi do je ho situa cie a mozno pochopis :roll:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

audiotrack napísal:Nie je to tak dávno čo si tu básnil o samovražde. Je dosť možné, že ak sa budeš takto baviť tak sa o to postará niekto iný. Spomínal si reprezentantov v boxe, vôbec by som sa nečudoval keby v zápale hnevu neodhadol svoju silu a na dverách by nebol flak len od kečupu. A možno budem sviňa, ale aj ti to prajem. Snáď by to z teba spravilo človeka
ti boxeristi su moji KAMARATI a nie su na intraku momentalne so mnou a to oni srali a stali ale este na strednej skole teraz s nami nie su. :twisted: A ja som zvedavy preco by sme na dvere nemali vystriekat kecup ked oni nam vystriekali penu na holenie.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

a nemate na intrakoch zamrezovane okna a nechodia vam tam taki ujovia v bielych plastoch? :)
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

qwerty-xyz napísal:ti boxeristi su moji KAMARATI a nie su na intraku momentalne so mnou a to oni srali a stali ale este na strednej skole teraz s nami nie su. :twisted: A ja som zvedavy preco by sme na dvere nemali vystriekat kecup ked oni nam vystriekali penu na holenie.
Vy si asi dobre rozumiete, vsak? Lebo vidim ze zmysel pre "humor" mte asi podobny :lol:
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa her_cool_ass »

qwerty-xyz napísal::D NO a ? vy co ? sedite na intraku a poctivo sa ucite nie? a ked nemate co robit napijete sa palenky a ZNOVA sa ucite az dokym vas to nepolozi a neidete spat,jeeezisi vravim kto neni z vychodu nevie co je to sranda. S vami si vylet predstavit neviem. To musela byt s vami raidna nuda na taboroch,skolach v prirode alebo lyziaraku....
nj kua aj mne chyba stredna a zakladka :D teraz sa uz nist neda robit, co je dost skoda, najlepsie ked mas proste na co spominat :D skus dat spolubyvajucemu do coly mentosku ked si nahodou kupi, ale daj to najprv do mikrotenoveho sacku namoc to tam aj s tym rychlo to zavri nech to nezacne reagovat hned, az potom jak to tam padne a ked sa bude chciet napit bude voda vsade len ne vo flasi :D alebo ked sa sprchuje a ma nejaku hubku alebo spongiu, tak mu ju schovaj a daj na miesto nej kus odrezanej knedle napustenej vodou :D mozes mu tam dat aj sampon nech to trochu voni, mozno bude az taky sprosty ze sa s tym umyje :D nic viac ma nenapada momentalne, ale keby ma neco napadlo tak ti napisem ss
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ufff :blee:
Zamknuté