srandy na izbach (intrak)
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
cudna tema, kedze niesom na intraku pridam nieco od jedneho znameho (momentalne vysluzily chirurg po 60-ke) rozpraval raz ze na vyske medicine mali po statniciach a oslavovali na intraku, a ako to byva poriadne sa opili a robili bordel tak na nich vratnicka zavolala policiu a ako dosli policajti ku nim do izby ze nech sa skludnia tak oni ze co ma byt zacali ich mlatit a pokradli im pendreky. A na druhy den dostali vsetci verejne pokarhanie a neviem co a najhorsie ze museli tie pendreky vratit
a neviem ako stastne z toho vyviazli ze im dali diplom. Ale sranda musi byt 
Presne tak.Guisseppe napísal:Nerob z nas vychodnarov debilov, lebo ty si sa jeden taky nasiel...
Ja som si myslel, ze tu budu navody na nejake zaujimave aktivity
Ale nieco taketo nerobia ani deti v skolke.
U nas to je niekedy tak, ze ked treba ist do obchodu pre nieco spolocne, tak tahame karty a kto vytiahne najmensiu, tak ten ide
Dalsie aktivity su uz len o popijani roznych alkoholickych napojov s cim je potom spojeny dostatok zabavy a vznik novych historiek
neviem rpeco vseci do neho je*ete.. aj ket to co pise nie je zrovna v sulade so zdravym rozumom.. ale ja mam taku partu v ktorej robime podobne keketiny ket nie vecsie amozem vam zarucit ze take uje*y kazdy den zaziva len malokto z vas
nuda neexistuje.. samozrejme mame nejake hranice napr.. co sa tyka vandalizmu tazkeho zrna tak to zase nehrozi.. ale take veci ako kamos ozraty grca hektolitre sraciek a druhy pocas toho na neho je*** zo strechy.. no uprimne ktory z vas by sa z toho ukrutne nerehotal keby to videl nech sa prihlasi...
ps: tesim sa na karmu
ps2: FAKT
ps: tesim sa na karmu
ps2: FAKT
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
My sme spoluziakovi dali v skole prirode lepidlo do gelu na vlasy ... ale to som bol mozno 3 4 rocnik a mal som 10
teraz uz taketo veci nerobim ked tak sranda je sranda ale zas vysrat sa do topanok ? si predstav e ňňze by to niekto urobil tebe a boli by to nejake znackove za ktore si vyhodil svoje peniaze chcel by som vidiet ako by si sa na tomto smial ... a to s tym prehanadlom to uz nieje sranda ale to uz je krute ako fakt ... mozno sa ti zda smiesne ze jaj smejem sa rehocem sa ked ho dakde chyti sracka a sa poserie ale ber na vedomie ze to nebude pre neho prijemne a zas sa vzi do je ho situa cie a mozno pochopis 
-
qwerty-xyz
ti boxeristi su moji KAMARATI a nie su na intraku momentalne so mnou a to oni srali a stali ale este na strednej skole teraz s nami nie su.audiotrack napísal:Nie je to tak dávno čo si tu básnil o samovražde. Je dosť možné, že ak sa budeš takto baviť tak sa o to postará niekto iný. Spomínal si reprezentantov v boxe, vôbec by som sa nečudoval keby v zápale hnevu neodhadol svoju silu a na dverách by nebol flak len od kečupu. A možno budem sviňa, ale aj ti to prajem. Snáď by to z teba spravilo človeka
Vy si asi dobre rozumiete, vsak? Lebo vidim ze zmysel pre "humor" mte asi podobnyqwerty-xyz napísal:ti boxeristi su moji KAMARATI a nie su na intraku momentalne so mnou a to oni srali a stali ale este na strednej skole teraz s nami nie su.A ja som zvedavy preco by sme na dvere nemali vystriekat kecup ked oni nam vystriekali penu na holenie.
-
her_cool_ass
Medium Expert
nj kua aj mne chyba stredna a zakladkaqwerty-xyz napísal:NO a ? vy co ? sedite na intraku a poctivo sa ucite nie? a ked nemate co robit napijete sa palenky a ZNOVA sa ucite az dokym vas to nepolozi a neidete spat,jeeezisi vravim kto neni z vychodu nevie co je to sranda. S vami si vylet predstavit neviem. To musela byt s vami raidna nuda na taboroch,skolach v prirode alebo lyziaraku....