Far Cry 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

P3PoX napísal:skusal si zmensit AA? lebo podobny problem aj ked to neklesne az na 0fps som niekde na fore cital...ze vraj hd 4870 maju problemy s 8xAA pri far cry2
praveze ja som sa bavil so vsetkym, bol som k tomu mojimi nervami dokopany, aby som nahodou nerozbil pc, ked ma uz 15 krat zabili koli tomu...

daval som 8x,4x,2x skusal som aj bez AA uplne :( moze byt problem v nastaveniach ovladaca v OS ?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

napis do konzole gfx_maxfps 40 (alebo kolko ti to dava minimalne) a sekat nebude, je to znamy problem a riesi sa aj na ubi fore.Podla mna to opravi dalsi patch
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

H@wk napísal:napis do konzole gfx_maxfps 40 (alebo kolko ti to dava minimalne) a sekat nebude, je to znamy problem a riesi sa aj na ubi fore.Podla mna to opravi dalsi patch
musim sa presne trafit na minimalne fps, ci staci nejako okolo ? co ak dam menej/viac napr o 10 ?

este takto, to ked obmedzim max fps na moje minumum, tak to nebude sekat cca kazdych 10 sekund na tu chvilku ?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

AXO napísal:musim sa presne trafit na minimalne fps, ci staci nejako okolo ? co ak dam menej/viac napr o 10 ?

este takto, to ked obmedzim max fps na moje minumum, tak to nebude sekat cca kazdych 10 sekund na tu chvilku ?
proste ked mas fps dajme tomu 35 az 50 tak si to das tak na 30 aby si mal nejaku rezervu , lebo ked to klesne pod tu uroven ktoru si nastavis tak to zacne znova "sekat" ak chapes...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ok tak dnes som to skusal druhy krat hrat a stacilo mi. Najdementnejsia AI za poslednych desat rokov (vobec nesrandujem), stereotyp, nerealne chovanie zbrani, "jazdi, jazdi, jazdi, zabi, jazdi, jazdi, jazdi, zabi" taktika, a milion dalsich veci ma od tohto kusku odradili. A naozaj nechapem na co tam vobec davali vyskok, ked vasmu hlavnemu hrdinovi robi problemy kazda prekazka nad 30 cm, o tej kondicke pri "sprinte" ani nevravim. To bude asi tou malariou co :roll:

Pre mna obrovske sklamanie.
HomerSK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa HomerSK »

Presne. Konecne nejaky koment ktory sa zhoduje s mojim nazorom. Co z toho ze je tam graficke pozlatko a kazdy to rozbeha pomaly na najvyssom rozliseni ked je to nudne jak hovado. Zobrat v strede mapy ulohu - splnit ulohu na opacnom konci mapy - pomedzi to vycistovat stale tie iste dediny cez ktore som uz 500x presiel, stale to iste do okola. Viac jazdenia ako hrania, otras. A este k tomu zabijem niekoho potichucky v tieniku a zrazu je cela dedina hore nohami, neustale zapinanie mapy a otravujuca malaria - k comu je to tam dobre?? hmm asi len kvoli tomu aby som musel ist plnit underground ulohy aby mi dali tabletky. Neviem u mna je to bieda - FarCry 1 ma prestal bavit hned ako nabehli prisery, ale toto je u mna este horsie. :( Cakal som viac - dal by som takych 7/10.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No dementnost AI si vsimam aj ja, ale to jazdenie ma bavi, prirodu obdivujem rad :)
Pri zbraniach sa mi paci, ze je nutne pouzivat normalne mieridla a nie iba krizik. Teraz vsak uz mam Fallout 3, takze toto budem hrat asi pomenej :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

pacho666 napísal:CAute. Mam problem hned na zaciatku misii. Ked mi kaze ist k autu, opravit ho a potom mam vybrat MAPU. NO nebolo tam nastavene ziadne tlacidlo, tak som si dal na M. Teraz pise, Press M to use the MAP. No ale mapa sa mi ani za boha nechce otvorit. AKO TO?
uz smo skusal vsetko, aj som ju hladal, no neiem kde je problem.

MAte niekto nejaku radu? DAKUJEM
tento isty problem...aj som stiahol tu hru 2 krat vyskusal asi 10 crackov a nic...reinstall hry a nic...zacanie odzno a furt nic...som v koncoch
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ST1 napísal:tento isty problem...aj som stiahol tu hru 2 krat vyskusal asi 10 crackov a nic...reinstall hry a nic...zacanie odzno a furt nic...som v koncoch
Skúšaly ste si to dať na iné písmeno??alebo skúste to dať na TAB mne to išlo :wink:
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

ako sa tam da hrat multiplayer?su uz nejake cracknute servery?lebo na videjkach som videl multiplayerovu verziu,snad netreba origos
P3PoX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa P3PoX »

ked stojim pred nimi tak ma nevidia :D no ked ma zbadaju tak hned wh zapnu :D

awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ja mam jaksi problem s nainstalovanim, stale mi vypise pri instalacii nejaku chybu s dundia.dll alebo tak nejak :)
3r1k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 3r1k »

Mam starsi komp a vzdy mi pri loadingu zamrzne. Nastavil som skoro vsetko na najslabsie. Myslite, ze sa to u mna da nejak spustit ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

3r1k napísal:Mam starsi komp a vzdy mi pri loadingu zamrzne. Nastavil som skoro vsetko na najslabsie. Myslite, ze sa to u mna da nejak spustit ?
uzas... mas slabsi comp... mam to nejako z tvojho prispevku lustit aky mas "slabsi" comp ??? :roll:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

ano da, na novom kompe
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Nasli ste tam nejake zvierata? Mne to cele pride strazne prazdne a bez zivota. Okrem nejakych vtakov som videl len 3 srny alebo co, ale hned utiekli ani som nezistil co to bolo zac. Inac v tejto suvislosti je toto video dost super :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

v okrajovych oblastiach stretavam relativne dost zebier :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som skoro zrazil zebru :D a do cesty sa mi vbehlo nejake väčšie zviera niečo ako krava ale bolo to mimo mesta tak krava sa tam sama od seba asi nepasla :D už neviem čo to bolo..

//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2008, 20:56 )
na jednu zebru som mieril sniperkou ale nemal som srdce ju zastreliť :)
sedo01
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sedo01 »

nemate niekdo save ? Bol som na 62% a neislo mi strielat tak som preinstaloval Far cry2 a savy mi zmyzli ale nedal som ze vymyzat savy.
dhodho3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dhodho3 »

Neda sa mi to cracknut kopiroval som crack tam a stale mi pyta serial PLS poradte mi :?
Napísať odpoveď