Slovensko má talent

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

by som bol zvedavy na toto madarskeho basnika, by som chcel vidiet co a ako recitoval ze postupil. A inac ta Rakovska, nieco hrozne iba pocuvat co rozprava sa tam cely cas snazi hrat na mudru a pritom trepe bludy ze az
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

leso789
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no uz

Príspevok od používateľa leso789 »

no uz asi nie
Toto video již není k dispozici. Markiza - Slovakia s.r.o. si nárokuje autorská práva
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

čo by ste urobili keby ste na fizzyho mieste ?? mal sa rozhodnuť či pojde dalej ako skupina breakfast alebo ako sam ??............no rozum radi chod sam vyhraš iba pre seba 3M ale chalani sa potom asi na teba vyseru tak ako si to spravil ty .........
alebo srdce chod ako skupina a vyhraš pre seba 300 000 a všetko bude ok
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Zaxman napísal:čo by ste urobili keby ste na fizzyho mieste ?? mal sa rozhodnuť či pojde dalej ako skupina breakfast alebo ako sam ??............no rozum radi chod sam vyhraš iba pre seba 3M ale chalani sa potom asi na teba vyseru tak ako si to spravil ty .........
myslis breakfans? ja osobne by som tiez zvolil skupinu, uz len kvoli tomu, ze by sa na mna potom ludia pozerali ako na egoistu a vychcaneho
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Zaxman napísal:čo by ste urobili keby ste na fizzyho mieste ?? mal sa rozhodnuť či pojde dalej ako skupina breakfast alebo ako sam ??............no rozum radi chod sam vyhraš iba pre seba 3M ale chalani sa potom asi na teba vyseru tak ako si to spravil ty .........
ja by som isiel za seba. MVP :roll:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ludia nezda sa vam že ištvan je tez v kutilovy ??? ten čo vravi že bude jesť mäso iba ked bude mat stouch ich dcerou sex ...........vkuse je to v reklame až teraz mi došlo že to je asi ten ištvan
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

ades napísal:myslis breakfans? ja osobne by som tiez zvolil skupinu, uz len kvoli tomu, ze by sa na mna potom ludia pozerali ako na egoistu a vychcaneho
nj ale čo tí jeho "kamoši" ? každý len vravel že ja chcem ísť ďalej aj ja aj ja aj ja a len jeden mu povedal niečo v zmysle že by mal ísť sám lebo zjavne má väčšiu šancu ...tomu ja hovorím kamoši teda ! neviem ale prišlo mi to sebecké ako sa vyjadrovali že oni určite chcú ísť ďalej a potom ho ešte hnali do kúta keď mu opakovali že "ale je to na tebe" "iba tvoje rozhodnutie" a podobne :roll:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

booozinku, ale natahovali to vyhlasenie horsie ako prd v gatoch :roll: :evil:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

andone7 napísal:nj ale čo tí jeho "kamoši" ? každý len vravel že ja chcem ísť ďalej aj ja aj ja aj ja a len jeden mu povedal niečo v zmysle že by mal ísť sám lebo zjavne má väčšiu šancu ...tomu ja hovorím kamoši teda ! neviem ale prišlo mi to sebecké ako sa vyjadrovali že oni určite chcú ísť ďalej a potom ho ešte hnali do kúta keď mu opakovali že "ale je to na tebe" "iba tvoje rozhodnutie" a podobne :roll:
Ved prave, take cosi som pocul aj ja...no co uz, rozhodol sa ako sa rozhodol. Dnes ziadna skupina nepostupila, tak som zvedavy na nich. Ale je fakt, ze na Barboru ten jeho plac zaposobil, tak mozno to tak bude aj s fanynkami :)
Inak dnes by som radsej medzi postupujicimi videl toho psika radsej ako tu tanecnicku.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ach..Este ze ta Show je na nete zostrihana podla vystupujuceho..
Miesto 2hodin som to stihol popozerat za 30min...:P
Skoda to pozerat nazivo normalne..
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Soviet super nápad začnem to tak kukať aj ja lebo už to liezlo na nervy ako stále spomínali novinárov a doberali sa :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Barbora ma divne saty...
Machos Latino - velmi pekne vyspenie :)
Tie deti...no neviem, ako vystupenie v skolke, dufam, ze nepostupia.
//hura, konecne si moderatori tykaju, to im trvalo
Tak ta hadia zena bola dobra, pekny oblek a prijemnejsie posobiace vystupenie ako v divadle, dnes to vyzera na viac talentov so sancou na postupenie, ktore si to aj zasluzia.
Seniori boli zaujimavi, ale vsimol si niekto toho ich fanusika? :P
H & T - dalsie deti co tam nemaju co robit: kratke, nulova synchronizacia...
Ta spevacka mala ist radsej do sutaze ako je napriklad Coca-Cola popstar, ale snad si ju niekto vsimne, nebolo to zle, ale do tejto sutaze sa to imho nehodi.
A hoper...breakdance viem ocenit, ale toto bolo slabe, o jeho beatboxe je skoda pisat. (hlavne sa hra na velkeho gangsta nigga hopera) Este aj Habera mu dobre dal :D
//Gyongyi vybrala dobru pesnicku, pri zostrihu som sa bal, ze bude mat tu od Langerovej, ale teraz si uz tiez myslim, ze postupi.
Ta skupina nevyuzila svoj cas, mohlo to byt omnoho lepsie, nie som si isty, ci postupia. Fizzy to urobil zle, jeho filozofiu nechapem, aj v ramci skupiny sa casto ukazuju ti najlepsi (aj v hokeji hraju slabsi hraci menej ako lepsi). No uhrali to na rebelstvo, tak neviem :?
//Opera na konci bola fajn.
Ja to vidim tak, ze na spici bude prave ta operna spevacka, hadia zena a Gyongi a na zaklade toho hadia zena asi nepostupi, teda ak nebude prva.
Prílohy
Machos
Machos
wtf :D
wtf :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

hrozne nieco ved to sa neda pozerat, vystupenie, reklama, vystupnie, reklama :? ale to ohybne dievca bolo dobre len som cakal kedy jej tie cicky vypadnu z vystrihu :lol:
/Gyongyi ma fakt velmi pekny hlas, urcite jedna z dnesnych dvoch postupujucich...
/ uplne suhlasim s nazorom poroty na Breakfans, Fizzy mal vytrcat a tym by to vystupenie bolo lepsie, pretoze to co predviedli dnes bolo horsie nez niekore vystupenia na Zvolenskom hrade v tom battle....
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

den333 napísal:ale to ohybne dievca bolo dobre len som cakal kedy jej tie cicky vypadnu z vystrihu
ja uz som drzal prst na PrtScr :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ta prva skupina bola perfektna ;)
hadia zena? IMHO nudne, i ked o schopnostiach niet pochyb

ad. Fizzy - ma velmi egoistkych kamaratov a nechce v ich ociach klesnut
ad. Barbora - sice ukazala, ze vie aj rozpravat, ale usmev jej isiel lepsie :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mno ked som vydel fizziho ako prvy krat teda ked tam bol sam bol podla mna fest vpohode typek ale teraz mi pripadal ako čisty *********
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

to trvalo kym to povedali som myslel ze zaspim

edit//to na stoo percent vyberu tu Henrietu
edit2//nehovoril som :D ok ja idem spat cafte
Gothar
Moderátor
Moderátor

M@rt1n napísal:to trvalo kym to povedali som myslel ze zaspim
Asi tak...navyse, ked to nebolo ziadne prekvapenie.
//a uz je to jasne, dnes to bolo celkom predvidatelne
///chlebik: no hej, ale zasluzi si a ja jej to doprajem, aj ked si myslim, ze pre (popovych) spevakov by mala byt urcena vyhradne sutaz Slovensko Hlada superstar a SMT by mala byt zamerana na talenty tykajuce sa skor pohybu a sikovnosti.
chlebik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chlebik »

by ma zaujimalo ako by dopadla keby nevraveli ten jej pribeh že ju rodičia dali do toho domova a tak ...........mne to skorej pripada že by mala isť do modre zneba kde by bol darček : nahrať CD
Napísať odpoveď