Slovensko má talent
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
čo by ste urobili keby ste na fizzyho mieste ?? mal sa rozhodnuť či pojde dalej ako skupina breakfast alebo ako sam ??............no rozum radi chod sam vyhraš iba pre seba 3M ale chalani sa potom asi na teba vyseru tak ako si to spravil ty .........
alebo srdce chod ako skupina a vyhraš pre seba 300 000 a všetko bude ok
myslis breakfans? ja osobne by som tiez zvolil skupinu, uz len kvoli tomu, ze by sa na mna potom ludia pozerali ako na egoistu a vychcanehoZaxman napísal:čo by ste urobili keby ste na fizzyho mieste ?? mal sa rozhodnuť či pojde dalej ako skupina breakfast alebo ako sam ??............no rozum radi chod sam vyhraš iba pre seba 3M ale chalani sa potom asi na teba vyseru tak ako si to spravil ty .........
-
reno23
Guru wannabe
ja by som isiel za seba. MVPZaxman napísal:čo by ste urobili keby ste na fizzyho mieste ?? mal sa rozhodnuť či pojde dalej ako skupina breakfast alebo ako sam ??............no rozum radi chod sam vyhraš iba pre seba 3M ale chalani sa potom asi na teba vyseru tak ako si to spravil ty .........
nj ale čo tí jeho "kamoši" ? každý len vravel že ja chcem ísť ďalej aj ja aj ja aj ja a len jeden mu povedal niečo v zmysle že by mal ísť sám lebo zjavne má väčšiu šancu ...tomu ja hovorím kamoši teda ! neviem ale prišlo mi to sebecké ako sa vyjadrovali že oni určite chcú ísť ďalej a potom ho ešte hnali do kúta keď mu opakovali že "ale je to na tebe" "iba tvoje rozhodnutie" a podobneades napísal:myslis breakfans? ja osobne by som tiez zvolil skupinu, uz len kvoli tomu, ze by sa na mna potom ludia pozerali ako na egoistu a vychcaneho
Ved prave, take cosi som pocul aj ja...no co uz, rozhodol sa ako sa rozhodol. Dnes ziadna skupina nepostupila, tak som zvedavy na nich. Ale je fakt, ze na Barboru ten jeho plac zaposobil, tak mozno to tak bude aj s fanynkamiandone7 napísal:nj ale čo tí jeho "kamoši" ? každý len vravel že ja chcem ísť ďalej aj ja aj ja aj ja a len jeden mu povedal niečo v zmysle že by mal ísť sám lebo zjavne má väčšiu šancu ...tomu ja hovorím kamoši teda ! neviem ale prišlo mi to sebecké ako sa vyjadrovali že oni určite chcú ísť ďalej a potom ho ešte hnali do kúta keď mu opakovali že "ale je to na tebe" "iba tvoje rozhodnutie" a podobne
Inak dnes by som radsej medzi postupujicimi videl toho psika radsej ako tu tanecnicku.
Barbora ma divne saty...
Machos Latino - velmi pekne vyspenie
Tie deti...no neviem, ako vystupenie v skolke, dufam, ze nepostupia.
//hura, konecne si moderatori tykaju, to im trvalo
Tak ta hadia zena bola dobra, pekny oblek a prijemnejsie posobiace vystupenie ako v divadle, dnes to vyzera na viac talentov so sancou na postupenie, ktore si to aj zasluzia.
Seniori boli zaujimavi, ale vsimol si niekto toho ich fanusika?
H & T - dalsie deti co tam nemaju co robit: kratke, nulova synchronizacia...
Ta spevacka mala ist radsej do sutaze ako je napriklad Coca-Cola popstar, ale snad si ju niekto vsimne, nebolo to zle, ale do tejto sutaze sa to imho nehodi.
A hoper...breakdance viem ocenit, ale toto bolo slabe, o jeho beatboxe je skoda pisat. (hlavne sa hra na velkeho gangsta nigga hopera) Este aj Habera mu dobre dal
//Gyongyi vybrala dobru pesnicku, pri zostrihu som sa bal, ze bude mat tu od Langerovej, ale teraz si uz tiez myslim, ze postupi.
Ta skupina nevyuzila svoj cas, mohlo to byt omnoho lepsie, nie som si isty, ci postupia. Fizzy to urobil zle, jeho filozofiu nechapem, aj v ramci skupiny sa casto ukazuju ti najlepsi (aj v hokeji hraju slabsi hraci menej ako lepsi). No uhrali to na rebelstvo, tak neviem
//Opera na konci bola fajn.
Ja to vidim tak, ze na spici bude prave ta operna spevacka, hadia zena a Gyongi a na zaklade toho hadia zena asi nepostupi, teda ak nebude prva.
Machos Latino - velmi pekne vyspenie
Tie deti...no neviem, ako vystupenie v skolke, dufam, ze nepostupia.
//hura, konecne si moderatori tykaju, to im trvalo
Tak ta hadia zena bola dobra, pekny oblek a prijemnejsie posobiace vystupenie ako v divadle, dnes to vyzera na viac talentov so sancou na postupenie, ktore si to aj zasluzia.
Seniori boli zaujimavi, ale vsimol si niekto toho ich fanusika?
H & T - dalsie deti co tam nemaju co robit: kratke, nulova synchronizacia...
Ta spevacka mala ist radsej do sutaze ako je napriklad Coca-Cola popstar, ale snad si ju niekto vsimne, nebolo to zle, ale do tejto sutaze sa to imho nehodi.
A hoper...breakdance viem ocenit, ale toto bolo slabe, o jeho beatboxe je skoda pisat. (hlavne sa hra na velkeho gangsta nigga hopera) Este aj Habera mu dobre dal
//Gyongyi vybrala dobru pesnicku, pri zostrihu som sa bal, ze bude mat tu od Langerovej, ale teraz si uz tiez myslim, ze postupi.
Ta skupina nevyuzila svoj cas, mohlo to byt omnoho lepsie, nie som si isty, ci postupia. Fizzy to urobil zle, jeho filozofiu nechapem, aj v ramci skupiny sa casto ukazuju ti najlepsi (aj v hokeji hraju slabsi hraci menej ako lepsi). No uhrali to na rebelstvo, tak neviem
//Opera na konci bola fajn.
Ja to vidim tak, ze na spici bude prave ta operna spevacka, hadia zena a Gyongi a na zaklade toho hadia zena asi nepostupi, teda ak nebude prva.
-
den333
Professional
hrozne nieco ved to sa neda pozerat, vystupenie, reklama, vystupnie, reklama
ale to ohybne dievca bolo dobre len som cakal kedy jej tie cicky vypadnu z vystrihu 
/Gyongyi ma fakt velmi pekny hlas, urcite jedna z dnesnych dvoch postupujucich...
/ uplne suhlasim s nazorom poroty na Breakfans, Fizzy mal vytrcat a tym by to vystupenie bolo lepsie, pretoze to co predviedli dnes bolo horsie nez niekore vystupenia na Zvolenskom hrade v tom battle....
/Gyongyi ma fakt velmi pekny hlas, urcite jedna z dnesnych dvoch postupujucich...
/ uplne suhlasim s nazorom poroty na Breakfans, Fizzy mal vytrcat a tym by to vystupenie bolo lepsie, pretoze to co predviedli dnes bolo horsie nez niekore vystupenia na Zvolenskom hrade v tom battle....
Asi tak...navyse, ked to nebolo ziadne prekvapenie.M@rt1n napísal:to trvalo kym to povedali som myslel ze zaspim
//a uz je to jasne, dnes to bolo celkom predvidatelne
///chlebik: no hej, ale zasluzi si a ja jej to doprajem, aj ked si myslim, ze pre (popovych) spevakov by mala byt urcena vyhradne sutaz Slovensko Hlada superstar a SMT by mala byt zamerana na talenty tykajuce sa skor pohybu a sikovnosti.