trest smrti vs doživotie
trest smrti vs doživotie
viem že je tu tema Trest smrti ale neni to tema ktoru kcem ja preto sm založil tuto ............
takže čo je podla vas horšie trest smrti alebo doživotie ludia čo spachaju horšie veci maju trest smrti a ty čo menšie tak doživotie ??? ..........ja by som to vymenil podla mna je horšie doživotie osobne keby si mam vybrať tak asi smrt ........skorej
takže čo je podla vas horšie trest smrti alebo doživotie ludia čo spachaju horšie veci maju trest smrti a ty čo menšie tak doživotie ??? ..........ja by som to vymenil podla mna je horšie doživotie osobne keby si mam vybrať tak asi smrt ........skorej
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
vieš ale treba si dať všetko pre a proti ...............ja by som nedokazal asi tam byt v izbe 2-2 metre s postelou a hajzlom denne 2 hodiny volna na nejako ihrisku .......popripade 4 hod denne robit niekde a hovno stoho maš .............za dalšie ak si mlady tak kur*a by som tiež nekcel byť
a nie nepozeram vela americkych filmoch je to tak a aj na slovensku --.......kamaratou oco je bachar ).............................a ešte by som mohol vela veci napisať ..................
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
pozri, inak sa k tomu stavias teraz... predstav si zeby by si bol v takejto situaci... myslim, ze by si aj vyskocil z koze len aby si nemusel ist na onen svet ..Zaxman napísal:a čo spraviš ked vindeš ako nejaky 60-70 ročny na podmienku ??? dvochodok ak ti daju tak len taky aby si si mohol kupiť čučo a spať snim pod mostom