trest smrti vs doživotie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

trest smrti vs doživotie

Príspevok od používateľa Zaxman »

viem že je tu tema Trest smrti ale neni to tema ktoru kcem ja preto sm založil tuto ............

takže čo je podla vas horšie trest smrti alebo doživotie ludia čo spachaju horšie veci maju trest smrti a ty čo menšie tak doživotie ??? ..........ja by som to vymenil podla mna je horšie doživotie osobne keby si mam vybrať tak asi smrt ........skorej
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

nad tym sa nejak specialne nezamyslam... ale uz keby k tomu malo dojst, tak asi dozivotie :) ... smrt by som prijat urcite nevedel
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

vieš ale treba si dať všetko pre a proti ...............ja by som nedokazal asi tam byt v izbe 2-2 metre s postelou a hajzlom denne 2 hodiny volna na nejako ihrisku .......popripade 4 hod denne robit niekde a hovno stoho maš .............za dalšie ak si mlady tak kur*a by som tiež nekcel byť :( a nie nepozeram vela americkych filmoch je to tak a aj na slovensku --.......kamaratou oco je bachar ).............................a ešte by som mohol vela veci napisať ..................
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ani dozivotie nie je absolutne. po niekolkych (sice aj tak dost vela) rokoch mozes byt prepusteny...

ja osobne by som sa asi nevedel rozhodnut.obe mozosti su dost na hovno
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

a čo spraviš ked vindeš ako nejaky 60-70 ročny na podmienku ??? dvochodok ak ti daju tak len taky aby si si mohol kupiť čučo a spať snim pod mostom
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Zaxman napísal:a čo spraviš ked vindeš ako nejaky 60-70 ročny na podmienku ??? dvochodok ak ti daju tak len taky aby si si mohol kupiť čučo a spať snim pod mostom
pozri, inak sa k tomu stavias teraz... predstav si zeby by si bol v takejto situaci... myslim, ze by si aj vyskocil z koze len aby si nemusel ist na onen svet ..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jj ale vždycky si na konci toho predstavovania predstavim ako ma v srpchach namydlený chlapik bez krku j**e do riťi :D a hned kcem isť na onen svet
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Krasne naivne...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Podla mne je ovela horsi trest smrti. Predstava ze do konca zivota by som mal byt niekde zavrety je pre mna strasne deprimujuca.
Ja milujem velke miestnosti, obrovsky priestor a tu nekonecnu slobodu. Basa by ma asi zabila.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté